Dead Space 2
Re: Dead Space 2
Styma uzlami to je pekne na p... v dvojke. Jednotku som presiel 3x na rozne obtiaznosti aby som si vyupgradoval uzlami oblek a zbrane na full ale tuna ich je v hre kopec + sa daju kupovat a uz v polke hre mam oblek vyuzlovani na max.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Dedomil takmer rovnake to bolo aj v 1ke..
Vsak tam som mal tiez raz dva na maxime pulznu, rezacku, oblek (ked clovek nekupoval zbytocne kraviny)..Som hral len s tymi dvoma zbranami..A tam sa tiez dali kupovat za rovnaku cenu, cize ziadny problem.
Kdez to v 2ke mas este pridane additional funkcie na zbraniach, cize aj preto viac uzlov treba..Isto to aj kvoli tomu dali..
Vsak tam som mal tiez raz dva na maxime pulznu, rezacku, oblek (ked clovek nekupoval zbytocne kraviny)..Som hral len s tymi dvoma zbranami..A tam sa tiez dali kupovat za rovnaku cenu, cize ziadny problem.
Kdez to v 2ke mas este pridane additional funkcie na zbraniach, cize aj preto viac uzlov treba..Isto to aj kvoli tomu dali..
-
lekoklatik
VIP
Ja som to dohral na harde a zbrane som mal upgradovane len tak tak. Keby som mal aj na full, rozhodne to nepovazujem za minus, nakolko 14ta kapitola bola skutocne tazka.
Maximalne spoko s hrou. Jednoznacna kupa
Maximalne spoko s hrou. Jednoznacna kupa
kupa jednoznacna, ale shopto.net kym nieco doruci, vyjde trojka :-/
-
Soviet
Darca
http://www.g2play.net/store/Dead-Space- ... nager.html
Ked si kupim toto, tak to normalne mozem aktivovat na Steame a odtial aj stiahnut? Radsej sa pytam
Podla stranky http://gamedozer.com/dead-space-2-cd-key-p-1.html "This game can not be activated on Steam platform." Takze asi nie
Ked si kupim toto, tak to normalne mozem aktivovat na Steame a odtial aj stiahnut? Radsej sa pytam
Podla stranky http://gamedozer.com/dead-space-2-cd-key-p-1.html "This game can not be activated on Steam platform." Takze asi nie
Musis to tahat cez EA Download Manager, ale co si pamatam, tak i-cube pri tom skoro osedivel
Steam ftw!
-
cruncher007
Amateur
cavte mam jeden problem hram DS2 po troske od vydania hry a dneska som prisiel po 6 kapitolu kde ked idem do vitahu tak mi tam doktor rozprava a potom vindem z vitahu a na lavo je box na ulozenie hry tak pokracujem dalej a vybehne na mna ten dement co ked donho palim tak z brucha sa mu vykluju ty mali zmrdi a tich pozabijam a tu velku mi nejde zabit je to bugnute som zistil ale poprosil by som vas ci by ste mi nemohli niekto dat alebo ak viete tak znovu poslat save na 6 kapitolu alebo 5 to mi je jedno len sa mi to nechce odzaciatku prechadzat
-
Soviet
Darca
Warez sa tu neriesi, ale stiahni si na hru iny crack (Dead Space 2 CRACKFIX-FLT). Ten by to mal riesit ak nemas oficialnu verziu. A naco donho palis? Vsak ho zastav stazou a pekne rozsekaj aby ti zmrdi z neho nestihli vyjst.
-
cruncher007
Amateur
rad by som lenze jeho nejde vobec zabit a ten crack fix som si tam daval stale to nejde prejist potreboval by som len savy na 6 kapitolu to je vsetko potom to pojde je to len bug 
-
lekoklatik
VIP
Žiadny taký bug nie je. Proste si slepý a nevieš trafiť to či trafiť máš.
Prípadne robíš niečo úplne iné.
Mimochodom popíš mi presnejšie kde si. Podľa kapitoly si to nepamatam.
Prípadne robíš niečo úplne iné.
Mimochodom popíš mi presnejšie kde si. Podľa kapitoly si to nepamatam.
