Dead Space 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Dead Space 2

Príspevok od používateľa mi-chau »

Forsaken napísal:(a ver ci never , v DS2 je to tak aj pri rounde2)
DS2 som presiel 4x a ked uvazujes, vsimas si okolie, nemas problem s tym, ze niekolko potvor proste nechas zit, ked daco poseries - mas trpezlivost to skusit zas, nie je problem usetrit nejaku municiu (hlavne na druhy raz uz vies kam bezat keby daco). Round2 (game+) je o to lahsia, ze mas vylepseny stazny modul, ktory je podcenovany, ale mimoriadne dolezity, mas zbrane a seriozny oblek(inventar) a ako som spominal, tak aj nasyslenu municiu.
No schvalne, spocitaj kolko tych hrotov si obisiel a nechal lezat, kolko tych "zapalnych flasi" a pazurov necromorfov si nevyuzil? Ked odfajcis toho blba so svietiacim vakom tak, ze ho prispendlis, mozes jeho vak hodit po dalsom tipkovi.. Inak sa daju pouzit aj tie stazne lampy, alebo ako to nazvat.. Municiu treba vyuzivat v situaciach, ked na teba ide bud nejaky boss, alebo nejaka sekvencia ked je tych hajzlikov proste prilis vela... alebo ked ti okolie neposkytne iny sposob ako ho dat dole.

Ak ti nedosttok municie tak vadi, mozes to hrat na nizsej obtiaznosti. Pokial viem, tak tie obtiaznosti sa odlisuju iba v mnozstve municie a lekarniciek, na ktore narazis.
Napísať odpoveď