Dievca v kostole , ako nanu ? poradte
Povodne som chcel pockat a poriadne pozistovat , ale tipujem ze ani ona sama nevie ze ma frajera
. Takze zajtra rano pojdem autobusom na jej sidlisko , potom pockam kym nepojde akoze nahodne ju stretnem po ceste do skoly . Prihovorim sa jej . Nas dialog by mal vyzerat asi takto : ahoj , ako sa mas , potom k nej prihnem a ze odkedy hravas na gitare lebo hras naozaj pekne . A potom sa tak akokeby zamyslim a poviem , vsak my sa vlastne ani nepozname a poviem ze som M.... a podam jej ruku . Ale sa bojim aby sa nezlakla
. To bude trapas ked mi povie ze daj mi pokoj alebo utece
.
Toto je velmi dobry napad , dufam ze ju rano zastihnem . Potom dam vediet . Budem si cely vecer nacvicovat primerany usmeveritrocit napísal:A čo tak povedať,
Ahoj, ako sa máš?
jej reakcia
ty:My sa poznáme z kostola nie? /a úsmev/
jej reakcia
ty:Vieš krásne hrať na gitare
jej reakcia
ty:Tak ma napadlo, keď sa už zdravíme mohli by sme sa zoznámiť/a jemný úsmev/
jej reakcia
ty: ...
a tak ďalej
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Jo a hlavne to už bude spupinka 4 ľudí, takže atmosfera bude uvolnenejšia a aj lahšia,než sa sám trapiť s pozvbaním a pak vymýšlať debaty. A aj pravdepodobnosť hluchých chvíl (kedy ani jeden nevie čo povedať) sa tým minimalizuje...ETieNne napísal:Jo vidíš, že som to nenapísal skôr, zase musím súhlasiť s te-wei-om. Jednoznačne zober kamaráta a obidve niekam pozvite. Najlepšie takého kamaráta čo ich pozná![]()
Môže to byť aj náhodné pozvanie, nemusí to vyzerať ako pozvanie na ples![]()
Takto sa trochu spoznáte, a potom začnete kecať, atď. ...
Nie, bude to trapas, keď sa nepredstavíte, chceš to oddiaľovať?? načo?BabySHAQ napísal:a poviem ze som M.... a podam jej ruku . Ale sa bojim aby sa nezlakla. To bude trapas ked mi povie ze daj mi pokoj alebo utece
.
A jj, keď budete v tom meste viacerí, bude uvoľnenejšia atmosféra, môžu rozprávať aj iní atď.
Myslím, že už by si to mal naozaj skúsiť, ľudia sú netrpezlivý
Zdravim vas vsetkych ktorych este neunudilo k smrti to moje bojazlive spravanie . Dnes bol den D . Rano bolo uplne onicom . Neskoro som vstal , autobus som skoro zmeskal . Tak som vystupil tam na jej sidlisku , pockal som chvilu a isiel som jej naproti stretol som ju a pozdravil ze Cau , ona ze ahoj a ja ze ako sa mas ? ona sa namna usmiala ( fakticky sa na mna usmiala ) a ze dobre dobre + dalsi usmev , Ja som bol z toho taky vykolajeny ze koniec, som zabudol aj dychat a bola prec ked som sa spametal
. CITAJTE DALEJ ! (lebo tipujem ze podaktori si uz buchli hlavu o stol a povedali ze ten BabySHAQ je magor totalny ) . Cela skola bola onicom lebo somfurt nato myslel jak som to rano pokazil . Idem domov a idem okolo jej panelaku , dalej smerom k jej skole . A zrazu ju vidim ide oproti mna , ale bola dalej tak ja som zavtedy nezdravil , tak ale ona sa usmiala ( bolo to vidiet a vravi hlasno ze Ahooj . Ja tiez ze ahoj , a ona ze zo skoly , a ja ze ano . Nas dialog pokracoval nejak takto : ako bolo v skole , ake bude vysvedcko , ona sa mna pytala kam chodim do skoly . A ja potom ze ked sa vydavame tak castejsie tak by som sa ti rad predstavil , som jej podal ruku a ze ja som M....... , ona sa usmiala a ze ja som M..... . a jak ona dopovedala to meno tak ja ze , pekne meno
. este daco povedala a ze no ja uz pojdem , cau , a ja ze ahoj . isiel som dalej , po chvilke som sa obratil po nej zastihol som jak bola otocena a obzerala sa po mne . Tak a teraz sa vyjadrite . Pokazil som to ? alebo sa to celkovo dalo ? A co navrhujete aky nasledovny postup ?
