Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
-
Wishmaster
Medium Professional
Re: Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
kupil som to nakoniec za nejakych 16-17 Euro v prepocte z USD
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
niekto na farmu t6 riftov ? 
sakra este nemam postavy na t6 rifty, max 4ky jazdim ale wd je slaby aj nato a na barb mi chybaju lut socks na tripple leap, ale 4ku aj tak zvlada 
ahojte, nemá niekto problém s odpájaním zo servera počas hry ? už sa mi to stalo 4x za dva dni, nebaví ma to potom hrať znova a znova... nestihnem lebo dokončiť ani jeden quest ... dík
ostatné hry ako bf4 idú v pohode ... takže netom to asi nie je ..
ostatné hry ako bf4 idú v pohode ... takže netom to asi nie je ..
Asi blba otazka...ale neda sa stiahnut Start Edition nejak inac nez cez Battle.net klienta? Neskutocne pomale to je. Na vianoce si mozno zahrajem.
-
Croven
Star
neda,ono sa ti aj tak stahuje cele diablowladas napísal:Asi blba otazka...ale neda sa stiahnut Start Edition nejak inac nez cez Battle.net klienta? Neskutocne pomale to je. Na vianoce si mozno zahrajem.
No sak prave ze cele a to ma 25GB.
-
JeffHardyy
Light Professional
nejaké tipy, čo zmeniť na geare alebo na builde? aktuálne farmíme paragony s kamarátom na T1, avšak problém vždy nastane pri eliťakoch s lasermi, inak ani nie .. diablo mám niečo cez rok ale až teraz som tomu začal venovať viac pozornosti, čo by ste mi odporučili na monka stavať alebo hľadať konkrétne itemy .. ak teda je monk dobrý na farmenie vôbec čo som počul niektorí ludia sa na to dosť stažovali .. vdaka 
http://eu.battle.net/d3/en/profile/John ... o/44545780
// ok, vdaka popozerám to .. poprípade sa ešte popýtam na pube ludí
http://eu.battle.net/d3/en/profile/John ... o/44545780
// ok, vdaka popozerám to .. poprípade sa ešte popýtam na pube ludí
no monka ti asi neporadim, aj ked mam vsetky postavy, monk je ta posledna ktoru hravam, resp nehravam.. ale vidiet ze este len zacinas farmit, nizky plvl taktiez slabe veci, male kamene...
musis jednoducho farmit v party a cakat kym ti nieco napada, taktiez kupovat od kadaly veci ktore potrebujes, ci uz torzo alebo helmu atd...
skus pozriet diabloviki mozno tam najdes najlepsi gear na monka, viem ze monk ma nejaku fist zbran ktora ma neskutocnu silu, pri nejakom nasobeni, nazov teraz neviem spytam sa bracha on to spominal,
taktiez ak nie si v klane skus si nejaky najst, ked chodite spolu je vacsia ochota darovat veci ked niekomu nieco dobre padne dva krat...
ja som casto pozeraval v party aj silnych hracov ako maju nasetovany gear a dost to pomohlo aj v pripade ake skilly na aky gear dat ci uz aktiv alebo pasiv
btw ten nazov barbara to si vychytal
musis jednoducho farmit v party a cakat kym ti nieco napada, taktiez kupovat od kadaly veci ktore potrebujes, ci uz torzo alebo helmu atd...
skus pozriet diabloviki mozno tam najdes najlepsi gear na monka, viem ze monk ma nejaku fist zbran ktora ma neskutocnu silu, pri nejakom nasobeni, nazov teraz neviem spytam sa bracha on to spominal,
taktiez ak nie si v klane skus si nejaky najst, ked chodite spolu je vacsia ochota darovat veci ked niekomu nieco dobre padne dva krat...
ja som casto pozeraval v party aj silnych hracov ako maju nasetovany gear a dost to pomohlo aj v pripade ake skilly na aky gear dat ci uz aktiv alebo pasiv
btw ten nazov barbara to si vychytal
-
Grond
Medium Professional
monk je najhorsi charakter v sucasnosti, preto sa mu venuje asi najviac buduci patch 2.1
kamarat chodi s dashovacim buildom, na ktory potrebujes thousand storm set + jawbreaker fistu, ale je to dost nudne spamujes len dash, pal, dash, palm
skus http://www.diablofans.com/
kamarat chodi s dashovacim buildom, na ktory potrebujes thousand storm set + jawbreaker fistu, ale je to dost nudne spamujes len dash, pal, dash, palm
skus http://www.diablofans.com/
tak novy patch...
zmeneny stil riftov, kde po zakladnom dostanes keystone ktory sa po prebiti poctu a sile vln zmeni na cislo noveho riftu...
