Dievca v kostole , ako nanu ? poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Gratulujem, že sa konečne začalo dariť. :aasmile29:
Tento príbeh podrobne sledujem, každý jeden príspevok mám prečítaný. :D

Dodám len k tomú Cédku, že keď odo mňa niekto niečo chce napáliť a že čo za to, tak poviem iba, že nech si donese čisté Cédečko, alebo nech mi dá peniaze, za ktoré to CD/DVD kúpim. ;-)
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Amerigo »

BabySHAQ : fiiiha gratulujem ti!! A za čo? Zvládol si to a je pochopiteľné že sa niečo začína rysovať . Ale tých 35 min podľa mňa stačilo asi to bolo také krátke ale krásne a vzrušujúce však? Teraz môžeš skonštatovať že či sa ti to všetko oplatilo. Určite napíšeš že áno ale zaujíma ma ako si sa cítil tých 35 min alebo skôr čo si vycítil z druhej strany aj ona bola taká nadšená? :)
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Amerigo napísal:BabySHAQ : fiiiha gratulujem ti!! A za čo? Zvládol si to a je pochopiteľné že sa niečo začína rysovať . Ale tých 35 min podľa mňa stačilo asi to bolo také krátke ale krásne a vzrušujúce však? Teraz môžeš skonštatovať že či sa ti to všetko oplatilo. Určite napíšeš že áno ale zaujíma ma ako si sa cítil tých 35 min alebo skôr čo si vycítil z druhej strany aj ona bola taká nadšená? :)
Z mojej strany to bolo nieco neskutocne skoro cely cas som sa nanu pozeral a hltal som kazde jej slovo , kazdy jej pohyb pier :oops: . A co sa tyka z jej strany no neviem aj na mna pozerala a ovorila odusu , skoro ma k slovu nepustila , ja som siel daco zacat a ona uz ropzravala .

Ale tak situacia neni az taka jaka sa zda . Sme si potom pisali na icq a som sa pytal ze by nesla niekedy na zmrzku a na kus reci . Ona napisala ze niekedy ano ale teraz nie lebo toho ma vela . Tak som sa spytal ze ci cez vikend a ona ze ide s kamoskou von a kamosa ide ucit hrat na gitare . Tak som sa este raz spytal ze ci si teda nenajde cas a ona ze asi nie . Tak som to nechal tak :? .

Co si o tom myslis/te ???
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Takto hodnotit ....niekotre zeny teda dievcata si nerobia dlhodobe plany ako viac ako par dni dopredu lebo sami nevedia čo bude ale je aspon ohladupne ze len tak neslubuju niečo ked sami nevedia či maju čas...

Kto vie možno si najde čas.....
je to len vo hviezdach.....To že bola ukecana nič neznamena..... skusi si zistit ako sa ona na teba pozera ako ona ta vidi vo svojich očiach ale skus to od nej priamo nenapadne postupne a časom zistit (komplikovane ja viem :lol: )
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Enduro3333 napísal:Takto hodnotit ....niekotre zeny teda dievcata si nerobia dlhodobe plany ako viac ako par dni dopredu lebo sami nevedia čo bude ale je aspon ohladupne ze len tak neslubuju niečo ked sami nevedia či maju čas...

Kto vie možno si najde čas.....
je to len vo hviezdach.....To že bola ukecana nič neznamena..... skusi si zistit ako sa ona na teba pozera ako ona ta vidi vo svojich očiach ale skus to od nej priamo nenapadne postupne a časom zistit (komplikovane ja viem :lol: )
Zo zaciatku sa pozerala hlavne na koleso bicykla ale potom ked daco vypraval da tak sa pozerala na mna alebo priam aj do oci :) . Ale co to znamena ? A pocuj nemam si robit starosti s tym ze nechce ist so mnou na tu zmrzku ?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

BabySHAQ napísal: . Ale co to znamena ??
to že ti hladela do očí ? to že je slušne vychovaná... že ked sa s niekim rozprava tak hladí dotzčnej osobe do očí....
Skus taký menší trik s ktoreho budeš asi dost nadšený... nabuduce ked ta požiada o nejakú laskavost a bude ti chciet niečo za to dat ..tak povedz že pusu na líco chceš usmej sa/ zasmej sa .....ked sa nahodou zamračí tak iba sa znovu pousmej a povedz ze saq iba sranda ja za to nič nechcem... :wink:
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Amerigo »

