dievcensky tandem
No poviem vám moju príhodu. Jedna baba za mnou raz prišla (poznali sme sa asi týždeň), bola škaredá ,malá a pritom si ešte myslela, že po nej idem. Vtedy keď prišla, tak mi na rovinu povedala, že mám prísť k nej pretože je strašne nadržaná a chce sex. No jednoducho som odmietol lebo ja som nesvoj, keď si začnem s babou ktorá ma vôbec nepriťahuje. Keď som to povedal mojím kamošom tak ma vysmiali, že takéto šance sa nikdy neodmietajú. No moja kamoška mi potom hovorila, že som urobil dobre keď som ponuku odmietol. Dodnes to neľutujem.
Tak, tak Nicki má pravdu
Niečo podobné som chcel napísať, keď som čítal prvé príspevky... Jednoducho dievčatá hľadajú dobrú kamarátku a nemusí byť vôbec pekná... Občas je k videniu to čo autor témy napísal, ale prečo nikto nerieši to, prečo občas natrafíme na stôl plný krásnych báb?
Myslím, že je to o tom istom...
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jj súhlas.. ani ja neviem posúdiť ži môj kamarát s ktorým idem na pivečko je pre ženy krajší, pekný alebo sme na tom rovnako.. možno sa zamyslia presne nad týmto istým z opačnej stranybegbeee napísal:Tak ono je to normalne aj baby to mozno vnimaju rovnako...pridu dvaja kamosi, jeden ju zaujme, druhy jej lezie na nervy napr.
Ide o to že to lezie na nervy tá druhá
-
mikkimikki
Medium Professional
Tak.. nech je rád, že vzťahy sa môžu tvoriť medzi rozličnými ľuďmi, inak by on skončil s bandou podobných ko*ot ov na krku.mikkimikki napísal:2autor_temy: ... ked tu spominas tlste pekne dobre sa uci druha je presny opak ... tak takto pocuj, nechapem co tu riesis ?! ... ty si tiez vyberas kamaratov podla vzhladu, znamok v skole etc etc ... ?
-
qwerty-xyz
nie, kamaratov mam kadekoho ale ked sa ide vonku, tak sa nad tym trosku premysla. vies? ci ty nepremyslas? dam ti priklad ano? snad ti dojde.mikkimikki napísal:2autor_temy: ... ked tu spominas tlste pekne dobre sa uci druha je presny opak ... tak takto pocuj, nechapem co tu riesis ?! ... ty si tiez vyberas kamaratov podla vzhladu, znamok v skole etc etc ... ?
Mam kamarata ktory je na hlavu, ma na to papiere, ked mu prepne tak by nas aj pozabijal a priznam sa mal som par adrenalinovych akcii ked ma zmyslov zbaveny nahanal s nozom po lese (PETO TY VIES O KOM VRAVIM NE? STREDNY VCHOD ... ) Okrem toho ma velmi vela zvlastnych vlastnosti ale da sa s nim na urcite temy porozpravat a do nejakych akcii ako opekacka, alebo ja neviem co je celkom super. BOHUZIAL ked idem vonku s dievcatami ktore su high inteligence a este aj kocky, tak jeho NEVEZMEM!!! proste zoberem kamarata ktory je na mojej urovni alebo vyssej ako ja aby konverzacia a celkovo vychadzanie s damskou spolocnostou bolo na urovni (Peto myslim Misa,Matusa,Igora,teba aa ostatnych ...... ) A pokial damska nie je v plane tak sa moze prihodit vselico takze sa vacsinou chodi v zostavach kde sme vsetci priblizne vyzorovo rovnaki a inteligencne tiez, dokonca aj vekovo.
