Dark Souls: Prepare to Die
Re: Dark Souls: Prepare to Die
Mal si zobrat wireless verziu s play and charge kit a dobijas rovnako ako na ps3 teda pichnes kabel do usb a ovladaca.Ziadne vymienanie bateriek 
Play and charge kit je akoze aj v PC verzii? Mas link? Ja som nikde nic take nenasiel.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
1 dôvod prečo mať wireless? Hrám na LCDčku a kábel je asi 2m dlhý.balthier napísal:Mal si zobrat wireless verziu s play and charge kit a dobijas rovnako ako na ps3 teda pichnes kabel do usb a ovladaca.Ziadne vymienanie bateriek
Keby som hrával hry na telke, tak je to jasné, wireless je povinnosť, ale tu za PC, e e.
icefiresr: play and charge je ku všetkým nie? však sa to len pichá do USB, dáta idú stále wireless
Ano, picha sa to do USB, ale ja nevravim o pripojeni, ale o sucasnom nabijani a zaroven hrani na Wireless PC verzii ovladaca. Co sa mi nezda, ze je to mozne.
Wireless ovladac na pc je to iste ako na xbox 360 akorat ku pc mas receiver teda aj play and charge je rovnaky.Ked sa ti ovladac vybije prepojis ovladac na pc a hras dalej pocas nabijania neviem co je na tom nepochopitelne.
@uplink-ja som len reagoval na to ze sa to zle nabija ale je to uplne v pohode a mozno niekedy prejdes na telku a bude sa ti hodit bezdrotovy
@uplink-ja som len reagoval na to ze sa to zle nabija ale je to uplne v pohode a mozno niekedy prejdes na telku a bude sa ti hodit bezdrotovy
Cisto teoreticky, keby som si povedal, ze najhorsie dni uz presli a komunita spravila tuto hru hratelnou aj na PC. Ako sa k tejto hre viem dostat, kedze na steame uz dostupna nie je? 
Tak to je iny vyber
Dik.
-
xH4wK
Tato hra je kua o nervy 
Mam za sebou prvy zvon a som v Blighttown aby som odzvonil druhy no kua to je ale hardcore tu dolu.. uz som tu stratil asi 45k souls a 10 humanity len kvoli tomu ze creepy ma zhodia z chodnickov teda prvych 36k souls a 9 humanity som stratil ked som sa snazil doskocit k lootu ...
a taktiez kym som ziskal spider shield aby som bol odolny voci poisnom tiez to nebolo bohvie co..
Ale hlavne je, ze hra extremne chytlava neviem prestat hrat
PS: PS3 verzia. Na PC to bolo o nervy hra proste potrebuje joystick
Edit 29.12., tak je to za mnou, nejakych 60+ hodin
Mam za sebou prvy zvon a som v Blighttown aby som odzvonil druhy no kua to je ale hardcore tu dolu.. uz som tu stratil asi 45k souls a 10 humanity len kvoli tomu ze creepy ma zhodia z chodnickov teda prvych 36k souls a 9 humanity som stratil ked som sa snazil doskocit k lootu ...
Ale hlavne je, ze hra extremne chytlava neviem prestat hrat
PS: PS3 verzia. Na PC to bolo o nervy hra proste potrebuje joystick
Edit 29.12., tak je to za mnou, nejakych 60+ hodin
Tak som sa do tejto hry ponoril uz aj ja. Necakal som od toho ziadne zazraky, ale po 50 hodinach musim povedat ze je to jedna top hier ktore presli mojou rukou. Hram to uplne bez akychkolvek navodov a dava to poriadne zabrat. Ziadna mapa, ziadne tutorialy, vobec nic co by vam pomohlo v postupe. Samozrejme je to hardcore hra a urcite nie pre kazdeho ale pravdu povediac som cakal trochu tazsiu vyzvu po tolko ospevovanej obtiaznosti
Akurat skoda odflaknuteho PC portu ale hrajem to s gamepadom a nemam s tym vacsie problemy. Akurat mi to raz spadlo do windowsu a sem tam framedropy inac ziadne problemy. Po 50+ hodinach hrania hodnotim na 10/10. Perfektne RPGcko, uz davno ma nejaka hra takto nevtiahla do seba.