Dievca v kostole , ako nanu ? poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

BabySHAQ napísal:Nehrajme sa uz na tieto jeden dva tri . Chcem sa len opytat , o com podla teba hovori moj nick a ten obrazok a este , tak ako by si to spravil ty ako by si ty presne postupoval , budem ti vdacny ak mi popises tvoj postup
Pristúpil by som po predstavení k nej a povedal:
Slečna, hrali ste úchvatne. Mohli by ste aj mňa naučiť aspoň trochu tak dobre hrať? Veľmi rád by som sa naučil.

S tým rozdielom, že ja by som na 12 ročnú nevyšiel (to by muselo byť naozaj zahmlenie srdca, aby som tak učinil), takže tento postup je nepoužiteľný (na 12 ročnú zaručene).
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

fikus-kukis napísal:
S tým rozdielom, že ja by som na 12 ročnú nevyšiel (to by muselo byť naozaj zahmlenie srdca, aby som tak učinil), takže tento postup je nepoužiteľný (na 12 ročnú zaručene).
NO tak vymysli prosim taky postup ktory by som mohol pouzit na 12 rocnu ??? a este aky ze som to clovek , podla toho avataru ??? Dufam ze si nemyslis ze je to moje foto :-D
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

BabySHAQ napísal:NO tak vymysli prosim taky postup ktory by som mohol pouzit na 12 rocnu ??? a este aky ze som to clovek , podla toho avataru ???
Tak na toto nemám patričné skúsenosti ani fantáziu (ani zďaleka, ako si myslíš). Maximálne sa môžem snažiť Ti poradiť, návod odo mňa neočakávaj (na to sú tu iní "odborníci" :roll: ).

A k tej tvojej osobnosti: Založ si tému a popros čitateľov, aby napísali, "čo si myslia o, ako by charakterizovali" a ukáž na svoj Nickname a Avatar (a urobíš si obraz aj Ty o každom z nich).
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

fikus-kukis napísal:Tak na toto nemám patričné skúsenosti ani fantáziu (ani zďaleka, ako si myslíš). Maximálne sa môžem snažiť Ti poradiť, návod odo mňa neočakávaj (na to sú tu iní "odborníci" :roll: ).

A k tej tvojej osobnosti: Založ si tému a popros čitateľov, aby napísali, "čo si myslia o, ako by charakterizovali" a ukáž na svoj Nickname a Avatar (a urobíš si obraz aj Ty o každom z nich).

Tak diki ti moc , ja to asi skusim tak ze sa jej prihovorim po omsi niekde dalej od kostoal a poviem ze hra pekne na gitare a potom uvidim jak bude an buduci krat reagovat , co ty nato ?
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

[quote="fikus-kukis"]Pristúpil by som po predstavení k nej a povedal:
Slečna, hrali ste úchvatne. Mohli by ste aj mňa naučiť aspoň trochu tak dobre hrať? Veľmi rád by som sa naučil.
tak tymto by si ju dostal :)

Chlapi rozmyslajte ved ma 12 uz ked len sa jej ozve tak bude v soku ona nie on. Sorry kamo ale s dvnastkou neviem ako to dopadne este je dost mlada. Nemyslim, ze je to vhodny vek na randenie /hoci...ked je vyzretejsia/.
A potom tu mame faktor rodicia co ty na to povedia ved ma este len 12.
Aby si nebol prekvapeny. Sak skus hlavu ti neodkusne. Hlavne bud mily pozorny, tu myslim nebude posobyt styl gangsta. Improvizuj.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

hornblower napísal:

tak to aby som prestal nosit G-Unit vetrovku do kostola :-)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

hornblower napísal:tak tymto by si ju dostal :)
Ja viem:
fikus-kukis napísal:S tým rozdielom, že ja by som na 12 ročnú nevyšiel (to by muselo byť naozaj zahmlenie srdca, aby som tak učinil), takže tento postup je nepoužiteľný (na 12 ročnú zaručene).
:roll:
BabySHAQ napísal:tak to aby som prestal nosit G-Unit vetrovku do kostola :-)
Bundou ohúriš nejakého iného Gangst-u v kostole (možno ešte mladé dievčatá). Ale na wohoze nezáleží (teda pokiaľ nehraničí s extrémom).

Musíš byť pomalý a opatrný, lebo pokiaľ je plachšej nátury, tak sa odpíšeš.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

To Fikus

To Fikus :

Ja viem ze nie , tak ale radsej ju prestanem nosit ,tak ale niecim ju chcem zaujat , len neviem cim . ???
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: To Fikus

BabySHAQ napísal:Ja viem ze nie , tak ale radsej ju prestanem nosit ,tak ale niecim ju chcem zaujat , len neviem cim . ???
A možno aj hej (ale ona si tieto veci ešte nechápe).