Ako inteligencia nietorych ma fakt zaraza, to ako ked niekto nesplna vyskove, vahove alebo krasove normy nema pravo ani vyliezt von alebo co??......To ako zacneme delit puby namiesto fajciarske a nefajciarske na puby pre krasavcov a nekrasavcov???......normal fasisticke nazory
A nechapem, ze ked si nejaka krasavica rozumie s nejakou nie az tak peknou, preco by sa spolu nemohli pobavit na verejnosti
A nechapem, ze ked si nejaka krasavica rozumie s nejakou nie az tak peknou, preco by sa spolu nemohli pobavit na verejnosti
-
qwerty-xyz
nechapes a nepochopis . . . .mariska napísal:Ako inteligencia nietorych ma fakt zaraza, to ako ked niekto nesplna vyskove, vahove alebo krasove normy nema pravo ani vyliezt von alebo co??......To ako zacneme delit puby namiesto fajciarske a nefajciarske na puby pre krasavcov a nekrasavcov???......normal fasisticke nazory![]()
zbytocne vysvetlovat, tema mala presne stanovene podmienky, pokial ich necitas, je to zbytocne. Ked ma nieco presne urcene parametre tak si nevyberaj len jednotlive z nich ale rozmyslaj nad vsetkymi a az potom oponuj. Ked ja napisem ze ide pekna,stihla,inteligentna, vysoka holka s malou, hlupou, tlustou a desne skaredou, tak mi to vadi. Nepovedal som ze mi vadi ked ide pekna holka so skaredsiou, zamysli sa nad tym co pises . . . OK?... Lebo ja som dal parametre presne . . . tak zo mna nerob neviem co lezie mi to na nervy uz, kazdy si vytiahne len nieco na com ma chce zvozit, pritom si to vytahuje z textov ako novinar pri rozhovore so svedkom . . .
A nikde som nepovedal ze nemaju ist von, pozor nato!!!!! chcel som podoknut ze nie kazdy sa hodi do kazdej situacie na vecer. Tak znova si davaj pozor nato co pises lebo ocividne pozorne necitas co pisem ja tym padom sa do diskusie ani nezapajaj.
-
mikkimikki
Medium Professional
2autor_temy: . . . ten kamos co si ho popisal je skor vhodny na psychiatriu a ne do normalneho zivota .. ale ok ... mno a dalsia vec ... to co si napisal je blud pretoze ako ti to tu uz XY ludi povedalo tak to ze je baba ,,skareda tlsta etc etc,, tak to nemusi znamenat ze neni v pohode ...
to akoze pekna baba ma dojist za svojou najlepsou kamaratkou ,,malou spatnou (jak ty vravis),, a povedat jej: sorry moja idem balit chalanov chod teraz pekne do p*** lebo ich budes plasit ...
fakt neviem co ti mam nato napisat a jasne ze to nepochopime lebo toto sa pochopit neda ... ako je pravda ze mozes mat trebars .. pre priklad ,,smradlaveho,, kamarata tak ho niekam nevezmes ale to je cisto o tebe tak ako to je o tej babe koho so sebou vezme ...
to akoze pekna baba ma dojist za svojou najlepsou kamaratkou ,,malou spatnou (jak ty vravis),, a povedat jej: sorry moja idem balit chalanov chod teraz pekne do p*** lebo ich budes plasit ...
fakt neviem co ti mam nato napisat a jasne ze to nepochopime lebo toto sa pochopit neda ... ako je pravda ze mozes mat trebars .. pre priklad ,,smradlaveho,, kamarata tak ho niekam nevezmes ale to je cisto o tebe tak ako to je o tej babe koho so sebou vezme ...
Re: dievcensky tandem
lebo ty si najkrajší a najinteligentnejší.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no je isto inteligentnejsi nez ty ked otvaras 2 a pol roka staru temu
(no offence)
viem že je to stará téma ale proste mi to nedalo ked som na to natrafil a prečítal som to 
Jaj ozaj, a ja tak s chutou citam, dviham ludom karmy
V kazdom pripade mi az mozog zastal
-
Peter_Retep
VIP
pre qwertyho: ak potrebujes k damskej spolocnosti kamaratov vyzorovo, inteligencne atd na rovnakej ako tvojej urovni ku konverzacii s dievcatami tak chudence tie baby
ja som si doteraz myslel ze bez kamaratov to mam u bab lahsie
ja som si doteraz myslel ze bez kamaratov to mam u bab lahsie