Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
no nic,mna uz to prestalo bavit, zohnal som set, T6 davam ako normal a behant dookola GR ma nebavi, tak zase budem cakat do dalsej sezony 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Mna tato sezona celkom bavi
Konecne je spat ww barb ... lietam si v riftoch 
-
Croven
Star
ano
strasny face roll, ja mam tiez ww barbara a T6 pada ako normaln, GR som dal solo v pohode zatial 35, ale proste ma to uz nebavi ked viem,ze mam naj veci a jedine co musim, je znova dropovat a farmit tie iste veci s lepsimi vlastnostami, aby som mohol davat napr 40 GR, ale naco ked uz tam nie je ten pocit toho,ze este nieco chyba niaky item ktory potrebujem atd.. proste za 3 dni som si zahral a zohnal som vsetko co som potreboval pre komplet WW 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
A to ma byt tato sezona min 4 mesiace
esteze 19.5 vychadza witcher
ja celkovo nejak nechapem preco hrat diablo... raz za cas dostanem chut zahrat, vacsinou zoberiem ale nejaku postavu ktoru este nemam na max lvly aby som vyskusal nieco nove.
ani multiplayer nie je moc zabava, som par krat hral s kolegami a som si uvedomil ze rozdiel medzi multiplayerom a singleplayerom je minimalny, stale robis to iste akurat to ide rychlejsie/pomalsie, podla toho ci ten s kym hras ma lepsiu vybavu alebo horsiu.
skoda ze v hre nie je content urceny specialne pre skupiny, proste ako vo wowku dungeony alebo raidy. to ta nuti hrat v skupine, pretoze sam to nedas a zaroven je to v skupine vacsia zabava, pretoze spolupracujete (tank, healer). v diable proste len robite to iste co by ste robili sami.
aj som skusal pozerat nejake group buildy, ved taky monk vie healovat a ma mantry, z barbara moze byt tank, ale nikto to tak nehra, pretoze proste ten damage je dolezitejsi a nejakymi group abilitami si akurat tak pokazis svoj build.
ani multiplayer nie je moc zabava, som par krat hral s kolegami a som si uvedomil ze rozdiel medzi multiplayerom a singleplayerom je minimalny, stale robis to iste akurat to ide rychlejsie/pomalsie, podla toho ci ten s kym hras ma lepsiu vybavu alebo horsiu.
skoda ze v hre nie je content urceny specialne pre skupiny, proste ako vo wowku dungeony alebo raidy. to ta nuti hrat v skupine, pretoze sam to nedas a zaroven je to v skupine vacsia zabava, pretoze spolupracujete (tank, healer). v diable proste len robite to iste co by ste robili sami.
aj som skusal pozerat nejake group buildy, ved taky monk vie healovat a ma mantry, z barbara moze byt tank, ale nikto to tak nehra, pretoze proste ten damage je dolezitejsi a nejakymi group abilitami si akurat tak pokazis svoj build.
-
Croven
Star
aacid, greater rifty su podla mna viac menej pre partu,aj ked sa daju hrat dobre solo... ale aj tak proste teraz 3,5 mesiaca mam stale chodit GR?
sak by som o nervy prisiel
ale co ti realne prinesie robenie GR v skupine oproti solovaniu?
spravite tak riftu s vyssim levelom, ale co z toho? stale su to ti isti mobovia, ten isty rift guardian na konci, ten isty loot a rovnaky styl hrania. akurat mobovia maju viac zivota, vacsi damage, sanca na drop je vyssia a ty musis mat viac dps a viac toughness. stale nulova spolupraca a minimalne synergie medzi hracmi.
proste mi prijde multiplayer u diabla zbytocny. par mesiacov dozadu sme s kamaratmi nakupili gamepady ze si zahrame styria diablo na xboxe... bola to sranda samozrejme a urcite si to zopakujeme, ale ked som sa nad tym zamyslel, keby sme styria sedeli v jednej miestnosti a kazdy hrali singleplayer, tak by to bola asi rovnaka zabava.