Svojími prednosťami; darmo sa budeš na iného hrať, do konca života by Ťa to nebavilo (a je to pokrytectvo a navyše nefér).
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

novy napad

fikus-kukis napísal:A možno aj hej (ale ona si tieto veci ešte nechápe).

Svojími prednosťami; darmo sa budeš na iného hrať, do konca života by Ťa to nebavilo (a je to pokrytectvo a navyše nefér).
Ja viem a ja som neni pokrytec .

[ A co by ste povedali keby sa prihlasim za ministranta a tak sa pokusim nejak k nej dostat ?
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: novy napad

BabySHAQ napísal:A co by ste povedali keby sa prihlasim za ministranta a tak sa pokusim nejak k nej dostat ?
Mazané :wink: .

(Ostatok osadenstva, ozývajte sa!)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

S tym ministrantom to neni zly napd, mohol by si sa tak k nej blizsie dostat a ministranta by sa hadam ani "nezlakla" :P
jackb
Redeemer
Redeemer

Re: Ako to mislis

Príspevok od používateľa jackb »

BabySHAQ napísal:Podla mna to bolo skor kvoli tej skole . a kde si ja jej prohovoril v kostole alebo v skole? ak v kostole tak ako ?
vtedy v tom kostole som ani netusil ze je z mojej skoly... to az par dni potom...
EDIT: ministrant? good idea :idea:
mne sa tak podarilo zbalit moju prvu :D nenapadne po nej pozmurkavat od oltara... to sa da... len ak ste z dediny aby nevzbudilo verejne pohorsenie :wink: (babkam demokratkam to moze vadit)
okrem ministrovania sa da este nieco podniknut na farskych akciach pre mladych.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

12 rocna? a tu tak strasne riesite?:) ved vtedy to bolo easy, staci veta pacis sa mi, podme von. po par dnoch pusa, a je to... preboha.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:12 rocna? a tu tak strasne riesite?:) ved vtedy to bolo easy, staci veta pacis sa mi, podme von. po par dnoch pusa, a je to... preboha.
Ani zdaleka to neni take jednoduche :lol:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

jackb napísal: nenapadne po nej pozmurkavat od oltara... to sa da... len ak ste z dediny aby nevzbudilo verejne pohorsenie :wink: (babkam demokratkam to moze vadit)
okrem ministrovania sa da este nieco podniknut na farskych akciach pre mladych.
Presne toto som myslel , a neboj som z mesta a aj tak mam vsetkych v pazi :-) ked chcem nieco docielit . Vsak ja som si kvoli jednej baby raz rozhneval stvrtinu skoly a bolo mi to fuk . Hm a nemyslis ze budem posobit ako uchylak ked budem nanu cumiet od oltara ?

Enter00 napisal : 12 rocna? a tu tak strasne riesite? ved vtedy to bolo easy, staci veta pacis sa mi, podme von. po par dnoch pusa, a je to... preboha.

Ja som sa raz o 12tku pokusal a ver mi ze je to tazsie ako 17 . strasne sa hanbia a boja
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

jin153 napísal:Ani zdaleka to neni take jednoduche :lol:
mal som 12, mal som 13, mal som 14.. a vtedy to fungovalo na kazdu. ved je to dieta.
to iste funguje aj na starsie, teda forma je rovnaka, ale obsah musi byt na inej urovni aby si ju dostal:)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:mal som 12, mal som 13, mal som 14.. a vtedy to fungovalo na kazdu. ved je to dieta.
Tak si sa potom zrejme stretol s mimoriadnymi, alebo mas zvlastnu charizmu. Mozem sa opytat aky stary si vtedy bol??
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

BabySHAQ napísal:Hm a nemyslis ze budem posobit ako uchylak ked budem nanu cumiet od oltara ?
musis dost nenapadne. a pozrti ked som ja na dedine nebol za uchyla tak ty v meste nebudes :wink:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

enter00 napísal:mal som 12, mal som 13, mal som 14.. a vtedy to fungovalo na kazdu. ved je to dieta.
to iste funguje aj na starsie, teda forma je rovnaka, ale obsah musi byt na inej urovni aby si ju dostal:)
Tak dobre ale ked si mal 12 tak si sa pokusal o 12tku ked si mal 13 tak o 13tku atd , no lenze ja mam 14 ( a k tomu vypadam na 16 ) :-(
Napísať odpoveď