Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
Re: Dealextreme (a ine cinske obchody)
jasne ta nabijačka je dobra nabijala mi všetky mobily s microusb čo mam je chyba niekde v mobile http://dx.com/p/s9-android-4-1-1-gsm-ba ... ack-220209 je to ten už je sold out ale nevim tie baterky su odlišne jedna 2000 a druha 1800 a na mobile piše všade 1800 aj na stranke no neviem ... v shope s mobilmy povedal že sa do toho radšejh nejde puštať vraj su to jednorazovky tak neviem ako pokračovať ...
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no, budes musiet asi otvorit ticket
no musim skusiť ten tiket asi ale to zas bude chodiť mesiac ? a poštu cvakam ja tak aby ma to nyvyšlo drahšie ako cely novy mobil a može sa stať že mi to colnici zastavia keď sa to bude vracať ?
-
chlapec10
Addict
1, postovne ti preplatia
2, ano mozte sa stat ze zastavia
takisto je mozne ze DX ti ponukne mozsnost opravit niekde na slovensku a preplatia ti opravu
2, ano mozte sa stat ze zastavia
takisto je mozne ze DX ti ponukne mozsnost opravit niekde na slovensku a preplatia ti opravu
no shit, vyzerá to dosť zložito ... ale tak idem skusiť ticket service alebo neaky live chat
//autoeditácia príspevku (02 Sep 2013, 18:25)
Ok takže asi idem zatajiť reklamáciu ale neviem ako tuna na fore som našiel len take rozhádzane stručne návody .. ale ak by mal niekto link na.nejaký presný postu kde ako cez čo ich kontaktovať tak by som bol vďačny
//autoeditácia príspevku (02 Sep 2013, 18:25)
Ok takže asi idem zatajiť reklamáciu ale neviem ako tuna na fore som našiel len take rozhádzane stručne návody .. ale ak by mal niekto link na.nejaký presný postu kde ako cez čo ich kontaktovať tak by som bol vďačny
a nenabija ti to ani ked sa pohras s konektorom? skus ho trochu poohybat, pozastrkovat alebo sa s tym trocha pohrat, niekde sa ta "kvalita"/nekvalita/ odzrkadlit musela, tak zeby tam?
jo jasne všetko som poskušal ale to najprv nešlo a potom sa to tam akosi zatlačilo že sa to tam už neda vopchať inak je ten mobil uplne skvelý rychla reakcia citlivý na dotyk všetko ide ... proste super až na ten konetor ten ma sere trocha .... al diki ... idem skusiť ten ticket
//autoeditácia príspevku (03 Sep 2013, 14:07)
no zaslal som im nejake 2 foto, ale ten konentor je moc maly a neidno to že je tam nejako pozarobeny ... stale mi však piše že čakanie waiting for staff... ako dlho to asi bude trvať a ako je to s reklamaciou u paypalu ? to služi len pre pripad ak nedojde zasielka či da sa to aj takto....
//autoeditácia príspevku (03 Sep 2013, 14:07)
no zaslal som im nejake 2 foto, ale ten konentor je moc maly a neidno to že je tam nejako pozarobeny ... stale mi však piše že čakanie waiting for staff... ako dlho to asi bude trvať a ako je to s reklamaciou u paypalu ? to služi len pre pripad ak nedojde zasielka či da sa to aj takto....
-
aliexdaliex
Novice
Caute mam par otazok ohladom objednavania z AliExpress.com pre tych co objednavali.
1. Ked budem platit bankovym prevodom na Escrow, ake budu CCA bankove poplatky? (Pri sume okolo 5.6 dolarov)
2. Ked ste mali Free Shipping od China Air Mail service za kolko vam dosiel balik? Dosiel v pohode?
3. Da sa China Air Mail service balicek TRACKOVAT (zistovat kde sa nachadza) ?
Dakujem vam pekne za odpovede a prajem pekny den.