Ano ano s tým bozkom to skús ale trochu neskôr. Avšak ak si zvedavý tak čím skôr. Toto bola riadna somarina čo som napísal.(nemá to zmysel) Jednoznačne musíš to vycítiť či chce ísť von kvôli niečomu alebo kvôli tebe! Pretože ono je to dosť ťažké konštatovať takto. Ale jedno je isté ak sa cite dobre napr. na icq a obetuje čas na odpisovanie tak niečo k tebe cíti a postupom času to prenesie aj v skutočnosti a budete sa stretávať aj vonku :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

BabySHAQ napísal:Zo zaciatku sa pozerala hlavne na koleso bicykla ale potom ked daco vypraval da tak sa pozerala na mna alebo priam aj do oci :) . Ale co to znamena ? A pocuj nemam si robit starosti s tym ze nechce ist so mnou na tu zmrzku ?
:smt046 :slap: :nono: Znamená to že dodrźuje pravidlá etikety pri diskusii . Nič viac . Išla s tebou pravdepodobne vonku lebo už ani nevie ako ďalej za celý ten čas čo si bol s ňou si sa v podstate nerozprával o ničom podstatnom. O ničom čo by mohlo zmeniť jej názor na teba . O nič sa nepokúšaj iba si to poserieš . Hľadaj si nové dievča...

ja myslím že už nevydržím ďalší jeho príspevok do tejto témy kde určite rozanalizuje jedno jej žmurknutie , alebo to ako ťa nazve nejakou zdrobneninou .....Bože skonči to :samovrazda:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Ok .
Len jedna vec ma trapi . Chcela CD dofrcala za 10 min . No a natu zmrzlinu sa jej nejak nechce ( si nemyslite ze mi ide o nejaku sprostu 10 korunovu zmrzlinu , ide mi o nu ) Chcem sa s nou stretnut este raz . Lebo este lespsie jak sa nam spolu pise tak sa nam kecalo (aspon ja to tak vidim ) .
Len problem tu je taky ze ako ju mam vytiahnut . Nechcem sa totizto stale vypytovat aby sa zase nezlakla .
Je tu jedno riesenie ale je to troska komplikovane . Jej najlepsej kamoske som dlzny este zmrzku zato ze mi pohola ziskat cislo . :) A aj ona o tom vie . A ona ( dievca z kostola :D ) mi povedala ze nema cas prave aj preto ze snou ( tou jej kamoskou ) chce ist von .
Tak ma tak napada , ze ked bola ta jej kamoska taka ochotna mi pomoct s icq cislom , ci nebude ochotna mi pomoct ju vytiahnut aj na zmrzku zo zamienkou ze som jej dlzny zmrzlinu a ona mne :) . Alebo ich obe jednoducho pozyvam .

Ja viem znie to dost komplikovane . Ale nic lepsie ma nenapada . A aj tak sa bojim ze sa zlakne :cry: .
Nemate nejake navrhy ?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Rozmýšľaj so mnou . Prečo s tebou asi tak nechce ísť von ? ako som napísal išla s tebou von len z ľútosti a bolo to prvý a pravdepodobne posledný krát. Po CD si prišla preto lebo ho potrebovala a len ťa využila na to nič viac . Ona ťa nemiluje a nikdy nebude
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

P3Bo napísal::smt046 :slap: :nono: Znamená to že dodrźuje pravidlá etikety pri diskusii . Nič viac . Išla s tebou pravdepodobne vonku lebo už ani nevie ako ďalej za celý ten čas čo si bol s ňou si sa v podstate nerozprával o ničom podstatnom. O ničom čo by mohlo zmeniť jej názor na teba . O nič sa nepokúšaj iba si to poserieš . Hľadaj si nové dievča...

