Tento príbeh podrobne sledujem, každý jeden príspevok mám prečítaný.
Dodám len k tomú Cédku, že keď odo mňa niekto niečo chce napáliť a že čo za to, tak poviem iba, že nech si donese čisté Cédečko, alebo nech mi dá peniaze, za ktoré to CD/DVD kúpim.
Z mojej strany to bolo nieco neskutocne skoro cely cas som sa nanu pozeral a hltal som kazde jej slovo , kazdy jej pohyb pierAmerigo napísal:BabySHAQ : fiiiha gratulujem ti!! A za čo? Zvládol si to a je pochopiteľné že sa niečo začína rysovať . Ale tých 35 min podľa mňa stačilo asi to bolo také krátke ale krásne a vzrušujúce však? Teraz môžeš skonštatovať že či sa ti to všetko oplatilo. Určite napíšeš že áno ale zaujíma ma ako si sa cítil tých 35 min alebo skôr čo si vycítil z druhej strany aj ona bola taká nadšená?
Zo zaciatku sa pozerala hlavne na koleso bicykla ale potom ked daco vypraval da tak sa pozerala na mna alebo priam aj do ociEnduro3333 napísal:Takto hodnotit ....niekotre zeny teda dievcata si nerobia dlhodobe plany ako viac ako par dni dopredu lebo sami nevedia čo bude ale je aspon ohladupne ze len tak neslubuju niečo ked sami nevedia či maju čas...
Kto vie možno si najde čas.....
je to len vo hviezdach.....To že bola ukecana nič neznamena..... skusi si zistit ako sa ona na teba pozera ako ona ta vidi vo svojich očiach ale skus to od nej priamo nenapadne postupne a časom zistit (komplikovane ja viem)
to že ti hladela do očí ? to že je slušne vychovaná... že ked sa s niekim rozprava tak hladí dotzčnej osobe do očí....BabySHAQ napísal: . Ale co to znamena ??
BabySHAQ napísal:Zo zaciatku sa pozerala hlavne na koleso bicykla ale potom ked daco vypraval da tak sa pozerala na mna alebo priam aj do oci. Ale co to znamena ? A pocuj nemam si robit starosti s tym ze nechce ist so mnou na tu zmrzku ?
heh ja to tiez poznam ako sa citi ked som bol nesmierne zalubeny do tej dievciny zo skoly tiez stacilo ze na mna pozrela,usmiala sa alebo urcitu dobu sa mi zdravila a hned som z toho robil vedu vedel som ze to nic neznamena ze ona ma chlapca ale proste v tom momente mi ku stastiu stacilo i to a preto viem ako sa citi staci ze sa mu pozerala do oci a od hned co to znamena a riesi nepodstatne .... a preto podla mna ak nechces dalsieho polroka riesit co znamena ked sa na teba pozrie tak sa uz pohni dalej ja viem ze je to tazke ale da sa to ked som to dokazal ja dokazes to aj ty ide toP3Bo napísal:![]()
![]()
Znamená to že dodrźuje pravidlá etikety pri diskusii . Nič viac . Išla s tebou pravdepodobne vonku lebo už ani nevie ako ďalej za celý ten čas čo si bol s ňou si sa v podstate nerozprával o ničom podstatnom. O ničom čo by mohlo zmeniť jej názor na teba . O nič sa nepokúšaj iba si to poserieš . Hľadaj si nové dievča...
ja myslím že už nevydržím ďalší jeho príspevok do tejto témy kde určite rozanalizuje jedno jej žmurknutie , alebo to ako ťa nazve nejakou zdrobneninou .....Bože skonči to![]()
ale ta kniha by bola asi dramajackb napísal:Baby, brotha, vies co? mas moznost zarobit nenormalne prachy: polep to vsetky tie pribehove posty do jedneho dokumentu a mozes to relasnut ako knihu![]()
jaj tak este raz a zmoje strany fakt naposledy (BabySHAQ napísal:Napad to zly neni , ale nedokazal by som to uz len z toho dovodu ze by som to znova vsetko prezival![]()
Vidim ze napady jak ju vylakat z hniezda nemate . Tak ked sa mi nieco podari tak napisem
BabySHAQ napísal:Napad to zly neni , ale nedokazal by som to uz len z toho dovodu ze by som to znova vsetko prezival![]()
Vidim ze napady jak ju vylakat z hniezda nemate . Tak ked sa mi nieco podari tak napisem