Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
-
rebrik5
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dealextreme
Chcem sa este opytat kolko sa priplaca za expres objednavku?lebo nikde to neviem najst 
-
chlapec10
Addict
daj si veci do kosika, otvror si kosik, a pri kolonke Shipping mas dropdown menu, a tam to vidisrebrik5 napísal:Chcem sa este opytat kolko sa priplaca za expres objednavku?lebo nikde to neviem najst
buyincoins: 28/11 objednane, 12/12 dorucene..
pixi som to zabudol v aute a auto v servise
pixi som to zabudol v aute a auto v servise
-
chlapec10
Addict
mne dnes dosli 4 balicky z DX....
kolko trvala preprava ?
-
chlapec10
Addict
30 dni +- lebo neboli poslane naraz(boli odoslane: 15. 17. 17. 18. ), ale vsetky cakali v postovom sklade, isli HK postou, a vsetky okrem 1 jedeho isli doporucene...
-
jamesiq
Medium Star
23.11 mi napisali ze odoslali tovar a stale nic nedoslo
Tolko krat som este v schranke nebol ako posledne 3 tyzdne 
Objednaval som http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5483 a mali toho este dost vtedy
Objednaval som http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5483 a mali toho este dost vtedy
-
chlapec10
Addict
dolezita otazka, objednal si LEN to? ak ano, tak to pojde NEdoporucene, a nemas moznost ako sledovat... ak si objednal za viac ako tusim 13 USD, tak to poslali doporucene, a mal by si mat aj sledovacie cislo.....
Ako vidis, mne to trvalo cca 30 dni, poslali to tyzden pred tym ako poslali tvoje, a prislo mi to dnes, takze este sa nemas preco bat.....
a priznam sa, ze z desiatok objednavok co som u DX urobil, ANI JEDNA sa doteraz nestratila a neprisla
Ako vidis, mne to trvalo cca 30 dni, poslali to tyzden pred tym ako poslali tvoje, a prislo mi to dnes, takze este sa nemas preco bat.....
a priznam sa, ze z desiatok objednavok co som u DX urobil, ANI JEDNA sa doteraz nestratila a neprisla
-
Corn Flake
Guru wannabe
Dnes mi došiel tovar. Objednaný bol 20.11.
-
jamesiq
Medium Star
No ratam s tym ze si este pockam. Ale co som cital tipujem ze najviac casu to stravi na slovensku 
-
chlapec10
Addict
prave naopak.... najviac casu stravil sedenim v sklade posty v HK...jamesiq napísal:No ratam s tym ze si este pockam. Ale co som cital tipujem ze najviac casu to stravi na slovensku
ak si z BA alebo KE, tak v den co pride do SK ide aj na colnicu, ak ho nezastavia, na druhy den je u teba... vid hore printscreen z SK sledovania
Ja som si objednával 30.11 a tovar mám ešte stále na pošte v HK, pričom na poštu HK to prišlo 8.12
-
jamesiq
Medium Star
No dnes mi to konecne doslo 
Tesim sa ako maly chlapec
Pozeram na obalke co je peciatka tak je tam BA 10.12 takze asi to fakt vacsinu casu bolo v hong kongu
No ak dobre ratam tak dorucenie trvalo 24dni 
Tesim sa ako maly chlapec
-
hojko
Site Admin
Niekedy okolo 10. novembra mi posielali zasielku z DX, bola delena na dve casti (neviem preco). Prva cast dosla niekedy na zaciatku decembra, ak nie dokonca na konci novembra. Druha zasielka do dnesneho dna nedorazila, zo Slovenskej posty mi prisiel mail s notifikaciou, ze po dvoch tyzdnoch neeviduju ziadnu zmenu v pohybe zasielky v systeme. Stretol sa uz niekto s niecim takym a ak ano, tak ako ste to riesili???
Dňa 13.11 bola moja zásielka odoslaná, 30.11 opustila HK a doteraz ju nemám doma...
Martin: hore si precitaj, dorucenie trva aj 24 dni... si v limite.
Hojko nestretol, ja som sice objednal v jeden den dve objednavky, jednu mam doma uz par dni, druha zatial nic..
//autoeditácia príspevku (19 Dec 2010, 11:27)
no ja som si myslel ze stol je uz vybaveny, omg
tusim na Bwine sa dalo zakladat o real love, na stars netusim..
Hojko nestretol, ja som sice objednal v jeden den dve objednavky, jednu mam doma uz par dni, druha zatial nic..
//autoeditácia príspevku (19 Dec 2010, 11:27)
no ja som si myslel ze stol je uz vybaveny, omg
tusim na Bwine sa dalo zakladat o real love, na stars netusim..
-
chlapec10
Addict
rozdelili to preto lebo niektore veci nemali na sklade, tak poslali tie co mali....hojko napísal:Niekedy okolo 10. novembra mi posielali zasielku z DX, bola delena na dve casti (neviem preco). Prva cast dosla niekedy na zaciatku decembra, ak nie dokonca na konci novembra. Druha zasielka do dnesneho dna nedorazila, zo Slovenskej posty mi prisiel mail s notifikaciou, ze po dvoch tyzdnoch neeviduju ziadnu zmenu v pohybe zasielky v systeme. Stretol sa uz niekto s niecim takym a ak ano, tak ako ste to riesili???
bola ta 2. posielana doporucene, teda mala aj sledovanie? pises o notifikacii takze asi mala, otazka teda je, aky bol posledny stav sledovania?
-
hojko
Site Admin
chlapec10: Objednaval som viac veci, prvu zasielku poslali 5. a druhu 10. novembra. Po asi dvoch tyzdnoch som si dal podla identifikacie zasielky z DX stranky na webe posty sledovanie zasielky. Prva prebehla v pohode, napisalo mi vystup, vstup, prichod..., vsetko. Druhu napisalo len vystup a nic, neeviduje sa vstup zasielky na Slovensko.
-
chlapec10
Addict
a kedy bol vystup z HK?
-
hojko
Site Admin
10.11.2010 14:27 Prijem zasielky od podavatela -