1. Ked budem platit bankovym prevodom na Escrow, ake budu CCA bankove poplatky? (Pri sume okolo 5.6 dolarov)
2. Ked ste mali Free Shipping od China Air Mail service za kolko vam dosiel balik? Dosiel v pohode?
3. Da sa China Air Mail service balicek TRACKOVAT (zistovat kde sa nachadza) ?
Dakujem vam pekne za odpovede a prajem pekny den.
1. Platil som priamo kartou, tusim cez VISA
2. Balik prisiel za 20 dni, vsetko ok.
3. Ano, ak dostanes trackovacie cislo mozes hi trackovat (neviem ci ho ale dostanes pri 5-6 dolarovych objednavkach. DX napr. tusim dava tracking od 20USD, ale tusim sa vzdy da priplatit aby ti ho dali). Kazdopadne ale neocakavaj informacie, ze balicek je napr. na poste v Pekingu, potom na poste v Bangladesi a nakoniec v Niznej Vysnej... Jedna sa skor o vseobecne informacie typu - balicek podany na poste, vstup do krajiny prijimatela a pod.
2. Balik prisiel za 20 dni, vsetko ok.
3. Ano, ak dostanes trackovacie cislo mozes hi trackovat (neviem ci ho ale dostanes pri 5-6 dolarovych objednavkach. DX napr. tusim dava tracking od 20USD, ale tusim sa vzdy da priplatit aby ti ho dali). Kazdopadne ale neocakavaj informacie, ze balicek je napr. na poste v Pekingu, potom na poste v Bangladesi a nakoniec v Niznej Vysnej... Jedna sa skor o vseobecne informacie typu - balicek podany na poste, vstup do krajiny prijimatela a pod.
-
aliexdaliex
Novice
Dik, este mam otazku.
Posiela to China Air Mail doporucene alebo mi to hodia do schranky?
Posiela to China Air Mail doporucene alebo mi to hodia do schranky?
-
chlapec10
Addict
ak dostanes sledovacie cislo tak to ide doporucene... moze ale nemusi ist
rozmyslam nad kupou tovaru na http://www.aliexpress.com/ chcem sa opytat, bolo tu pisane, ze sa da platit jedine kartou, mam kartu VISA, ak by nastal problem ze by mi ta vec neprisla, tak ako to funguje pri platbe kartou ohladne reklamacie? Cez paypal je to jednoduche staci otvorit pripad, ale cez kartu to je ako v tomto aliexpres?
dakujem za rady
-
badboy007
Star
je tam support team, keby bol nejaký problém s transakciou tak to len reportneš a požiadaš o refund. o reálnom výsledku takého postupu neviem, 1. objednávku som robil včera. ale pohľadaj na nete určite tam niečo bude popísane o tom.
ale k dx. aky dlhý máte časový úsek medzi tým ako zásielka opusti čínu a vstúpi na slovensko?? je to poslané normálne china poštou s trackingom.
ale k dx. aky dlhý máte časový úsek medzi tým ako zásielka opusti čínu a vstúpi na slovensko?? je to poslané normálne china poštou s trackingom.
-
twardykamen
Medium Professional
posledna objednavka z aliexpres:objednavka-potvrdenie objednavky-oznamenie o zaslani -mail ze dany tovar nemaju na sklade ze nech poslem paypal na refund(dafaq)(ospravedlnenie+ziadost ze aj napriek tomu nech dam kladny feedback) -refund-tovar dosiel cca o 2 tyzdne v pohode-no nedaj mu dobry feedback.
