Dievca v kostole , ako nanu ? poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

dudo02 napísal:Sledujem tento pekny serial :) .V ziadnom pripade nechcem provokovat,len ma tak napada-nestrati sa osobnost BabySHAQ,medzi tymi vsetkymi radami?
Nemyslim, ved rozprava sa s nou on, von s nou pojde von, okolo jej baraku chodi on...Podla mna sa jeho osobnost nestrati, pretoze cielom ludi co mu tu radia je ako sa s nou zoznamit a ako zacat, co ako vieme je niekedy najtazsie, a nie ho este potom vodit za rucku, to ak sa zadari potom uz vzladne sam. Ono suhlasim, ze aj mna to napadlo, ale nemyslim zeby s tym mal byt problem :) .
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Pocujte co si myslite o tom keby idem zajtra tano tiez tak jak dneska a skusim sa s nou troska dlhsie porozpravat ? Popripade troska odprevadit pri skolu ? Neodplasim ju tym ? Nebudem tym moc tlacit na pilu ?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ napísal:Pocujte co si myslite o tom keby idem zajtra tano tiez tak jak dneska a skusim sa s nou troska dlhsie porozpravat ? Popripade troska odprevadit pri skolu ? Neodplasim ju tym ? Nebudem tym moc tlacit na pilu ?
Pozri sa...mozes, nemusis. Natolko aby si odahdoval jej reakcie ju zasa nepoznas, no ak pojdes do toho, tak prakticky nemozes vela stratit, nakolko si ta este pamata z minula a bude to brat prinajmensom, ako pokracovanie konverzacie. Ak pockas, mozes riskovat, ze si nespomene /silne pochybujem/ kto si, ale na druhej strane to moze brat ako "prijemne stretnutie po case" a budete mat aj o com viac kecat...vysvedcko a tak :wink:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

BabySHAQ napísal:Pocujte co si myslite o tom keby idem zajtra tano tiez tak jak dneska a skusim sa s nou troska dlhsie porozpravat ? Popripade troska odprevadit pri skolu ? Neodplasim ju tym ? Nebudem tym moc tlacit na pilu ?
Sam otazka co ak, co ked... Vykasli sa na vsetko a jednoducho urob co chces. Nic tym nestratis. A ked sa budes civilizovane spravat urcite ju neodplasis.

Ale ak sa zlaknes a budes na nu zazerat len z dialky, stale si to potom budes vycitat ze mohol som a neurobil som.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Myslím, že ak sa jej páčiš a je šiestačka a Ty si deviatak, tak myslím, že jej to bude len lichotiť, že jej dvorí starší. A navyše čo šiestačka, veď jej len určite dobre padne, keď o ňu nejaký chlapec prejaví záujem.

Ak budeš normálny ako doteraz a budeš len takto pokračovať v konverzácií tak to bude OK. Kľudne ju odprevaď. Aj keď najprv by som začal spoločnou cestou a až potom by som ju aj odprevadil, ale možno to je jedno, myslím, že prvú bariéru si už prelomil, tú komunikačnú, to bol prvý a najdôležitejší krok.

Ináč veľa ľudí si neuvedomuje, že si mladý a neskúsený, mne keby sa páčila cudzia baba(nie kamoška) v deviatke, tak by som bol asi posratý. Hmm.. no možno po dlhom odhodhlávaní by som sa odvážil ale kto vie. Aj keď šiestačka, no.. na tú by som si asi trúfol :P :lol:

Aj tak.. restekpa :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

však sme ti to už x krát hovorili ...
v tvojom prípade je najdôležitejšia dlhšia konverzácia ... lenže zas sa potom vraciame na nejakú 2 stranu tejto témy - nájdem odvahu ? :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

BabySHAQ: normalne si ma potesil! uplne decentny dlhy rozhovor by nemal pokazit nic... siestacky by nemali byt tak prespekulovane ako niektore 15tky v prvych rocnikoch na strednych skolach...
fakt zacni nieco o kostole, gitare a tak...
drzim palce :wink:
Josh19
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Josh19 »

