Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
Re: Dealextreme (a ine cinske obchody)
Chcel by som sa spytat ... Prvýkrát som si niečo objednal z aliexpress nejaké veci za 15 euro a už nejaké 2 týždne mi na tracking number píše dispatching alebo len podané na pošte proste podľa stránky kde sledujem ... Vždy to zatiaľ opustilo činu max 5 dni po podaní na pošte a teraz tak dlho ... Ide to cez China air Mail, Zatiaľ mi vždy z dx prišlo touto poštou nepodkodene, ale teraz ma to akosi znepokojuje , čakali ste niekto už tak dlho poprípade kde by som sa mohol obrátiť ... Ešte tan odpocitava 35 dní, ale nemám z toho dobrý pocit Diki
[quote="starky123"]Chcel by som sa spytat ...
Vsak dlhe roky,co stadial nakupujem,no casy dodania sa neustale predlzuju.Asi stale su v Cine sviatky ,na co sa radi vyhovaraju.Umerne s tym zrejme aj nakupy po svete sa zvysuju,.V prispevku pisem,ze sa mi to pohlo na poste az po 2 tyzdnoch.Keby to bolo do tyzdna doma,tak mi je to podozrive
Vsak dlhe roky,co stadial nakupujem,no casy dodania sa neustale predlzuju.Asi stale su v Cine sviatky ,na co sa radi vyhovaraju.Umerne s tym zrejme aj nakupy po svete sa zvysuju,.V prispevku pisem,ze sa mi to pohlo na poste az po 2 tyzdnoch.Keby to bolo do tyzdna doma,tak mi je to podozrive
mno mam jeden problem ... rano som zaplatil paypalom nejaky tablet.... no objednal som to bez toho, že som sa prihlasil na focal account. Potom som si to všimol, čižesom našiel v historii niečo a nahodil som to nejako do focal order list, ale stale tam piše unpaid a nejsu tam ani moje adresne udaje ... proste nič, piše mi tm jedine že pay now, ale ja som už platil aj mi strhli penaze z učtu. Ako by som to mohol vyriešiť...
Diki
Diki
-
Francek
Star
- Kontaktovať používateľa:
Telefon z aliexpress.com. Zaplatene to bolo 14.10. kartou a predajca to na postu dorucil 19.10.
Poslane to bolo cez Singapore post. Nechapem
http://tandt.posta.sk/zasielky/RF155148777SG
Otázočka:
Chcem tieto rifle:
http://www.aliexpress.com/item/2013-New ... 50054.html
Viem že sú to fake, ked ich náhodou zastavia na colnici tak ich pošlú do "spalovne"?
Chcem tieto rifle:
http://www.aliexpress.com/item/2013-New ... 50054.html
Viem že sú to fake, ked ich náhodou zastavia na colnici tak ich pošlú do "spalovne"?
-
chlapec10
Addict
Diesel ale logo Adidas
paradox je ten, ze v USA su za podobne ceny origo.....
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2013, 19:28)
edit: Teraz pozeram, a ono to je naozaj nejaka spolupraca

edit: Teraz pozeram, a ono to je naozaj nejaka spolupraca
áno majú niakú spoluprácu spolu Adidas a Diesel
Je tam napísané Brand jeans ale tak ver im no
ale vyzerajú byť tak pekne spracované 
Je tam napísané Brand jeans ale tak ver im no
Nielen v USA, stačí zajsť do Parndorfu keď sú výpredaje. Minule som tam kupoval Guess rifle za 37 a Diesel za 42.chlapec10 napísal:Diesel ale logo Adidasparadox je ten, ze v USA su za podobne ceny origo.....
edit: Teraz pozeram, a ono to je naozaj nejaka spolupraca![]()
![]()
Zdravím. Ked potrebujem poslať peniaze cez paypal. Vyplnil som ten formularik ze send money a dokončilo to, všetko úspešne ale nič mi nestiahli z účtu . Trvá to dlhsie alebo ako ked sa takto plati ?
A kolko minut si cakal nez si sem napisal? 
Nejakých 10 . Ale stale to nejde takze som to vyriešil inak ...
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2013, 7:12)
ale včera mi došiel baliček z aliexpress, za neakych 20 dni cez airmail čiže ok, ale chcel by som sa spytať ohladom tochto produktu http://www.aliexpress.com/item/free-shi ... 74075.html čitam tu o neakom proleme čo sa tyka fejkov na colnici. Na tých fotkach sice nikde nevydno logo beats, ale myslim si že to je na prvy pohlad rozoznatelny fake... len chcem vedieť či my go možu na colnici zastaviť, nakolko je to produkt za menej ako 22e čiže nespada ani pod dph. Dik
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2013, 7:12)
ale včera mi došiel baliček z aliexpress, za neakych 20 dni cez airmail čiže ok, ale chcel by som sa spytať ohladom tochto produktu http://www.aliexpress.com/item/free-shi ... 74075.html čitam tu o neakom proleme čo sa tyka fejkov na colnici. Na tých fotkach sice nikde nevydno logo beats, ale myslim si že to je na prvy pohlad rozoznatelny fake... len chcem vedieť či my go možu na colnici zastaviť, nakolko je to produkt za menej ako 22e čiže nespada ani pod dph. Dik
Tak na colnici zas nepoznaju vsetky znacky a modely vsetkych vyrobcov na svete. Ja by som bol povedal ze to su nejake obycaje sluchatka za 10 dolarov. Teda sa na ne nevztahuje ani clo ani dph a nie je co riesit.
