depacco.com a deep-mails.com skusenosti
-
Romankoo23
Novice
DEpacco VELKY PODVOD!!!
Ja osobne som dosiahol tych 5000 eur a nepodvadzal som nic podobne a vobec ma nevyplatili stale tam ukazaju ze som nedosiahol minimum.Tato stranka je jedno velke klamstvop ja vam odporucam neklikajte najdite si nieco ine len DEPACCO.COM je velky podvod!!!!!!!!!!!!!!!
-
extraponuka
Novice
Re: depacco.com a deep-mails.com skusenosti
ZAUJIMAVE - ZE VAM - IBA VAM TO ISLO. NIKOMU INEMU. DEPACCO JE PODVOD A KLAM. MNA DODNES NEVYPLATILI A ANI TO NEUROBIA.empty1982 napísal:Ja mam skusenosti len s Depacco.com, mna vyplatili ale dlhsie to trvalo a uz tam mam zase 1300 €.
Zaklad je neprihlasovat sa z jednej IPcky viac ludom, dalej nehladat referralov pomocou spamu, a tiez treba byt aktivny a klikat na reklamne maily. Pri poruseni tychto podmienok vam mozu zrusit ucet alebo nevyplatit vas.
Ja som taktiez zaregistrovana na depacco.com...akurat som sa docitala,ze je to nezmysel,ze vas vobec nevyplatia...co je vlastne pravda?empty1982 napísal:Ja mam skusenosti len s Depacco.com, mna vyplatili ale dlhsie to trvalo a uz tam mam zase 1300 €.
Zaklad je neprihlasovat sa z jednej IPcky viac ludom, dalej nehladat referralov pomocou spamu, a tiez treba byt aktivny a klikat na reklamne maily. Pri poruseni tychto podmienok vam mozu zrusit ucet alebo nevyplatit vas.
-
frankocean11
Medium Star
ano stare neklikajte ja mam stranku klikacku cez ktoru ma vypltili ak ma niekdo zaujem nech pise
email: [email protected]

email: [email protected]
Ani mne tá stránka nejde zobraziť. A to sa muselo pobabrať práve, keď som už mala na výplatu.
Vie niekto, či je to len dočasné, alebo môžem na výplatu zabudnúť?
//autoeditácia príspevku (05 Nov 2010, 20:21)
Poznáš niečo seriózne aj okrem Klikačky?
Tam som klikala a Sk na Euro mi prepočítala zaujímavým kurzom tak,
že som mala po niekoľkých týždňoch iba 60 centov.
Vie niekto, či je to len dočasné, alebo môžem na výplatu zabudnúť?
//autoeditácia príspevku (05 Nov 2010, 20:21)
Poznáš niečo seriózne aj okrem Klikačky?
Tam som klikala a Sk na Euro mi prepočítala zaujímavým kurzom tak,
že som mala po niekoľkých týždňoch iba 60 centov.