Dievca v kostole , ako nanu ? poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hornblower
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

ta sorry ale ked akoze vypadas na 16 a xces 12 nejako mi to nejde do lebene. Ona tiez vyzera vyzretejsie? Ja viem laske nerozkazes ale ...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

hornblower napísal:ta sorry ale ked akoze vypadas na 16 a xces 12 nejako mi to nejde do lebene. Ona tiez vyzera vyzretejsie? Ja viem laske nerozkazes ale ...
No ja som rozmyslal ci neni 8 alebo 9 tacka :-) , tak ale co narobim proste mi padla do oka . Dufamze si nemyslis ze som pedofil . Len proste ked vidim jake su moje spoluziacky ehmmm socialne pracovnicky tak ta aj chut po 15tkach prejde .
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

suhlasim v podstate so vsetkymi okrem barisha :) no takze ja mam s takymito dievcatami celkom dost skusenosti kedze skola a tak... no a samozrejme je to vsetko o stasti ci trafis na normalnu babu alebo na taku ktora okrem toho ze cele dni sedi v kostole tak doma iba ticho pomaha rodicom a uci sa do skoly a nevyhladavaspolocnost lebo aj take su a to je zle :( vsak uvidis ked sa jej prihovoris ako na teba bude posobit...ale ak mas prebytok testosteronu tak ta sklamen lebo aj hocijaka fajn baba ktora je velmi krestansky ladena ti tak skoro neda.. ale ak aj napriek tomu do toho ides tak good luck :wink:
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

v kostole niesy nato aby si balil holky
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Vesper napísal:suhlasim v podstate so vsetkymi okrem barisha :) no takze ja mam s takymito dievcatami celkom dost skusenosti kedze skola a tak... no a samozrejme je to vsetko o stasti ci trafis na normalnu babu alebo na taku ktora okrem toho ze cele dni sedi v kostole tak doma iba ticho pomaha rodicom a uci sa do skoly a nevyhladavaspolocnost lebo aj take su a to je zle :( vsak uvidis ked sa jej prihovoris ako na teba bude posobit...ale ak mas prebytok testosteronu tak ta sklamen lebo aj hocijaka fajn baba ktora je velmi krestansky ladena ti tak skoro neda.. ale ak aj napriek tomu do toho ides tak good luck :wink:
Diki a o ten testosteron to sa nebojim , o to mi vobec nejde a okrem toho obaja sme pod zakonom :-D . A co si mislis je podla teba lepsie ? prihovorit sa po omsi normalne alebo ist za ministranta a pomaly nato nejak ist ? ( ja som pohodlny neni , v pohode by som skusil aj to s ministrantom ) ???
tortor
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tortor »

co tu tolko riesite??....podlamna sa normalne za nou zastav, pochaval ju ako pekne hra a zacnete o niecom kecat, podla situacie, nemozes si nic planovat lebo nevies co bude.....ked bude aspon trochu zhovorciva tak by to nemal byt taky problem....
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Definitivne rozhodnutie

Takze rozhodol som sa , mam par kamosov ministrantov , tak sa aj prihlasim . Omrknem aka je situacia celkova . Pomaly sa zoznamim so vsetkymi a zameriam sa nanu . a jedneho dna ju pozvem von :-) . Co nato vravite???
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Hovadina, ministrantom byt neje len o tom aby si zbalil holku. Co ked z toho nic nebude budes nim dalej ? Ruku na srdce. To uz potom bude blbo vyzerat odskocit od toho. Ked mas kamosov v danom kruhu skus sa ku nej dostat cez nich. Proste nech ta zoznamia ak mas problem ist za nou priamo.
Hlavne sa nepretvaruj /nepoznam ta ako je to s tebou/ nehraj nieco co nie si, lebo sa odpises. A mysli aj na nu nie len na seba.
tortor
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tortor »

presne tak , nepretvaruj sa.. ked nechces byt ministrantom sam od seba tak to nerob....lebo potom budes pred nou blbo vyzerat, ked zisti ze si to spravil len preto aby si ju zbalil...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

jin153 napísal:Tak si sa potom zrejme stretol s mimoriadnymi, alebo mas zvlastnu charizmu. Mozem sa opytat aky stary si vtedy bol??
rovnako ako ony, max rok navyse...
BabySHAQ napísal:Tak dobre ale ked si mal 12 tak si sa pokusal o 12tku ked si mal 13 tak o 13tku atd , no lenze ja mam 14 ( a k tomu vypadam na 16 ) :-(
tym to mas este viac ulahcene, baby podvedome chcu starsich.