nie je to zle, len je to trosku chaozz pri spustani, treba viac komunikovat s hracmi, trva to trosku dlhsie ale je to lepsie na veci a tie nove talizmany do prstenov a amuletov su super, aspon niektore, ak sa vyspickuje na urcity lvl je to fakt sila...
seasons startuje od zajtra takze uvidime co to prinesie...
kazdopadne mi to osviezilo hru a expy idu rychlejsie, teraz aj bonus goldu takze sa da vcelku zarobit...
zatial spokojnost s patchom
zmeneny stil riftov, kde po zakladnom dostanes keystone ktory sa po prebiti poctu a sile vln zmeni na cislo noveho riftu...
nie je to zle, len je to trosku chaozz pri spustani, treba viac komunikovat s hracmi, trva to trosku dlhsie ale je to lepsie na veci a tie nove talizmany do prstenov a amuletov su super, aspon niektore, ak sa vyspickuje na urcity lvl je to fakt sila...
seasons startuje od zajtra takze uvidime co to prinesie...
kazdopadne mi to osviezilo hru a expy idu rychlejsie, teraz aj bonus goldu takze sa da vcelku zarobit...
zatial spokojnost s patchom
-
Wishmaster
Medium Professional
nojo.. len s tymi great riftmi bacha na kktov..
dnes mi jeden kreten odfajcil stone s rankom 18.. som si neskoro vsimol, ze dvaja dali declina, ja accpet, pridem do riftu a ten co otvaral, leavol hru..
ale mam v pecku, stava sa aj horsie, je to len hra
ale mam v pecku, stava sa aj horsie, je to len hra
ano bohuzial toto je obrovska diera v tomto systeme... preto je komunikacia o to viac dolezita, vzdy sa pred opytanim pytam, ak nekomunikuje je to pre mna nie...
staci aby na t5ke na kameni 28 jeden declinol a je to v riti, musel by tam byt niekdo neskutocne nadupany aby ste stihli ten rift v case dokoncit a na konci dostat kamen
v tomto systeme sa podla mojho oplati byt v dobrom klane s vela hracmi, ktori pri hre aktivne komunikuju, myslim tym pri otvarani riftov, nie ze vypisuje litanie pocas hrania...
a ludia nechavajte si veci ktore maju elit dmg bonus, pretoze v tych velkych riftoch su to prave elity ktore treba zabijat, tie davaju najviac bonusu na skoncenie riftu pred casovym limitom...
staci aby na t5ke na kameni 28 jeden declinol a je to v riti, musel by tam byt niekdo neskutocne nadupany aby ste stihli ten rift v case dokoncit a na konci dostat kamen
v tomto systeme sa podla mojho oplati byt v dobrom klane s vela hracmi, ktori pri hre aktivne komunikuju, myslim tym pri otvarani riftov, nie ze vypisuje litanie pocas hrania...
a ludia nechavajte si veci ktore maju elit dmg bonus, pretoze v tych velkych riftoch su to prave elity ktore treba zabijat, tie davaju najviac bonusu na skoncenie riftu pred casovym limitom...
-
Sarger
Guru wannabe
Chlapi kde momentálne zoženiem najlacnejšie kľúče? Dik
pre aktivnych hracov, ste v nejakom klane a ak ano je vas tam dost a aspon T3 ako zaklad?
s bratom potrebujeme najst aktivny klan, pretoze na tieto rifty to bude treba, je tam treba aktivne komunikovat, brat je p.l. 533 ja som 297...
mam 12 postav, z toho 8 v lvl 70, aktivne hram barbara, wd, kuzelnika a crusa, s tym ze barb je t5 a wd t3 zatial...
s bratom potrebujeme najst aktivny klan, pretoze na tieto rifty to bude treba, je tam treba aktivne komunikovat, brat je p.l. 533 ja som 297...
mam 12 postav, z toho 8 v lvl 70, aktivne hram barbara, wd, kuzelnika a crusa, s tym ze barb je t5 a wd t3 zatial...
http://www.allkeyshop.com/blog/compare- ... -diablo-3/Sarger napísal:Chlapi kde momentálne zoženiem najlacnejšie kľúče? Dik
-
Wishmaster
Medium Professional
Kto sa chysta od 21,00 sezonovat?
)
- xgames ma teraz fajnu cenu na d3 - http://www.xgames.sk/?product=119diablo-3&category=75
- xgames ma teraz fajnu cenu na d3 - http://www.xgames.sk/?product=119diablo-3&category=75
Taku cenu najdes bezne, viz odkaz o post vyssie.