spravite tak riftu s vyssim levelom, ale co z toho? stale su to ti isti mobovia, ten isty rift guardian na konci, ten isty loot a rovnaky styl hrania. akurat mobovia maju viac zivota, vacsi damage, sanca na drop je vyssia a ty musis mat viac dps a viac toughness. stale nulova spolupraca a minimalne synergie medzi hracmi.
proste mi prijde multiplayer u diabla zbytocny. par mesiacov dozadu sme s kamaratmi nakupili gamepady ze si zahrame styria diablo na xboxe... bola to sranda samozrejme a urcite si to zopakujeme, ale ked som sa nad tym zamyslel, keby sme styria sedeli v jednej miestnosti a kazdy hrali singleplayer, tak by to bola asi rovnaka zabava.
-
Croven
Star
tak samozrejme 4 mesiace chodit denno denne GR je na hlavu 
blizzard nemal vobec dovolit aby kadala davala torment only itemy a hned by bol dovod hrat.. takto si vzdy vsetko zozeniem za 4 dni a cau
blizzard nemal vobec dovolit aby kadala davala torment only itemy a hned by bol dovod hrat.. takto si vzdy vsetko zozeniem za 4 dni a cau
-
rocketter23
Medium Expert
Podla mna to cele upadlo uz so zavretim AH. Teraz mozem chodit donekonecna rifty/grifty alebo si kazdu sezonu vytvorit postavu a hrat od nuly no naramna zabava.
PS: para ~603
PS2: aj wowko som im uz stopol.
PS: para ~603
PS2: aj wowko som im uz stopol.
-
t0m4s3
Admin
Diablo bolo vzdy o tom tak v com je problem?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Tiez neviem co ine by ste tam chceli robit 
Mna vzdy sezona zabavi na par tyzdnov mesiacov , potom si dam pauzu a znova zacnem v novej sezone
Mna vzdy sezona zabavi na par tyzdnov mesiacov , potom si dam pauzu a znova zacnem v novej sezone
-
Croven
Star
presne aj ja, bavi ma par tyzdnov farmit top equip nech davam aspon 45 GR a potom sem tam zahram len tak a cakam na novu sezonu
sezona je pre tych ktori to hravaju 24/7 a chcu byt prvy v ladderoch takze je jasne ze vas to bude bavit tyzden lebo vas aj tak nezaujima nejaky ladder a umiestnenie
-
Croven
Star
mna osobne bavi vzdy cerstvo zacat od samej nuly a pekne si tu postavu vymakat, napriklad v non-season by ma nebavilo si spravit novu postavu, kde mam dalsie 3 namakane postavy s PL 800 a behom dna-dvoch si na nu zohnat cely equip
nehra tu niekto na sezone crusadera a nema golden flense zbran ? farmim to uz 3 tyzden a stale nic, koli tomu nemozem chodit build uz ma to dost sere ...
a ked tu zbran ma aky to ma vyznam?
-
Wishmaster
Medium Professional
sweep attack stoji 20 wrathu tato zbran ti za kazdu hitnutu mobku sweep attackom dava 4-6 wrathu naspet, takze nepotrebujes skoro ziadny wrath generator + s lightning runou na sweep mas sancu na 50% stun mobiek takze je to dost OP vacsina ludi co davaju 50 - 55 GR chodia tento build
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Podla mna to polo-x myslel tak, ze co z toho bude mat faethia ak niekto bude mat tu zbran
Popravde to zaujima aj mna. Chces s nim chodit farmit a ked mu padne ti ju da? Ine ma nenapada
Popravde to zaujima aj mna. Chces s nim chodit farmit a ked mu padne ti ju da? Ine ma nenapada
hej niekto kto to uz ma ak budeme 4 bude samozrejme vacsia sanca na drop