Druha vec. samotna tema. Mate rozne skupinky dievcat ktore spolu chodia vonku, alebo na diskoteku. Ale ja mam na mysli presne danu dvojicu. Vysoke, pekne,stihle dievca so svojou malou, extremne tucnou a skaredou kamaratkou. A mi nevravte ze ste este tieto dvojice nevideli. Lebo chlapci ked robia skupinky, partie alebo idu len dvaja dakde tak vecne idu skoro rovnaki, aj vyskou aj celkovo vyzorom. Len som proste zvedavy preco dievcata chodia tak ako som to opisal. Snazi sa Kocka o to aby lepsie vyznela jej krasa pred jej skaredou kamaratkou? Alebo sa snazi o to aby na svoju krasu nabalila aj nieco pre svoju malu skaredu kamaratku?
Uz dlhsi cas som na toto tema chcel zalozit temu a velmi rad by som vedel preco to je tak, fajn, nech sa kamaratia dievcence, ale tak ked maju jednu tlustu kamaratku tak nech s nou ide dievcat viacej a nie vecne pekna,stihla vysoka a mala, tlusta skareda vedla nej.
-- Fakt by som si nato rad hladal odpoved aj sam, kebyze sa mi pred par tyzdnami na diskoteke nestalo asi toto. Prisla mi tam kamaratka (ano vysoka, stihla, pekna) ktoru by som aj zacal balit keby nebola zadana ktora mi v strede parketu zacala predstavovat svoju udajne najlepsiu kamaratku (malu, extremne tlustu a privlastok pre jej ksicht sa uz najst neda extremne skareda by bol mierny vyraz) ktora na mna ide vetou, Ahoj fesak, zatancujeme si ?
Za prve, take dievcata ani neviem ze existuju, lebo sa o ne absolutne nezaujimam. Za druhe, nesplnala by ani jednu z mojich podmienok, za tretie dikbohu ze som bol pripity, inak by som asi hodil sablu, za stvrte som mal krasnu myslienku o tom ci by jej extra faldy podobajuce sa pneumatike traktora, prerazila tankova strela. . .
berte temu ako cchete, ja len chcem vediet preco to tieto dievcata robia a preco chodia prave v takomto tandeme, pritom aj ked by ste tu kocku balili to male tluste sa vecne bude miesat medzi vas. A ked mate so sebou partiu chlapcov to male tluste sa vecne bude okolo niekoho obsmietat.
Ja nic proti malym, tlustym a skaredym dievcatam. Ale absolutne vobec niesu moj typ, a ked este dostanem "echo" ze ona si mysli ze po nej urcite idem mam dost co robit aby som sa z toho ich sebavedomia nepozvracal . . .