to ukoncenie ma sklamalo dost.. bolo to take na rychlo na kolene a na silu, umele.. anton si nevedel dat rady priputany len o stolicku aj ked tam skinner nebol a dexter sa tam priputany o stol v pohode dostane von za par sekund, so zlomenou rukou ho premoze, on spadne z cisteho neba a vsetci su spokojni.. what the hell?
Dexter
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
Tu neide o to kto ide, ak niekto skoci pod auto, povazuje sa to za samovrazdu a nie je dalej co riesit. To by policajti robili este menej ako robia tera, vzhlado na cas. Jasne ze to vsetko bolo kusa pritiahnute za vlasy ale treba byt zhovievany, Dexter je aj tak dost kvalitne urobeny.makaveli napísal:hej, mozno keby to bol nejaky chlapik z ulice ale nie brutalny seriovy vrah
Tak ako toto by ziadny mentalne zdravy policajt nemohol povazovat za samovrazdu. To ak to takto mysleli scenaristi tak to asi prestanem pozerat. Padne im mrtvola chladnokrvneho serioveho vraha pod auto a cele oddelenie si povie jeeej asi ho to prestalo bavit tak nam pod to skocil... To je ta najvacsia pi*ov*** co som kedy pocul.Retne napísal:A za co to povazujes ty?
To co mal napisane na cele ze "som mrtvola"? A ja som nehovoril ako to krasne urobili ze radost na to pozerat, len hovorim ze to potrebovali rychlo ukoncit a toto bola moznost, policajti si kludne mohli mysliet... No spanikaril, ked zapocuj policajtov... Plus ten policajt co sedel v aute sa pocas padu pozeral niekam na radioGangy napísal:Tak ako toto by ziadny mentalne zdravy policajt nemohol povazovat za samovrazdu. To ak to takto mysleli scenaristi tak to asi prestanem pozerat. Padne im mrtvola chladnokrvneho serioveho vraha pod auto a cele oddelenie si povie jeeej asi ho to prestalo bavit tak nam pod to skocil... To je ta najvacsia pi*ov*** co som kedy pocul.
No ten koniec bol fakt hrozne uponahlany, hlavne tych poslednych 10 ci kolko minut, scenaristi to teraz mierne dodrbali, sklamal ma ten koniec, malo to na viac... Urcite najhorsie zakoncenie z troch serii. Snad budu este tu "akozesamovrazdu" Skinnera riesit na zaciatku stvrtej serie (sice malo pravdepodobne, asi zacnu opat s novou dejovou liniou). Kazdopadne je to stale jeden z mojich najoblubenejsich a najoriginalnejsich serialov....
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
kur*a, ten Dexter to je charakter... ten ako to dokaze zahrat je az neuveritelne... velmi dobry serial.. i ked este v pohode to mohli pretiahnut na dalsiu cast... ale uff... tie jeho dusevne vyklady su na nezaplatenie.. to co si mysli atd... Skinner ze padol pod naraznik polisa je ok.. ja by som mal v <> a neries, ci ho niekto zhodil.. tento serial si u mna stale drzi styl.. je dovedeny k dokonalosti.. vsetci nakoniec skoncili stastne..
kto vie ako je na tom Ramon.. asi mu dexter nejako pomohol.. len neviem, kam mu chcel podstrcit ten prsten.. a ze z akeho dovodu si to rozmyslel.. teraz som moc nepochopil, ci bol vrahom nakoniec Ramon, alebo ci len po Miguelovi upratoval...
Dalsia seria na jesen buduceho roku omfg !!! ... peknu hudbu a trailer tam aspon dali... see Y'all soon
kto vie ako je na tom Ramon.. asi mu dexter nejako pomohol.. len neviem, kam mu chcel podstrcit ten prsten.. a ze z akeho dovodu si to rozmyslel.. teraz som moc nepochopil, ci bol vrahom nakoniec Ramon, alebo ci len po Miguelovi upratoval...
Dalsia seria na jesen buduceho roku omfg !!! ... peknu hudbu a trailer tam aspon dali... see Y'all soon
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
haha tak to by som nikdy necakal...
Dexter a Debra sa zosobasili: http://news.yahoo.com/s/ap/20090109/ap_ ... eople_hall
ti dvaja mi tak strasne nejdu k sebe
Dexter a Debra sa zosobasili: http://news.yahoo.com/s/ap/20090109/ap_ ... eople_hall
ti dvaja mi tak strasne nejdu k sebe