-
cruncher007
Amateur
uz som si stiahol save na 6 kapitolu uz mi to ide 
hm no dostal som sa do 7 kapitoly a uz ma to cez chodbu nepusti...(padne hra ...) takze idem stiahnut iny crack
inak zatial je to vazne super hra
az nato ze chodim len tak ze vsade mierim a stale sa obzeram okolo 
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2011, 18:02)
tak som to pred cca pol h dohral a ten koniec taky selijaky
ale hra ma bavila takze pre mna 9/10 
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2011, 18:02)
tak som to pred cca pol h dohral a ten koniec taky selijaky
-
Soviet
Darca
Nitran hral si 1ku a videl aj tie filmy pred hrami? Kedze podla mna koniec bol k pribehu na mieru usity..
Ak si to len hral ako hru, tak sa necudujem, ze si to bral ako koniec, kde zabijes priserku a eto vsio..
Inak ten Riot Oblek je krasa
Ak si to len hral ako hru, tak sa necudujem, ze si to bral ako koniec, kde zabijes priserku a eto vsio..
Inak ten Riot Oblek je krasa
Tiez som to vcera dohral a ta konecna ukazka ma pobavila
a niesom si isty ze ci by sa k pribehu hodilo este dalsie pokracovanie ...
SPOILER! :
Jedine co mi v tejto hre vadilo bol ten v podstate predposledny boss (?) ten co sa furt regeneroval a to preto lebo to bolo na ten isty styl ako v jednotke ... tiez sa nedal zabit a prenasledoval vas ... to teda fakt mohli vymysliet nieco hocico ine a asi niesom sam kto si to mysli ale okrem toho fakt super hra a rozmyslam ci si to neprejdem este raz koli tym suitom 
SPOILER! :
aka je postupnost ? je nejaky film..ktory ukazuje co a ako..potom je DS1..a potom je este nejaky film a az potom DS2?
animovany film som videl neviem ako sa to vola..proste zavedie ma to do deja apotom hram..a skor ako skocim na dvojku si mam pozriet este nejaky film?
animovany film som videl neviem ako sa to vola..proste zavedie ma to do deja apotom hram..a skor ako skocim na dvojku si mam pozriet este nejaky film?
Pozri si Dead Space: Downfall - udalosti pred jednotkou, potom je Dead Space: Aftermath - udalosti po jednotke, tak nejako nadvazujuce na dvojku.
-
javatar
Hardcore addict
takze si mam:
1. pozriet Dead Space: Downfall
2. prejst Dead Space 1
3. pozriet Dead Space: Aftermath
4. prejst Dead Space 2
alebo je este neaky film predtym?
v kazdom pripade to v najblizsich tyzdnoch vidim na zvysenu spotrebu toaletneho papiera
1. pozriet Dead Space: Downfall
2. prejst Dead Space 1
3. pozriet Dead Space: Aftermath
4. prejst Dead Space 2
alebo je este neaky film predtym?
v kazdom pripade to v najblizsich tyzdnoch vidim na zvysenu spotrebu toaletneho papiera
DS1 je napinave prve hodiny hrania, potom sa ten pocit vytrati, lebo uz ratas, ze kazdu chvilu na teba nieco vyskoci. Ked sa pustis do DS2, tak vies co mas cakat, a tym, ze havede tam pobehuje podstatne viac, ze si poriadne nemas kedy oddychnut, tak sa to z napinaveho hororu meni na klasicku FPSku stylu doom - maximalne ze nejaka lakacka, ale ta atmosfera je fuc (aspon pre mna).
A ziadny iny film neexistuje
A ziadny iny film neexistuje
Priznám sa jednotku som nehral no dvojku som skúsil aj napriek tomu, že moc nemusím vesmirne tech. prostredie ako mass effect a podobne. Môžem povedať že v druhej alebo tretej kapitole predtým ako sa v hre začali objavovať príšery čo ťahajú ten výbušný vak som sa skoro dosral ako sa predomnou rozleteli dvere.
-
Qerten
Medium Star
Konečne som to prešiel, moja hracia doba je približne 10hodín 
*spoiler*
Ten regeneračný chu*o pred koncom mi dobre liezol na nervy.....
*spoiler*
Ten regeneračný chu*o pred koncom mi dobre liezol na nervy.....