Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
Re: Dealextreme
Takže je to iba o náhode? Keby tam predajca nalepil nejakú nálepku kde by bola dajme tomu nižšia cena, to by sa nedalo? 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
posielaju to ako gift vacsinou, lenze potom potrebujes doklad o zaplateni.a to by mohol byt problem
-
Fabo
Hardcore addict
lukas: colnici maju nejaky pristroj, rontgen alebo take nieco, ktorym sa vedia pozriet dovnutra... takze uvidia co to cca. je (nejde napisat na balik ze ide o fajku ked tam mas telefon).
Mozes to mozno skusit uhrat na nejaky "MP4 prehravac", ktory by bol lacnejsi, ale tak ci tak od teba budu chciet nejake potvrdenie platby (vypis z paypalu alebo tak). btw. na mobily je nulova sadzba cla, takze by si platil len DPH.
Mozes to mozno skusit uhrat na nejaky "MP4 prehravac", ktory by bol lacnejsi, ale tak ci tak od teba budu chciet nejake potvrdenie platby (vypis z paypalu alebo tak). btw. na mobily je nulova sadzba cla, takze by si platil len DPH.
Presne tak ako hovori Fabo, colnici uz maju rontgeny, a ked vidia ze je vnutri elektronika tak stopnu takmer urcite.. Ake samozrejme to moze prejst, to zalezi na colnikovi ako sa mu velmi chce a kolko maju roboty
19.7. odoslane Singapore Post - 4PX, 31.7. prislo doporucene, kamera s prislusenstvom za 60€ bez dph ani cla, v colnej deklaracii je napisane keychain, nebolo to ani otvarane 
Singapurska je rychla, hongkongska pomalsia, a v case vedie cinska klasika no 
zdravím, svákovia mal by som na vás jeden mešií dotaz ...objednal som pre sestru tento mobi: https://my.dx.com/MyOrders/OrderDetail/ ... 1071809077
avšak už vyše týždňa mi svieti len order processing. doteraz mi to vždy nabehlo do par dni. prišiel mi od nich mejl že to naskladňuju a tak ale neviem ako dlho to bude trvať mate stym niekto skusenosť? zas ak to nedojde do 45dni tak to pojdem reklamovať u paypal ale to nieje podstatne prišla mi aj možnosť stornovať či zvoliť si iný produk ale ak chcem vyslovene tento skuste mi poradiť keďže som z toho trocha zmätený inak očakaval som že mi dojde aj to trakovacie čislo ale neviem objednaval som odtiaľ zatiaľ len raz a to vec do 3€
Ďakujem za rady
avšak už vyše týždňa mi svieti len order processing. doteraz mi to vždy nabehlo do par dni. prišiel mi od nich mejl že to naskladňuju a tak ale neviem ako dlho to bude trvať mate stym niekto skusenosť? zas ak to nedojde do 45dni tak to pojdem reklamovať u paypal ale to nieje podstatne prišla mi aj možnosť stornovať či zvoliť si iný produk ale ak chcem vyslovene tento skuste mi poradiť keďže som z toho trocha zmätený inak očakaval som že mi dojde aj to trakovacie čislo ale neviem objednaval som odtiaľ zatiaľ len raz a to vec do 3€
Ďakujem za rady
-
chlapec10
Addict
telefon neni na sklade, takze mas cakat.... neviem co ches riesit s paypalom, ved DX ti ponuklo ze ak nechces cakat tak ti vratia eura alebo vymenia za iny mobil.... a trackovavie cislo ti pride, POTOM ako telefon poslu... ale aby ho poslali tak im musi prist na sklad
ci?
Ok, len som si nebol istý keďže pri objednavke písalo, ze je na sklade ale ok, dúfam ze do mesiaca to dojde len som chcel vedieť či niekto z vas nemá skúsenosti ohľadom rýchlosti naskladmenia 
Ma Focalprice nejaku pobocku / dispecing / sklad alebo nieco podobne (resp. cokolvek) vo Svedsku?
ešte mam jednu otasku že ako to trakovať bo tie linky čo mi dal dx akosi to niokde nechce najsť a to už je 4 dni po odoslaní... ako to trakujete vy mám to trakopvacie čislo napišem ho do trej stranky na keru mi dali link a nič ne nebolo najdene skusil som stranky z celeho tohoto fora aj ponastavovať ide krajiny cez ktore by to teoreticky mohlo isť ale akosi to nejde ... na slovenskej pošte tom si dal emajlové notifikacije takže to keď vstupi na sk tak mi to akože pride mejl že sa to už dotrepalo na sk ... nbeviem bo robim to prvý krat a niesom si celkom istý čiže by som bol za nejake objasnenie celkom vďačný 
-
chlapec10
Addict
su 2 druhy trackingov, jedno interne kde su len cisla, to sa neda trackovat, a a jedno normalne zacina 2 pismenami potom nejake cisla a konci 2 pismenami (napr RA479646550CN), to druhe musis niekedy par dni pockat aby sa objavilo zalezi podla toho cez aku sluzbu to posielaju
Ak mi pri trackovaní zásielky píše že zásielka vstúpila do krajiny prijímateľa, a o približne sedem hodín napísalo že zásielka v preprave, znamená to že sa balíček úspešne vyhol colnici a som za vodou, alebo nie? 
