plusminus: myslim že HonK Kong Post neexistuje
Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
Re: Dealextreme
Tak DX mi posiela novy kus, som zvedavy kedy to dojde...
Hong ci Honk, podstatu veci nemeni.
Ospravedlnujem sa za chybu/preklep..
Inak doslo vsetko ok, elektronika funguje..
Ospravedlnujem sa za chybu/preklep..
Inak doslo vsetko ok, elektronika funguje..
-
rebrik5
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
V piatok som objednal ziarovky do auta som zvedavy kedy dojdu lebo na inom fore som cital ze niektory cakaju na veci aj 3 mesiace. 
-
PC-Man
Light Star
rebrik5, dufam, ze budes mat viac stastia, ako ja... ja som tam tiez bral silnosvietive ziarovky a jedna mi vydrzala 7 dni, druha 9 dni
(prepalili sa dialkove vlakna).
-
chlapec10
Addict
nerad vam kazim srandu, ale ak vam nahodou objavia tie ziarovky z DX v aute(na beznej ceste) policajti, tak si pripravte TP + peknu pokutu.
-
PC-Man
Light Star
Mna s nimi uz stopli (teda nie s tymi vypalenymi, kupil som dalsie na UA, takiso extra silno svietive - tie idu v pohode uz cca pol roka) a nebol ziadny problem. Pritom svietia podstatne silnejsie, ako original (zial, sem-tam na mna niekto blikne, kedze si mysli, ze som nestlmil... ale to budem musiet zrejme doladit iba sklon).
tie s DX 100W žiarovky by som si do auta nikdy nedal, nie je nato vstavaná kabeláž, viac tepla a tým možnosť zničenia paraboli
-
rebrik5
Medium Star
To su ledky parkovacky biele mal som ich v aute stale svietili a maju ich aj dalsi kamarati policajti na ne nikdy nic nevraveli a to som kazdy den behal pomeste.Dneska mi uz vypisalo shipped. 
-
RATZINGER666
Darca
tak to si pozriem, ako mi bude policajt vymontovavat ziarovky, obzerat, a hlavne presviedcat ma, ze tie ziarovky nie su homologizovane na cestnu premavku... uz som videl a pocul kadeco, ale toto este nie...chlapec10 napísal:nerad vam kazim srandu, ale ak vam nahodou objavia tie ziarovky z DX v aute(na beznej ceste) policajti, tak si pripravte TP + peknu pokutu.
-
chlapec10
Addict
policajt ti ich nevymontuje, on ti len zoberie TPRATZINGER666 napísal: tak to si pozriem, ako mi bude policajt vymontovavat ziarovky, obzerat, a hlavne presviedcat ma, ze tie ziarovky nie su homologizovane na cestnu premavku... uz som videl a pocul kadeco, ale toto este nie...
Ja mam asi 5,6 kamosov co tak prisli o TP, vascsina si kupila Xenon kity, jeden nejake uber ziarovky co boli na preteky, nie na premavku, a par nejake ine tuzingy(kridla a pod)
PS: Ja som to to nepisal ako hotovu vec, ale ako moznost co sa moze stat, AK by auto policajti zastavili a zdali by sa im svetla podozrive. UPLNY EXTREM(aj ked nepravdepodobne) by bolo, ze pojdes s tymto na ceste, oslepis sofera, nasledne havaria, ak sofer druheho auta by tvrdil ze si ho oslespil, nasledne by obhliadkar(alebo policajt) uvidel ze mas nehomologizovane ziarovky, tak automaticky si na vine ty + ak sa nemylim ani PZP by nezaplatilo skodu, lebo si nemal auto sposobile na jazdu v premavke
-
rebrik5
Medium Star
To je jedno su to obycajne parkovacky ktore nikoho neoslepia a este su biele takze sa nedaju zamenit s policajnymi farbami
Policajti nemaju dovod otravovat.
-
chlapec10
Addict
moja chyba, som myslel ze sa bavime o klasickych stretavacich/klopenychrebrik5 napísal:To je jedno su to obycajne parkovacky ktore nikoho neoslepia a este su biele takze sa nedaju zamenit s policajnymi farbamiPolicajti nemaju dovod otravovat.
PS: Dnes mi prisiel prvy balik, poslali ho 9. Novembra, takze cca 1 mesiac dodanie, islo to este HK postou, a 3 tyzdne cakal na odlet z HK, takze samotne cestovanie balika bolo 8 dni
Pri sledovani zasielky cez slovensku poštu mi prišiel odkaz že "Príjem zásielky od podávatela".
To znamená, že je to už na Slovensku? Alebo to odišlo z Číny?
To znamená, že je to už na Slovensku? Alebo to odišlo z Číny?
-
Francek
Star
Myslim, ze z toho logicky vyplyva, ze to je uz na Slovensku.
...ale mozem sa mylit.
ved aj mne to takto z toho vychádza, ale žeby to prišlo tak rýchlo? (poslané z DX 3.12) 
-
chlapec10
Addict
mne to az tak logicky nepripada kedze podavatel je DX, a ano mylis sa, znamena to ze to HK posta prijala od podavatela, ty nie si podavatel ale prijemca, DX je podavatel, tu mas priklad ako to vyzera:Francek napísal:Myslim, ze z toho logicky vyplyva, ze to je uz na Slovensku....ale mozem sa mylit.
-
Francek
Star
On pisal, ze mu zo slovenskej posty prisiel odkaz... Nevedel som ze sa jedna o HK postu

sme mimo temu, ale chlapec10: ak si tam supnes cockove svetlo, spravne nastavis vysku, policajt si skor vsimne xenony v klasickych svetlach.. iked stretavam malu fiatku asi 3rok (klasicke svetla + xenony a jazdi) ono sa to da aj dopisat do TP..
mne prišiel odkaz zo slovenskej pošty....mam tam nastavenu notifikaciu na mail, takže všetky pohyby zasielky mi prídu na mail, len som nevedel že slovenská pošta kontroluje aj pohyby zasielky v zahraničí...