Ak mozem,poradit je dobre uputat pozornost potom si ju nevsimat resp.vsimat jednym okom ale rob to tak aby ti nevidela do oci ukaz sa a strat sa,prid tak aby si nevsimla ze si tam prisiel aby si videl na nej ze ta hlada pohladom,a ked sa skonci omsa hlboko sa na nu pozri,rob to tym sposbom,ze na nu pozres tak aby si vsimal resop.si uvedomila ze sa po nej pozeras a ked uz,uuz bude chciet pozret na teba,alebo ist za tebou strat sa v dave o nejaky cas sa nechaj chytit tak aby ona k tebe prisla a spytala sa ta na teba,sprav to tak aby si nesiel ty po nej,ale aby sla ona po tebe.a este nieco Tichá voda brehy myje.......
Fortron
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fortron »

BabySHAQ,nechcem ťa odradiť ani nič podobné,ale len by som chcel
podotknúť,že či aj ona chápe pojem "laska" ako ty a je isté percento
dievčat,ktoré začnú chodiť s nejakým starším chalanom,len kôli tomu aby si zdvyhli spoločenský kredit a aby ich kamošky obdivovali.Toto vôbec nemusí byť vaš prípad,ja to hovorim len tak objektívne.

Dufam že ste to pochopili správne,lebo nesprávne pochopená komunikácia narobí viac škody ako stádo slonov v obchode s porcelánom.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Fortron napísal:BabySHAQ,nechcem ťa odradiť ani nič podobné,ale len by som chcel
podotknúť,že či aj ona chápe pojem "laska" ako ty a je isté percento
dievčat,ktoré začnú chodiť s nejakým starším chalanom,len kôli tomu aby si zdvyhli spoločenský kredit a aby ich kamošky obdivovali.Toto vôbec nemusí byť vaš prípad,ja to hovorim len tak objektívne.

Dufam že ste to pochopili správne,lebo nesprávne pochopená komunikácia narobí viac škody ako stádo slonov v obchode s porcelánom.
Veelmi spravna pripomienka, :wink: ale mam pocit ze Baby...-mu nejde dako o vaznejsi vztah s dlhodobejsou perspektivou...
Ale co mozeme vedet. Aj ked je to vrcholne nepravdepodobne, tak je to mozno aj kvoli niecomu inemu ako spolocenskemu kreditu....
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Myslím si, že šiestačke, ktorá chodí hrávať na každú nedeľnú omšu na gitare nepôjde o spoločenský kredit, aj keď nepopieram, možno ju kvôli tomu trošku pri srdiečku zahreje :wink:

Áno nehovoríme tu o supervážnom vzťahu na celý život, proste len prvé kontakty s opačným pohlavím, s páčením sa, možno zaľúbením :oops:

takže tak to aj treba brať.

a žili šťastne až kým nepomreli :) :lol:
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

ETieNne napísal:Myslím si, že šiestačke, ktorá chodí hrávať na každú nedeľnú omšu na gitare nepôjde o spoločenský kredit, aj keď nepopieram, možno ju kvôli tomu trošku pri srdiečku zahreje :wink:

Áno nehovoríme tu o supervážnom vzťahu na celý život, proste len prvé kontakty s opačným pohlavím, s páčením sa, možno zaľúbením :oops:

takže tak to aj treba brať.

a žili šťastne až kým nepomreli :) :lol:
nj ved to bude možno jej prvý chlapec.. ale každopádne zaujímavé to bude. AJ pre ňu aj pre neho.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Tak odvtedy jak sme sa zoznamili som ju nevidel . Teraz riesim problem , ze ci mam ist v sobotu na faru ked bude nacvicovat ( ale nemam nic preco by som tam mal ist a ani kamos nemoze ist ) alebo mam pockat az do Nedele ?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Josh19 napísal:Ak mozem,poradit je dobre uputat pozornost potom si ju nevsimat resp.vsimat jednym okom ale rob to tak aby ti nevidela do oci ukaz sa a strat sa,prid tak aby si nevsimla ze si tam prisiel aby si videl na nej ze ta hlada pohladom,a ked sa skonci omsa hlboko sa na nu pozri,rob to tym sposbom,ze na nu pozres tak aby si vsimal resop.si uvedomila ze sa po nej pozeras a ked uz,uuz bude chciet pozret na teba,alebo ist za tebou strat sa v dave o nejaky cas sa nechaj chytit tak aby ona k tebe prisla a spytala sa ta na teba,sprav to tak aby si nesiel ty po nej,ale aby sla ona po tebe.a este nieco Tichá voda brehy myje.......
Jo ak ti môžem poradiť tak toto bol presný návod ako to robiť nemáš.
Josh, nič v zlom.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Ahojte priatelia moji , chcem sa vas daco spytat (ako vzdy) . Viete ja mam od nej aj cislo , a kedze sa uz jako tak pozname ( aspon vie jak sa volam ) tak som rozmyslal ci by som jej nemohol napisat sms . Myslim na nieco taketo : Ahoj Martinka , to som ja Martin ( taky ten vysoky ministrant ) co sme sa minule zoznamili . Som sa nudil tak ze sa ta spytam ako sa mas ?
Je tam riziko ze sa zlakne a neodpise alebo dokonca sa prestane bavit . ak by odpisala a pytala sa ma ze odkade mam cislo tak som sa dohodol s tym diakonom ze mozem povedat ze od neho ( Ale zas na druhej strane povedal ze si nemysli ze je to najlepsie riesenie a ze ked sa ho bude pytat nieco tak jej povie pravdu . ) Co si myslite mam napisat ? Ak hej moze to byt to co som spominal vyssie ? Prosim poradte mi co najskor , chcel by som este dnes napisat ( ak mi to schvalite :) )
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