-
Bad.boy
Medium Professional
Kludne este moze byt zadrzana na colne konanie
U mna bola rano v preprava a poobede uz zadrzana na colne konanie.
hehe no ja mám to aj s RA............CN a presmeruvava ma to na stranku http://intmail.183.com.cn/icc-itemtraceen.jspchlapec10 napísal:su 2 druhy trackingov, jedno interne kde su len cisla, to sa neda trackovat, a a jedno normalne zacina 2 pismenami potom nejake cisla a konci 2 pismenami (napr RA479646550CN), to druhe musis niekedy par dni pockat aby sa objavilo zalezi podla toho cez aku sluzbu to posielaju
a tam zadam čislo aj pod tym kod a succes found 0 ak nevem že čuo je stym ešte som čital niekde že treba zvoliť aj iné štaty dosť ludom to uviazlo niekde v rusku ale proste nikde nemaju o nej info ... a colne konanie to je ok viem o tom tych par evri dane im tam zaplatím
Na trackovanie odporucam stranku 17track.net - zadas tam cislo a ono automaticky rozpozna postu a ukaze ti vysledok trackovania z posty odosielatela aj prijimatela.
Ale ked ti tam pise este not found, tak este to nie je v systeme a preto ti to nenajde. Treba vzdy par dni pockat (vacsinou cca 3-4 dni) a az potom sa tam zacne nieco ukazovat.
Ale ked ti tam pise este not found, tak este to nie je v systeme a preto ti to nenajde. Treba vzdy par dni pockat (vacsinou cca 3-4 dni) a az potom sa tam zacne nieco ukazovat.
tento tyzden sa mi uz dvakrat stalo ze som si objednal cez aliexpress tovar,zaplatil a ked sa niekoko dni nic nedialo tak som isiel na strnku toho predajcu a on ju uz mal uplne prazdnu,vobec ziaden tovar. Tak som dal poziadavku na zrusenie objednavky-lebo to bolo stale v stave ze sa caka na odoslanie. Preco ti obchodnici zrazu zmizli? nechapem..
Zdravim
Objednal som s DX.com tovar, a stalo sa mi že ho nemali na sklade, tak som pomocou tych ich servisnych stredisk či ako to nazvať, vymenil tovar v objednavke za iný. Lenže ten bol lacnejší. Teraz mám preplatené 15 dolárov, vrátia mi tie peniaze ???
Ďakujem
Ps: Keď chcem dačo reklamovať v tomto shope, na ktorú stránku sa mám dostať ?
Ďakujem
Objednal som s DX.com tovar, a stalo sa mi že ho nemali na sklade, tak som pomocou tych ich servisnych stredisk či ako to nazvať, vymenil tovar v objednavke za iný. Lenže ten bol lacnejší. Teraz mám preplatené 15 dolárov, vrátia mi tie peniaze ???
Ďakujem
Ps: Keď chcem dačo reklamovať v tomto shope, na ktorú stránku sa mám dostať ?
Ďakujem
-
rufus59
Light Professional
gogo956 : Co si objednával ? Stalo sa mi raz, že som objednal kraťasy na leto a predajca mi poslal, stranka s tovarom zmizla a potom aj predajca. Všetko mi došlo v poriadku. Raz som rušil objednávku lebo predajca nemal tovar už skladom, tak som dostal refund.
rufus59
islo o tenisky v obidvoch pripadoch.Ale tie shopy mali aj ine veci v ponuke a ked sa tam pozriem teraz tak je uplne prazdny.Nebojim sa ze by nevratili peniaze lebo to garantuje aliexpres,len sa mi to zda zvlastne a nechapem dovod..
islo o tenisky v obidvoch pripadoch.Ale tie shopy mali aj ine veci v ponuke a ked sa tam pozriem teraz tak je uplne prazdny.Nebojim sa ze by nevratili peniaze lebo to garantuje aliexpres,len sa mi to zda zvlastne a nechapem dovod..