-
erytrocyt
VIP
Vieš aký je rozdiel medzi tebou a niektorými z tohoto fóra? Že aj keď sa to ťahá ako sopeľ z nosa, ale berieš si od nás to čo ti píšeme a aj to robíš. Narozdiel od iných.
Tak čo povedať, gratulujem
. A nasledujúci postup? Tak asi som sa ťa pýtal, ale nechce sa mi čítať to celé od začiatku, takže koľko vlastne máte rokov. Podľa toho nad tým podumem a napíšem.
Jo a ešte niečo, podĺa toho čo píšeš si absolútne nič nepokazil. Šlo ti to na jednotku
//keď budeš posielať svadobné oznámenia, tak máš po chlebe keď mi jedno nepošleš
Tak čo povedať, gratulujem
Jo a ešte niečo, podĺa toho čo píšeš si absolútne nič nepokazil. Šlo ti to na jednotku
//keď budeš posielať svadobné oznámenia, tak máš po chlebe keď mi jedno nepošleš
Diki a bodaj by si mal pravdu . No ono to je tak ze ja som deviatak , to znamena ze ja mam 14 budem mat 15 a ona je siestacka cize ona mozno ma alebo bude mat 12eritrocit napísal:Vieš aký je rozdiel medzi tebou a niektorými z tohoto fóra? Že aj keď sa to ťahá ako sopeľ z nosa, ale berieš si od nás to čo ti píšeme a aj to robíš. Narozdiel od iných.
Tak čo povedať, gratulujem. A nasledujúci postup? Tak asi som sa ťa pýtal, ale nechce sa mi čítať to celé od začiatku, takže koľko vlastne máte rokov. Podľa toho nad tým podumem a napíšem.
To 5-ula : Dik a ty si dievca ?
//áno Päťula je samozrejme dievča
No nechcem aby sme Ťa prechválili, ale naozaj si to zvládol super, no a čo, že ráno to nevyšlo podľa predstáv, podľa mňa to tak bolo lepšie, bolo to prirodzené. Potom poobede si to zvládol na jedničku, najmä to predstavenie. Samozrejme takto by pomaly mala postupovať Vaša konverzácia, samozrejme úsmevy jej opätuj ale opäť prirodzené. Ináč nezabudni potom načať tému kostol, gitara atď.
A áno konečne môžem zodpovedne prehlásiť, že konečne jeden borec, ktorému sme naozaj pomohli a zobral si naše rady k srdcu a som veľmi rád, že si nabral odvahu, určite máš zo seba dobrý pocit a viac si veríš. Len tak ďalej

A áno konečne môžem zodpovedne prehlásiť, že konečne jeden borec, ktorému sme naozaj pomohli a zobral si naše rady k srdcu a som veľmi rád, že si nabral odvahu, určite máš zo seba dobrý pocit a viac si veríš. Len tak ďalej
-
Vigor
King
Ty si magorhojko napísal:Pozri akeho mam pekneho psika, nechces si ma pohladkat???
Ale fakt dobry napad, ked sa nad tym tak zamyslim tak dost ludi som spoznal odkedy mam psa pocas prehadzok s nim a je tak vzdy zamienka vyjst si...
eritrocit s tym vekom pohoda, ja som len pisal, ze je dost mlady tak netreba to dajako urychlovat. Vidiet, ze chalanovi na tom zalezi tak nech si to nejakou zbrklostou nepokazi
//nemyslel som tým teba...eritrocit