-
mihalswk
Medium Professional
ahoj, neskusali ste nahodou niekto ? http://www.aliexpress.com/item/Free-Shi ... 36879.html
a este som sa chcel spytat na tieto xenony
http://www.aliexpress.com/item/free-shi ... 20935.html
mali by sa dat prepojit s normalnymi ziarovkami ze? teda ci ta koncovka bude pasovat
a este som sa chcel spytat na tieto xenony
http://www.aliexpress.com/item/free-shi ... 20935.html
mali by sa dat prepojit s normalnymi ziarovkami ze? teda ci ta koncovka bude pasovat
No takze som vyriesil reklamaciu, mobil mi opravili v jednom shope, oprava stala njakych 22$ a refundli mi 20$ cize som nadmieru spokojny, stacilo im poslat nejaku fakturu, skor som ocakaval ze mi vraia nejaky symbolicky poplatok,cize som velmi spokojny ferovy pristup zamestnancov,len stale nechapem preco rdsej neposlu funkcny kus ako ich to potom stoji este drahsie ale uz uvazujem o nejakom tablete ako dacek pre dakoho na bliziace sa vianoce kedze tie doby dodania su prehnane ....
-
chlapec10
Addict
hovoril som ti 
potreboval by som od vas jednu radu
po dlhej dobe som sa prihlasil na svoj paypal ucet a toto mi tam vybehlo:

nechapem preco mi zatrhli vsetky transakcie a ani kvoli comu, pouzival som paypal hlavne na ebay a podobne veci, da sa s tym nieco robit? prosim poradteWhy is my account access limited?
Dec 8, 2012 : You're only allowed to have one personal and one business account. In addition, we noticed one or more of the following problems:
You provided information that we believe was false, inaccurate, or misleading; or
You sent or received payment that was potentially related to fraudulent activity; or
You have more than one account with a negative balance; or
You are in violation of the User Agreement, the Commercial Entity Agreement, the Acceptable Use Policy, or another agreement you have with PayPal.
Our decision was based on terms outlined in these agreements.
Because of this, we've limited your accounts and can no longer offer our services to you. You'll still be able to log in to view your transaction history, but you won't be able to send or receive payment.
(Your case ID for this reason is ****.)
This limitation cannot be appealed.
Zdravim,
pokukujem po nejakom telefone zhruba do 120e, celkom ma oslovil tento (nie preto, ze je to kopia S4ky, ale kvoli parametrom): http://www.priceangels.com/PA-i9500-S4- ... 77967.html
Akurat ma zaujima jedna vec, kedze sa jedna o S4 fake, co by sa stalo, ak by to zastavili na colnici? Nasiel som video o presne tomto telefone presne z tohto obchodu: a narozdiel od fotiek zo shopu su na nom vsade 1:1 loga Samsungu rovnako ako oznacenie modelu S4. V podstate je to presna kopia S4ky. Co by s nim spravili na colnici? Pokial viem, tak telefon by zhabali a poslali do "spalovne" bez naroku na vratenie penazi. Je to tak, alebo by bol postup iny?
Resp. aky by bol rozdiel, keby tam tie loga neboli? Telefon by vyzeral rovnako ako original, ale nemal by na sebe, ani na krabici ci v papieroch (nikde) napisane Samsung/Galaxy/S4...
Dakujem.
pokukujem po nejakom telefone zhruba do 120e, celkom ma oslovil tento (nie preto, ze je to kopia S4ky, ale kvoli parametrom): http://www.priceangels.com/PA-i9500-S4- ... 77967.html
Akurat ma zaujima jedna vec, kedze sa jedna o S4 fake, co by sa stalo, ak by to zastavili na colnici? Nasiel som video o presne tomto telefone presne z tohto obchodu: a narozdiel od fotiek zo shopu su na nom vsade 1:1 loga Samsungu rovnako ako oznacenie modelu S4. V podstate je to presna kopia S4ky. Co by s nim spravili na colnici? Pokial viem, tak telefon by zhabali a poslali do "spalovne" bez naroku na vratenie penazi. Je to tak, alebo by bol postup iny?
Resp. aky by bol rozdiel, keby tam tie loga neboli? Telefon by vyzeral rovnako ako original, ale nemal by na sebe, ani na krabici ci v papieroch (nikde) napisane Samsung/Galaxy/S4...
Dakujem.