Dievca v kostole , ako nanu ? poradte
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No ja som rozmyslal ci neni 8 alebo 9 tackahornblower napísal:ta sorry ale ked akoze vypadas na 16 a xces 12 nejako mi to nejde do lebene. Ona tiez vyzera vyzretejsie? Ja viem laske nerozkazes ale ...
-
Vesper
Professional
suhlasim v podstate so vsetkymi okrem barisha
no takze ja mam s takymito dievcatami celkom dost skusenosti kedze skola a tak... no a samozrejme je to vsetko o stasti ci trafis na normalnu babu alebo na taku ktora okrem toho ze cele dni sedi v kostole tak doma iba ticho pomaha rodicom a uci sa do skoly a nevyhladavaspolocnost lebo aj take su a to je zle
vsak uvidis ked sa jej prihovoris ako na teba bude posobit...ale ak mas prebytok testosteronu tak ta sklamen lebo aj hocijaka fajn baba ktora je velmi krestansky ladena ti tak skoro neda.. ale ak aj napriek tomu do toho ides tak good luck 
Diki a o ten testosteron to sa nebojim , o to mi vobec nejde a okrem toho obaja sme pod zakonomVesper napísal:suhlasim v podstate so vsetkymi okrem barishano takze ja mam s takymito dievcatami celkom dost skusenosti kedze skola a tak... no a samozrejme je to vsetko o stasti ci trafis na normalnu babu alebo na taku ktora okrem toho ze cele dni sedi v kostole tak doma iba ticho pomaha rodicom a uci sa do skoly a nevyhladavaspolocnost lebo aj take su a to je zle
vsak uvidis ked sa jej prihovoris ako na teba bude posobit...ale ak mas prebytok testosteronu tak ta sklamen lebo aj hocijaka fajn baba ktora je velmi krestansky ladena ti tak skoro neda.. ale ak aj napriek tomu do toho ides tak good luck
Definitivne rozhodnutie
Takze rozhodol som sa , mam par kamosov ministrantov , tak sa aj prihlasim . Omrknem aka je situacia celkova . Pomaly sa zoznamim so vsetkymi a zameriam sa nanu . a jedneho dna ju pozvem von
. Co nato vravite???
-
hornblower
Light Professional
Hovadina, ministrantom byt neje len o tom aby si zbalil holku. Co ked z toho nic nebude budes nim dalej ? Ruku na srdce. To uz potom bude blbo vyzerat odskocit od toho. Ked mas kamosov v danom kruhu skus sa ku nej dostat cez nich. Proste nech ta zoznamia ak mas problem ist za nou priamo.
Hlavne sa nepretvaruj /nepoznam ta ako je to s tebou/ nehraj nieco co nie si, lebo sa odpises. A mysli aj na nu nie len na seba.
Hlavne sa nepretvaruj /nepoznam ta ako je to s tebou/ nehraj nieco co nie si, lebo sa odpises. A mysli aj na nu nie len na seba.
rovnako ako ony, max rok navyse...jin153 napísal:Tak si sa potom zrejme stretol s mimoriadnymi, alebo mas zvlastnu charizmu. Mozem sa opytat aky stary si vtedy bol??
tym to mas este viac ulahcene, baby podvedome chcu starsich.BabySHAQ napísal:Tak dobre ale ked si mal 12 tak si sa pokusal o 12tku ked si mal 13 tak o 13tku atd , no lenze ja mam 14 ( a k tomu vypadam na 16 )
ad ministrant - tak toto kandiduje za idiocitu roka, stat sa ministrantom aby si "zbalil" 12 rocnu holku, s ktorou budes tak tyzden dokial si nepozrete vsetky babiky spolu:)
Tak akoze ja som chcel ist zatoho ministrata aj predtym akurat ze som chcel ist ministrovat do ineho kostola , cize aj keby to nevyjde a bavilo by ma to tak by som to robil dalejhornblower napísal:Hovadina, ministrantom byt neje len o tom aby si zbalil holku. Co ked z toho nic nebude budes nim dalej ? Ruku na srdce. To uz potom bude blbo vyzerat odskocit od toho. Ked mas kamosov v danom kruhu skus sa ku nej dostat cez nich. Proste nech ta zoznamia ak mas problem ist za nou priamo.
A este , ja nemam problemy ist priamo nanu ( z mojej strany to je v pohode ) len ja som sa o taketo nieco uz raz pokusal sice to bolo zo skolskeho prostredia ale vek bol ten isty a nedopadlo to prave najlepsie
-
hornblower
Light Professional
-
jin
VIP
A teraz objektivne /aspon skus/ - vies si predstavit ze by ste boli aj nieco viac?? Myslim na nejaku odrodu vztahu alebo nieco podobne...BabySHAQ napísal:Diki moc , dufam ze to vyjde ( konecne ) by sa uz patrilo opet po dlhsom casepotom ti dam vedet jak to dopadlo . Akoze stacilo by mi aj keby sme kamosi .
-
jin
VIP
Fakt ne...sorry, ale slovo VZTAH mi so slovami 12r dievca nejde do hromady...BabySHAQ napísal:Viem si to predstavit az moc dobre , a preco by som si nemal ? co ty si nevies ?
//Edit: Odkazem ta na tuto temu
-
hornblower
Light Professional
-
Knjaz Varggoth
Medium Expert
Re: Dievca v kostole , ako nanu ? poradte
BabySHAQ napísal:Ahojte , moc sa mi paci jedno dievca co hra v kostole na gitaru a spieva . Ale vobec ma nenapada co by som mohol podniknut . Chodi na inu skolu ako ja a neviem kde byva . Poradte kde kedy ako ju oslovit . Vopred dakujem za odpovede
-
hornblower
Light Professional
Re: Dievca v kostole , ako nanu ? poradte
Jasne a ty si chory na palicu.Knjaz Varggoth napísal:![]()
![]()
nauc sa aj ty na gitare a sprav s nou metalovu kapelu. zacnite hrat niaky black metal, prestane verit v boha a uz ju prejde myslienka ze raz bude mníškou a hned sa bude na teba inak pozerat. bude ta nahovarat na sexualne satanisticke ritualy, ale ty sa vtedy este nedaj vyckaj az pride ta prava chvila a ona zisti ze si jej temny pan a zalubi sa do teba , vypali v tvojom mene kostol, zabije ministrantov a farara zaskrti strunov z gitary. a budete stastne zit az nepomriete