Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Martin11
Light Star
Light Star

Re: Dealextreme (a ine cinske obchody)

Príspevok od používateľa Martin11 »

ved hej aj ja som už počul orygynál zvuk, ale mne to mysllim stači, ja som to chcel hlavne koli tomu že tam je ten odpajaci kablik bo ja vetšinou ked mam slucatka tak to nejako odtrhnem alebo tak, a čo sa týka zvuku tak nepotrebujem nejaký original bo aj tak nemám na fone ani pc podboru beats audio
Pedicabo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Pedicabo »

Zdravím . Chcel by som sa opýtať či sa vám už nezdá doba dva týždne veľa z číny keď vykročil a ešte stále neni na slovensku . Určite to je aj tým že zachvíľu vianoce . Ale v tom balíku som mal mobil http://www.minideal.net/jiayu-g3s-smart ... ilver.html . Kupoval som ho devetnásteho októbra o týžden neskôr bol odoslaný a druhého opustil čínu a teraz už je 18. novembra a ešte ani na slovensku neni. Nemám pre istotu otvoriť Case na paypaly ? Vďaka za rady Tu je trackovacie číslo : http://tandt.posta.sk/zasielky/RF178572026SG
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

2.11 opustilo krajinu odosielatela a dnes je len 18teho. pride ti to najskor 2.12. Do vianoc by si to mohol mat doma.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Tak isto upozornenie aj pre tých, ktorý chcete brať nejaký darček na vianoce niekomu z Číny, tak objednávajte čo najskôr. Takto pred sviatkami mávajú už nával ... či už samotné shopy alebo pošta :)
Martin11
Light Star
Light Star

mne zajtra by mali poslať ešte nejake 2 veci z aliexpressu tak sa budem modliť aby mi prišliešte do tych vianoc .... N aliexprese je dobré, že mi tam daju tracking n aj k veci za 2 usd takže mam kompletny prehľad, ale DX zatiaľ ide jak pon masle. pred tyždnom a pol som si čosi objednal, za par hodin bolo shipped a v piatok doma ... super, mám pocit že nedoporučene baliky z Dx chodia nejak veľico rychlo :D
Pedicabo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Pedicabo »

Arkaz napísal:2.11 opustilo krajinu odosielatela a dnes je len 18teho. pride ti to najskor 2.12. Do vianoc by si to mohol mat doma.
Ten case mám možnosť otvoriť 45 dní od kúpenia. A ak počkám do druhého a nepríde tak už bude neskoro na case a nebudem mať ani peniaze ani mobil
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Ved jasne, case otvor tesne pred koncom :) nič za to nedáš. Ale báť sa nemusíš ak si objednával napr z DX alebo Focalu. Zatiaľ som sa ja osobne nestretol s prípadom, kedy by si niečo nevybavil ku svojej spokojnosti cez tie ich podpory priamo na stránke. iné to už je ak objednávaš zo stránok kde máš viac predajcov. Tam je naozaj dobré si ustriehnuť tých 45 dní.
Martin11
Light Star
Light Star

Ja tomu focalprice až tak neverím, objednal som tam nejaký gadget 6.10 za chvíľku to poslali tuším ani nie den, no čo,z toho ked to tu furt nemám bola to vec za 1eury, čiže ma to netrapi, no potom som od nich objednal tablet a ten už vyzera ze možno čoskoro aj príde, ale dx nahodili v poslednej dobe riadne témpo aj objednavky čo podľa vebu niesu skladom odoslali do par hodín týždeň a bolo doma....
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Neviem posúdiť, na Focali mám už vyšší rank, pretože som tam minul už cez 2000 dolárov. Takže predpokladám, že ma aj vybavujú prednostne. No kamarát odtiaľ tiež bráva a nemajú najmenší problém s reklamáciou. Poprípade ak veľmi mešká zásielka zvyknú dať nejaký ten bonusový ticket na pár dolárov. A ich podpora funguje 10x tak dobre než na DXku.
Martin11
Light Star
Light Star

veď nepochybujem ol tom keď tu je toľko pozityvnych prispevkov, ale si myslim že by to bolo dosť tak diovne že by som im tam dal tiket na vec za 1e, ale ked vraviš že ak meška objednavka tak davaju nejake kupony tak to by som skusil lebo na shipping a payment piše že to pojde maximalne 15 dni a mne to už id etakmer mesiac ale mam tracking a je to už tuna na SK par dni, len to musi ešte zrejme podstupiť kontrole, čiže moťno y som tam nejaky ten kupon vyhrabal od nich...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Moc stresuješ. Neber všetky informácie tak vážne. Často sa stávalo, že zásielky putovali aj dva mesiace. Alebo boli z e-shopu už vydané na pošte, no tam zásielka stála aj dva týždne než opustila krajinu. Skôr som myslel také zásielky kde tracking napríklad nebol, .. a prešlo už aj 45 dní aby som to mohol nahlásiť na PP.
Martin11
Light Star
Light Star

v podstate som chcel len poukazať na to, že zatiaľ mam lepšie skusenosti s DX (dodanie, aj live chat tam maju) no na focali tiež behom noci odpovedia, ale neda sa porovnať ked mam od DX 50 zasielok a od FP ani jednu. no vždy mi prišla max 30 dni od objednania. S aliexpresom mam takisto len dobre skusenosti, povetšine su tam taki celkom ppč predajcovia , mam tam doporučenu zasielku aj ked berem za 1USD
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa MFa »

Ako je to s kurierskymi sluzbami a colnicami? Ak mi ma nieco prist zo zahranicia cez DHL mozu to stopnut na colnici?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

MFa napísal:Ako je to s kurierskymi sluzbami a colnicami? Ak mi ma nieco prist zo zahranicia cez DHL mozu to stopnut na colnici?
samozrejme, platil som uz niekolko krat, aj ked mi minuly tyzden z usa prislo s DHLkou 3 skatule s oblecenim, a neplatil som nic :)
Martin11
Light Star
Light Star

Ok, takze dnes som si bol na poste po tablet z fp, nic ziadni colnici nebola tam ani peciatka že clo zilina ako to obvykle na cinskych balikoch byva cize v pohode. Som bol celkom prekvapeny že vsetko funguje balik slusne zabaleny nie ako zasielky z dx, co chodia jak krave z pysku cize som v celku spokojny .
pasto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pasto »

praveze DHLko a ini kurieri striehnu viac ako posta , maju aj vlastne preclievacie oddelenia ....a este uz som sa stretol aj s tym ze tie colne poplatky uz zaplati sam predajca alebo si ich aj ty mozes zaplatit pri checkoute
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sice to neni riesenie na colnikov pre baliky z azie, ale na baliky z USA ano, tu o tom pisem http://www.hojko.com/post2040450.html#p2040450
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa MFa »

Vec, ktoru sa chystam kupit, je z Izrealu. Tam asi nic podobne nefunguje. :)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Nemáte nejaké tipy na zahraničné ehopy s oblečením ? Niečo ako je SportsDirect (lacnejšie veci ako tu u nás)ale skôr fashion značky (Lacoste, Calvin Klein atď.) ? Tak, aby som to nemusel dokladovať, prípadne riešiť s colnicou.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Napísať odpoveď