ja myslím že už nevydržím ďalší jeho príspevok do tejto témy kde určite rozanalizuje jedno jej žmurknutie , alebo to ako ťa nazve nejakou zdrobneninou .....Bože skonči to :samovrazda:
heh ja to tiez poznam ako sa citi ked som bol nesmierne zalubeny do tej dievciny zo skoly tiez stacilo ze na mna pozrela,usmiala sa alebo urcitu dobu sa mi zdravila a hned som z toho robil vedu vedel som ze to nic neznamena ze ona ma chlapca ale proste v tom momente mi ku stastiu stacilo i to a preto viem ako sa citi staci ze sa mu pozerala do oci a od hned co to znamena a riesi nepodstatne .... a preto podla mna ak nechces dalsieho polroka riesit co znamena ked sa na teba pozrie tak sa uz pohni dalej ja viem ze je to tazke ale da sa to ked som to dokazal ja dokazes to aj ty ide to :wink: nezabudaj ze stale stojis na mieste a riesis uz davno stratene a mozno ti ine prilezitosti unikaja medzi prstami ... chapem ze ju mas stale rad ale nie vzdy vsetko v zivote nam vijde mne tiez trvalo kym som sa s tym zmieril no zivot ide dalej istotne sa objavi zas niejake ine dievca .... zamysli sa nad tym vsetkym mozes sa s nou stykat zda sa ze ta berie za kamarata i to je maly uspech ale zacni hladat inde preto cim dlhsie budes riesit toto tym ta to bude stale viac a viac boliet ... je uz na tebe co urobis ale zamysli sa pol roka stojis na mieste nieje na case uz ist dalej ona neni jedina na svete i ked sa ti to momentalne moze takto zdat aaa niekde na teba caka niekto lepsi a ty si nechavas ujst prilezitost zamysli sa a povedz si sam kde chces aby toto skoncilo ??hmm myslis ze ju este niekedy budes mat ?noo tak ved ti ani nestoji za tolko trapenia ...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Baby, brotha, vies co? mas moznost zarobit nenormalne prachy: polep to vsetky tie pribehove posty do jedneho dokumentu a mozes to relasnut ako knihu :wink:
TT: brotha, poradim ti: daj nachvilu v hladani bab pauzu. fakt to pomoze. toto nevedie k nicomu inemu,len k tomu aby si padol na dno... a psychicku energiu teraz potrebujes na koniec skolskeho roka-tam sa ti ju investovat oplati... ver mi
slavo120
Professional
Professional

jackb napísal:Baby, brotha, vies co? mas moznost zarobit nenormalne prachy: polep to vsetky tie pribehove posty do jedneho dokumentu a mozes to relasnut ako knihu :wink:
ale ta kniha by bola asi drama :D a mala smutny koniec :D ... ludia maju radi pekne konce to by sa nepredavalo a tu na hojku uz vsetci jeho pribeh pozname tak by stratil zakaznikov kopu :D .... ale napad nie zly ....sorry za OT
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Napad to zly neni , ale nedokazal by som to uz len z toho dovodu ze by som to znova vsetko prezival :smt037

Vidim ze napady jak ju vylakat z hniezda nemate . Tak ked sa mi nieco podari tak napisem :?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

BabySHAQ napísal:Napad to zly neni , ale nedokazal by som to uz len z toho dovodu ze by som to znova vsetko prezival :smt037

Vidim ze napady jak ju vylakat z hniezda nemate . Tak ked sa mi nieco podari tak napisem :?
jaj tak este raz a zmoje strany fakt naposledy ( :evil: ): neznasilnuj ten vztah! aky to ma zmysel? jedna z definicii lasky je: nieje to egoisticka tuzba vlastnit niekoho,ale tuzba po jeho stasti, takze ak ju mas rad tak budes stastny ked aj ona bude stastna (s tebou aj bez teba)... ak by som to nezazil tak to nepisem :wink:
dalsia vec je ze si myslis, ze ked ked sa budes strmhlav vrhat do vztahov pomoze to. horkyze muchy!!! to uz vobec nema zmysle... poradim ti: skus porozmyslat ci si fakt tak zrely na vztah ako si mylsis. ak nie tak si daj uz vyssie zmienenu pauzu, ak ano tak sa trap dalej.
aj tu plati, ze nepisem to co som neprezil a neodskusal.
//slavo: pekne si to napisal
slavo120
Professional
Professional

BabySHAQ napísal:Napad to zly neni , ale nedokazal by som to uz len z toho dovodu ze by som to znova vsetko prezival :smt037