ad ministrant - tak toto kandiduje za idiocitu roka, stat sa ministrantom aby si "zbalil" 12 rocnu holku, s ktorou budes tak tyzden dokial si nepozrete vsetky babiky spolu:)
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

hornblower napísal:Hovadina, ministrantom byt neje len o tom aby si zbalil holku. Co ked z toho nic nebude budes nim dalej ? Ruku na srdce. To uz potom bude blbo vyzerat odskocit od toho. Ked mas kamosov v danom kruhu skus sa ku nej dostat cez nich. Proste nech ta zoznamia ak mas problem ist za nou priamo.
Hlavne sa nepretvaruj /nepoznam ta ako je to s tebou/ nehraj nieco co nie si, lebo sa odpises. A mysli aj na nu nie len na seba.
Tak akoze ja som chcel ist zatoho ministrata aj predtym akurat ze som chcel ist ministrovat do ineho kostola , cize aj keby to nevyjde a bavilo by ma to tak by som to robil dalej
A este , ja nemam problemy ist priamo nanu ( z mojej strany to je v pohode ) len ja som sa o taketo nieco uz raz pokusal sice to bolo zo skolskeho prostredia ale vek bol ten isty a nedopadlo to prave najlepsie :-)
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

tak vtedy full throttle drzim palce
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

hornblower napísal:tak vtedy full throttle drzim palce
Diki moc , dufam ze to vyjde ( konecne ) by sa uz patrilo opet po dlhsom case :) potom ti dam vedet jak to dopadlo . Akoze stacilo by mi aj keby sme kamosi .
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ napísal:Diki moc , dufam ze to vyjde ( konecne ) by sa uz patrilo opet po dlhsom case :) potom ti dam vedet jak to dopadlo . Akoze stacilo by mi aj keby sme kamosi .
A teraz objektivne /aspon skus/ - vies si predstavit ze by ste boli aj nieco viac?? Myslim na nejaku odrodu vztahu alebo nieco podobne...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

jin153 napísal:A teraz objektivne /aspon skus/ - vies si predstavit ze by ste boli aj nieco viac?? Myslim na nejaku odrodu vztahu alebo nieco podobne...
Viem si to predstavit az moc dobre , a preco by som si nemal ? co ty si nevies ?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ napísal:Viem si to predstavit az moc dobre , a preco by som si nemal ? co ty si nevies ?
Fakt ne...sorry, ale slovo VZTAH mi so slovami 12r dievca nejde do hromady...

//Edit: Odkazem ta na tuto temu :idea:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Finish

Tipujem ze aktivita v tejto teme uz nadobro skoncila. Velmi sa chcem vsetkym zucastnenym podakovat a nech drzia palce aby som vedel aj tie rady zuzitkovat :-)
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ides tigře
Knjaz Varggoth
Medium Expert
Medium Expert

Re: Dievca v kostole , ako nanu ? poradte

Príspevok od používateľa Knjaz Varggoth »

BabySHAQ napísal:Ahojte , moc sa mi paci jedno dievca co hra v kostole na gitaru a spieva . Ale vobec ma nenapada co by som mohol podniknut . Chodi na inu skolu ako ja a neviem kde byva . Poradte kde kedy ako ju oslovit . Vopred dakujem za odpovede
:smt035 :smt035 :smt034 nauc sa aj ty na gitare a sprav s nou metalovu kapelu. zacnite hrat niaky black metal, prestane verit v boha a uz ju prejde myslienka ze raz bude mníškou a hned sa bude na teba inak pozerat. bude ta nahovarat na sexualne satanisticke ritualy, ale ty sa vtedy este nedaj vyckaj az pride ta prava chvila a ona zisti ze si jej temny pan a zalubi sa do teba , vypali v tvojom mene kostol, zabije ministrantov a farara zaskrti strunov z gitary. a budete stastne zit az nepomriete :evil:
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Dievca v kostole , ako nanu ? poradte

Knjaz Varggoth napísal::smt035 :smt035 :smt034 nauc sa aj ty na gitare a sprav s nou metalovu kapelu. zacnite hrat niaky black metal, prestane verit v boha a uz ju prejde myslienka ze raz bude mníškou a hned sa bude na teba inak pozerat. bude ta nahovarat na sexualne satanisticke ritualy, ale ty sa vtedy este nedaj vyckaj az pride ta prava chvila a ona zisti ze si jej temny pan a zalubi sa do teba , vypali v tvojom mene kostol, zabije ministrantov a farara zaskrti strunov z gitary. a budete stastne zit az nepomriete :evil:
Jasne a ty si chory na palicu.
Napísať odpoveď