depacco.com a deep-mails.com skusenosti
depacco.com a deep-mails.com skusenosti
mate stimi strankami nejake skusenosti depacoo ponuka za registraciu 100eur a za kazdy mejl 10 eur new Referral 20eur
deep-mails denne 12 mejlov za kazdy 50a viac centov +tam mate ze
Cash PTC klinknete na banner ja som ich mal 21 zatial a za kazdy 50a viac centov hacik je vtom ze na depaccom vyplacaju minimu 4500eur a na dep-mails podla zakupenia premia piste ci stim amte skusenosti alebo znamy ci niekoho vyplatili alebo nie ja mam zatial iba 277 eur na depacco a 40usd na dep-mails
Cash PTC klinknete na banner ja som ich mal 21 zatial a za kazdy 50a viac centov hacik je vtom ze na depaccom vyplacaju minimu 4500eur a na dep-mails podla zakupenia premia piste ci stim amte skusenosti alebo znamy ci niekoho vyplatili alebo nie ja mam zatial iba 277 eur na depacco a 40usd na dep-mails
-
empty1982
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: depacco.com a deep-mails.com skusenosti
Ja mam skusenosti len s Depacco.com, mna vyplatili ale dlhsie to trvalo a uz tam mam zase 1300 €.eureka napísal:mate stimi strankami nejake skusenosti depacoo ponuka za registraciu 100eur a za kazdy mejl 10 eur new Referral 20eur
Zaklad je neprihlasovat sa z jednej IPcky viac ludom, dalej nehladat referralov pomocou spamu, a tiez treba byt aktivny a klikat na reklamne maily. Pri poruseni tychto podmienok vam mozu zrusit ucet alebo nevyplatit vas.
Re: depacco.com a deep-mails.com skusenosti
Pozeral som na nete a našiel som tam ľudí, ktorý pri 5000 EUr čo je minimálna výplata nemohli zadať payout, čím to mohlo byť spôsobené?empty1982 napísal:Ja mam skusenosti len s Depacco.com, mna vyplatili ale dlhsie to trvalo a uz tam mam zase 1300 €.
Zaklad je neprihlasovat sa z jednej IPcky viac ludom, dalej nehladat referralov pomocou spamu, a tiez treba byt aktivny a klikat na reklamne maily. Pri poruseni tychto podmienok vam mozu zrusit ucet alebo nevyplatit vas.
V ich pravidlách akurát písali niečo v tom zmysle, že sa nesmú dvaja logovať z jedného PC, ale IP myslím, že môže byť rovnaká.
//autoeditácia príspevku ( 25 Jun 2009, 14:57 )
Inak oplatí sa kupovať si ten upgrade? Neprestanú potom posielať maily, ale nezmenia sa tým nejaký podmienky vyplácania?
Máte s tým nejakú skúsenosť?
//autoeditácia príspevku ( 25 Jun 2009, 14:57 )
Inak oplatí sa kupovať si ten upgrade? Neprestanú potom posielať maily, ale nezmenia sa tým nejaký podmienky vyplácania?
Máte s tým nejakú skúsenosť?
-
empty1982
Medium Expert
Jednoducho na stranke depacco stoji okolo 200 €eureka napísal:jak si kupit upgrade???
Aj ked myslim si ze to nie je treba, a ked tu je este niekto kto by sa chcel bezplatne regnut na depacco tak vyuzite sancu a pri registracii vyplnte policko referral: businessmaker
ziskate 100 € vstupny bonus
-
empty1982
Medium Expert
vyplatili mi vyhru zo sutaze o referallov, 500€, normalne vyplatenie po 5000€ by malo prist kazdu chviluFilipito napísal:empty ale vazne ta vyplatili?
//autoeditácia príspevku ( 26 Jun 2009, 9:21 )
Musis cez paypal ale ja osobne by som do toho prachy nedaleureka napísal:ale ja sa pitam oko ho tam zakupit tie many mi stiahnu z depacca alebo paypalu ked z paypalu to nekupim lebo nemam istotu ze ma vyplatia
-
empty1982
Medium Expert
Tak to vedia len sami, ale proste tie maily co ti chodia treba pravdidelne otvarat, lebo maily ktore su starsie ako 8 dni sa vymazavaju.Dj Kuno napísal:Ja mám s takýchto stránok dosť veľké obavy, ale tak treba skúsiť všetko.
//autoeditácia príspevku ( 28 Jun 2009, 20:45 )
A inak akú dobu oni počítajú za neaktívnosť ?
Tak to by som chcel vidieť tú výplatu 500€...Hoď sem screen a uverím Ti. Dovtedy sa budem iba smiaťempty1982 napísal:vyplatili mi vyhru zo sutaze o referallov, 500€, normalne vyplatenie po 5000€ by malo prist kazdu chvilu
-
Betarik
Professional
Mne to nejde nevie niekto preco vzdy mi napise toto
Kód: Vybrať všetko
Firefox nedokáže nájsť server depacco.com.