:smt037 REST IN PEACE .......... lenze podla mna to ty stale prezivas ved stale je pre teba jedina a to nieje dobre pretoze ty chces nieco co nikdy nebude
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Bože BabySHAQ.....Nemôžeš tú babu a celé jej okolie manipulovať donekonečna. Jednoducho (u Teba asi toto slovíčko postráda vágnejší význam) sa zmier s tým, že už aj tá holka to urobila len pre to, že s tebou začala súcitiť a to už je zlé. Najpravdepodobnejšie ťa už má celého prečítaného (to by už zvládol aj slelec), no očividne to pre ňu veľa neznamená. Pokiaľ by znamenalo, už by sa chytala. už prestaň riešiť dáke pozvania na zmrzlinu a podobné malichernosti. Zbytočne sa tým zaťažuješ a analyzuješ úplne všetko. Si až príliš "vo veci" aspoň z tvojho pohľadu. Ako napísal P3bo, ona Ťa nikdy milovať (pre tento prípad veľmi silný termín) nebude, tak neviem prečo sa to aspoň nesnažíš pochopiť. To, že si s ňou bol vonku ona myslela dobre, no na teba to malo zlý dopad, čo ona neodhadla (asi ani nemohla). Nech sa budeš snažiť ako len budeš chcieť, nič z toho neude. Skončil by som už na tvojom mieste. Ale ak predsalen s tým prestať nemieniš (pravdepodobné), tak neurob dáku blbosť, napr. patetický posledný zúfalý bozk, tým by si to celé totálne zabil!! A 35 strán príspevkov by vyšlo nanivoč. Skús jej teraz dať od teba oddych. Pokiaľ niečo bude chcieť, myslím reáne a nie dáke CD alebo machinácie medzi kamarátkami a tebou, tak Ti to dá patrne vedieť. Ľudí nemôžeš, aj keď by to zrejme bolo mnohokrát ľahšie, prinútiť ľúbiť. To sa jednoducho nedá a pri nej si už stratil dosť. Z tejto témy ma začína boleť hlava. Čiže daj sebe aj jej oddych a aspoňna čas s tým už prestaň.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

no podobne....tato tema je uz len o jednom..a ty nas vobec nepocuvas....
slavo120
Professional
Professional

A uvedom si ze aj ty mas svoju hrdost a preco sa jej teda pchat do dupy :D ....... ked o to nestoji kasli uz konecne na nu ... preco ti to stale nedochadza ze ona sa s tebou stretla alebo pise si len preto lebo s tebou suciti z jej strany to neni ani kamaratsvo tak sa na nu vyje*** ... boze chlape hadam niesi az tak strateny pripad a citat myslim ze vies tak uz sa spametaj
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Ahojte zdravm vas vsetkych . Nieco som vam tajil . Uz od stvrtku mam taky neporiadok v hlave . Stalo sa totiz to ze so spoluziackou s ktorou sa mame dost radi ( ako kamarati ) tak sme stali objali sme no a dali sme pusu ( kamaratsku ) ale prerastlo do normalneho bozku :P . Najprv som sa citil mizerne kvoli dievcatu z kostola .
Ale dnes ma uz vsetky tie vase rady a keci uplne dorazili , mal som hrozne nervy este som sa snou aj na icq hadal a aj s jej kamoskou .
Ale nechal som ti to trosku prebehnut v hlavu . Vsak ja nemam voci nej ziadne zavazky , tak preco by som sa nemohol troska zamerat natu spoluziacku :?:

Cize z tohto vyplyva nasledovny postoj :) :
Pokusim sa o nieco s tou spoluziackou , zajtra sa idem s nou a jej kamoskou pobyciklovat a na zmrzku. (ak to nevyjde tak nevadi)
A Dievca z kostola necham ako otvoreny pripad . Budem sa k nej chovat maximalne pasivne . Ziadne pozvania niekam jednoducho sem tam par pismen prehodit a zo slusnosti pozdravit.

Sam v tom mam zmetok este ale myslim ze je to to najlepsie co mozem urobit .

Prosim nezamykajte tuto temu ak by sa nieco zmenilo ( co vsak pochybujem )
Napísať odpoveď