BabySHAQ napísal:Ahojte priatelia moji , chcem sa vas daco spytat (ako vzdy) . Viete ja mam od nej aj cislo , a kedze sa uz jako tak pozname ( aspon vie jak sa volam ) tak som rozmyslal ci by som jej nemohol napisat sms . Myslim na nieco taketo : Ahoj Martinka , to som ja Martin ( taky ten vysoky ministrant ) co sme sa minule zoznamili . Som sa nudil tak ze sa ta spytam ako sa mas ?
Je tam riziko ze sa zlakne a neodpise alebo dokonca sa prestane bavit . ak by odpisala a pytala sa ma ze odkade mam cislo tak som sa dohodol s tym diakonom ze mozem povedat ze od neho ( Ale zas na druhej strane povedal ze si nemysli ze je to najlepsie riesenie a ze ked sa ho bude pytat nieco tak jej povie pravdu . ) Co si myslite mam napisat ? Ak hej moze to byt to co som spominal vyssie ? Prosim poradte mi co najskor , chcel by som este dnes napisat ( ak mi to schvalite :) )
podla mna jej to môzes v pohde napisat a ja si myslim ze sa nezlakne ved preco by aj mala normalne sa len pytas ze ako zije a tak ...si myslim ze môzes drzim palce
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Tu Ti nik nič nebude schvaľovať, akurát sa k tomu môžeme vyjadriť.

Mne osobne sa na tej SMS nepozdáva "Som sa nudil tak ze sa ta spytam ako sa mas ?". Kebyže sa nenudíš, tak na ňu nepomyslíš, že :wink: (neviem ako to pochopí 13 ročné dievča, ale ja by som sa zľahka kvôli tomuto detailu urazil :? ). Ja by som použil niečo ako: "... vo voľnej chvíli som si spomenul na teba a tak ma napadlo ... ".

To je len moja paranoidnosť na detaily :oops: .
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Tak uz som napisal toto : Ahoj Martina to som ja Martin ( ten vysoky ministrant . co sme sa minule zoznamili , ak si nespominas ) Vo volnej chvili som ssi na teba spomenul a tak ma napadlo opytat sa ta ako sa mas ?
A teraz mam take bruchabolenie ako keby mam ist rodic . Dufam ze mi odpise lebo teraz by sa mi ani krvi nedorezal :cry:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Do ženy a kondenzátora nevidíš ...

Osobne si myslím, že ešte neutrálne. Keby ste sa trošku viac poznali (myslím, že viacej toho prehovorili), malo by to určite pozitívnejší účinok. No toto je možno prípad mladej modernej slečny, ktorá sa možno rada zhovára cez SMS s kamarátkami (ale chodí hrávať do kostola - to mení situáciu, takže totálne netuším, ako zareaguje :hmm: ).
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Skus metoda pokus omyl :) uvidime co sa stane je to trochu alchymia ale mas dobru "vyhovorku" s tym cislom. Trosku na nu pritlacis a uvidis potom, ze ako ci odskoci alebo sa chyti. Jo a napis cim skor nie niekedy neskoro aby si nebol jak pnak. Potom napis, ze ako.

Good hunting

edit: nakolko som zareagoval neskoro tak uz len napis, ze ako ona :)
Napísať odpoveď