Dexter

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
makaveli
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

to ukoncenie ma sklamalo dost.. bolo to take na rychlo na kolene a na silu, umele.. anton si nevedel dat rady priputany len o stolicku aj ked tam skinner nebol a dexter sa tam priputany o stol v pohode dostane von za par sekund, so zlomenou rukou ho premoze, on spadne z cisteho neba a vsetci su spokojni.. what the hell?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ved prave toto ma strasne sralo, som sa pozeral ci si zo mna robia srandu.

A ten spoiler si daj biely do citacie.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Bola to rychlovka, ale nepovazujem to za prepadak. Policajti to mohli povazovat za samovrazdu a pri nej sa na dokazy nejako doraz nekladie, nie este to ze by sa volali este experti odber DNA a pod.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Retne napísal:Policajti to mohli povazovat za samovrazdu a pri nej sa na dokazy nejako doraz nekladie, nie este to ze by sa volali este experti odber DNA a pod.
hej, mozno keby to bol nejaky chlapik z ulice ale nie brutalny seriovy vrah
Retne
Darca
Darca

makaveli napísal:hej, mozno keby to bol nejaky chlapik z ulice ale nie brutalny seriovy vrah
Tu neide o to kto ide, ak niekto skoci pod auto, povazuje sa to za samovrazdu a nie je dalej co riesit. To by policajti robili este menej ako robia tera, vzhlado na cas. Jasne ze to vsetko bolo kusa pritiahnute za vlasy ale treba byt zhovievany, Dexter je aj tak dost kvalitne urobeny.
Gangy
Darca
Darca

Samovrazdu? ROOOOFL to si snad robis srandu nie? :lol: :lol:
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

nesnazme sa ospravedlnovat zakoncenie, proste to trosku dobabrali :wink: no "trosku" :)

bolo to hrozne na rychlo a tak, nepacilo sa mi to.. v klude z toho mohli byt dva kvalitne diely. no, sak pockajme na dalsiu seriu, podla mna tam nieco bude s jeho krvou, co mu tiekla z ruky :wink:
Retne
Darca
Darca

Gangy napísal:Samovrazdu? ROOOOFL to si snad robis srandu nie? :lol: :lol:
:hehe: A za co to povazujes ty?
Gangy
Darca
Darca

Retne napísal::hehe: A za co to povazujes ty?
Tak ako toto by ziadny mentalne zdravy policajt nemohol povazovat za samovrazdu. To ak to takto mysleli scenaristi tak to asi prestanem pozerat. Padne im mrtvola chladnokrvneho serioveho vraha pod auto a cele oddelenie si povie jeeej asi ho to prestalo bavit tak nam pod to skocil... To je ta najvacsia pi*ov*** co som kedy pocul.
Retne
Darca
Darca

Gangy napísal:Tak ako toto by ziadny mentalne zdravy policajt nemohol povazovat za samovrazdu. To ak to takto mysleli scenaristi tak to asi prestanem pozerat. Padne im mrtvola chladnokrvneho serioveho vraha pod auto a cele oddelenie si povie jeeej asi ho to prestalo bavit tak nam pod to skocil... To je ta najvacsia pi*ov*** co som kedy pocul.
To co mal napisane na cele ze "som mrtvola"? A ja som nehovoril ako to krasne urobili ze radost na to pozerat, len hovorim ze to potrebovali rychlo ukoncit a toto bola moznost, policajti si kludne mohli mysliet... No spanikaril, ked zapocuj policajtov... Plus ten policajt co sedel v aute sa pocas padu pozeral niekam na radio :D cize on nemohol zaregistrovat ci uz bol v danom momente skinner mrtvy alebo nie.
Gangy
Darca
Darca

Spanikaril? Hej on je ten typ. A ked spanikaril tak tak ze sa hodil pod auto :D Ved to je na smiech.
HellRoB
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa HellRoB »

No ten koniec bol fakt hrozne uponahlany, hlavne tych poslednych 10 ci kolko minut, scenaristi to teraz mierne dodrbali, sklamal ma ten koniec, malo to na viac... Urcite najhorsie zakoncenie z troch serii. Snad budu este tu "akozesamovrazdu" Skinnera riesit na zaciatku stvrtej serie (sice malo pravdepodobne, asi zacnu opat s novou dejovou liniou). Kazdopadne je to stale jeden z mojich najoblubenejsich a najoriginalnejsich serialov....
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Môže mi pls niekto objasniť čo mal vlastne Skinner s Freebom? Mne to asi uniklo (táto dejová línia ma nejako vôbec nebrala) :oops:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

kur*a, ten Dexter to je charakter... ten ako to dokaze zahrat je az neuveritelne... velmi dobry serial.. i ked este v pohode to mohli pretiahnut na dalsiu cast... ale uff... tie jeho dusevne vyklady su na nezaplatenie.. to co si mysli atd... Skinner ze padol pod naraznik polisa je ok.. ja by som mal v <> a neries, ci ho niekto zhodil.. tento serial si u mna stale drzi styl.. je dovedeny k dokonalosti.. vsetci nakoniec skoncili stastne..
kto vie ako je na tom Ramon.. asi mu dexter nejako pomohol.. len neviem, kam mu chcel podstrcit ten prsten.. a ze z akeho dovodu si to rozmyslel.. teraz som moc nepochopil, ci bol vrahom nakoniec Ramon, alebo ci len po Miguelovi upratoval...

Dalsia seria na jesen buduceho roku omfg !!! ... peknu hudbu a trailer tam aspon dali... see Y'all soon :smt006
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

no koniec jendoznacne najslabsi zatial co uz
Gangy
Darca
Darca

LLucia napísal:Môže mi pls niekto objasniť čo mal vlastne Skinner s Freebom? Mne to asi uniklo (táto dejová línia ma nejako vôbec nebrala) :oops:
Dlzil mu nejake peniaze.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ani 3.séria ma nesklamala.
Len som nečakal že Miquela zareže
A tie jeho vety nemali chybu.
"koňo" začínal snáď každú tretiu vetu :D

Teším sa na ďalšiu epizódu. Myslím si že majú dosť príležitostí to poriadne zamotať. :)
Ydeno
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ydeno »

videl som prve dva serie a chcel by som vidiet aj tretiu len nikde nemozem najst linky, ak mozte tak mi poslite cez SS
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ydeno napísal:videl som prve dva serie a chcel by som vidiet aj tretiu len nikde nemozem najst linky, ak mozte tak mi poslite cez SS
Si buď absolútne retardovaný, alebo máš 8 rokov. Použí google keď už inak nevieš
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

haha tak to by som nikdy necakal...
Dexter a Debra sa zosobasili: http://news.yahoo.com/s/ap/20090109/ap_ ... eople_hall
ti dvaja mi tak strasne nejdu k sebe :)
Napísať odpoveď