tak colnici poznaju uz beatsy velmi dobre ...ked uz tak by som zainvestoval do fejkov co stoja 45dol a su kvalitou porovnatelne originalom a maju aj vsetko prislusentsvo vco maju mat ...v ruke som mal asi 12verzii fekov od beats ale boli to len modely tou a solo ....objednavku jedneho kusu snad nestopnu ale aj ked od teba budu chciet cenu tovatu tak sice im das fakturu na 9dol ale oni budu chciet aby si dokazal ich originalitu ked uz maju na sebe logo
Tak nejdem potom radšej riskovať, nepotrebujem tu neake poťahovačky za 9$ fejki ...
A inak mám jednu zásielku u focalu cez svedsku poštu, ešte sa nehlási v trackingu ale dúfam že to príde skôr ako balík ktorý od nich ide už mesiac a stale tu neni (focalprice)
A inak mám jednu zásielku u focalu cez svedsku poštu, ešte sa nehlási v trackingu ale dúfam že to príde skôr ako balík ktorý od nich ide už mesiac a stale tu neni (focalprice)
-
rufus59
Light Professional
Kupoval som pred mesiacom beatsy hned som ich predal vyzerali dobre ale zvuk ako z plechovky. Kupovane ioffer.
-
drop
Medium Star
To sa dalo cakat, ze to neprejde len takFrancek napísal:Telefon z aliexpress.com. Zaplatene to bolo 14.10. kartou a predajca to na postu dorucil 19.10.
29.10.2013
12:00 Zásielka bola zadržaná za účelom colného konania - adresát bude informovaný
-
Scorpion90
King
Ohladom tej colnice:
objednaval som z USA sveter a prisiel mi list z colnice, ze mi ho zadrzali. Objednavam z USA oblecenie pravidelne (kedze pomer cena/kvalita je lepsi ako u nas), a nikdy mi nic nazastalo, tak som bol trochu prekvapeny.
Volal som na cislo uvedene na liste a priamo som sa ich spytal, ci maju nejaky sprisneny rezim alebo viac ludi, kedze sa v poslednej dobe podstatne viac zadrziavaju zasielky pochadzajuce mimo EU. Je to vidiet napr. aj z prispevkov na hojku.
Dostal som odpoved, ze kym donedavna fungovalo len stredisko v BA a colnici nestihali - takze boli pustane aj zasielky, ktore mali byt predmetom colneho setrenia - tak teraz sa otvorili pobocky po celom Slovensku, takze na viac colnikov pripada menej balikov. Vyzera to teda, ze na pravidelne pozdravy z colnice si mozme zacat zvykat..
objednaval som z USA sveter a prisiel mi list z colnice, ze mi ho zadrzali. Objednavam z USA oblecenie pravidelne (kedze pomer cena/kvalita je lepsi ako u nas), a nikdy mi nic nazastalo, tak som bol trochu prekvapeny.
Volal som na cislo uvedene na liste a priamo som sa ich spytal, ci maju nejaky sprisneny rezim alebo viac ludi, kedze sa v poslednej dobe podstatne viac zadrziavaju zasielky pochadzajuce mimo EU. Je to vidiet napr. aj z prispevkov na hojku.
Dostal som odpoved, ze kym donedavna fungovalo len stredisko v BA a colnici nestihali - takze boli pustane aj zasielky, ktore mali byt predmetom colneho setrenia - tak teraz sa otvorili pobocky po celom Slovensku, takze na viac colnikov pripada menej balikov. Vyzera to teda, ze na pravidelne pozdravy z colnice si mozme zacat zvykat..
-
Point
Professional
ale kanada a eu uz maju medzi sebou volny obchod..teda ziadne zadrziavanie colnikmi..ci zle to chapem?
A to oni akoze zadrziavaju baliky co idú napr aj tou svedskou poštou alebo DHL ? Lebo zatiaľ čítam že tie "rýchlejšie" posty akosi preklznu ... Nejak tomu nerozumiem
-
Francek
Star
Pukazujem na nieco uplne ine. Bolo mi jasne, ze to zastavia, ale uz je to vybavene. V pondelok to mam doma:).drop napísal:
To sa dalo cakat, ze to neprejde len tak![]()
29.10.2013
12:00 Zásielka bola zadržaná za účelom colného konania - adresát bude informovaný