Disortion pedal-rada

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
peterxxx
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Disortion pedal-rada

Príspevok od používateľa peterxxx »

Zdravim,potreboval by som poradit ohladom disortion pedalu, chcel by som sa spytat podla coho sa da zistit jeho kvalita alebo popripade aky je dobry v cene okolo 60-70 eur.A este mam otazku ci sa da akykolvek disortion pedal pripojit na akekolvek kombo ?Vopred dakujem a K+ napomocnym
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

predpokladam ze ide o gitarovy distortion v tom pripade by som siel po znacke Boss, popripade Marshall do efektov od Behringeru by som nesiel su sice lacne no tak aj funguju a ostatne znacky tiez nie su zle ale tieto dve su osvedcene, u Bossu toho mas vela DS-1, DS-2, MT-1 a vela inych od Marshallu mam doma Jh-1 a je tam pekny overdrive, mas tam aj rpepnutie na distortion cize mas 2v1 a ci mozes napojit efekt na hociktore kombo, ano mozes!
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

tiez sa pripajam, boss DS-1 je klasika, a marshall jackhammer, pripadne guvenorr(GV-2)...iked ja osobne by som sa za tie peniaze pozrel o nejakom lacnom multiefekte-napriklad zoom G2, ta najnizsia rada, za take site prachy mas omnoho viac muziky a na zaciatok ta to nauci nastavovat si veci a subjektivne to znie omnoho lepsie s lacnejsou gitarkou a lacnejsim kombom, ako single efekt, to je podla mna zbitocna kupa na zaciatok
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tomasito:ano ide o gytarovy, na youtube som pozeral DS-1 a DS-2 a pozdaali sa mi najskor zvolim jeden z nich.Overdrive nepotrebujem pretoze ten mam v kombe a je celkom dobry.
Coldrain:tie lacne multiefekty sa mi nepozdavaju ,kamarat si jeden kupil a myslim ze pomer cena kvalita bol jasne na stranu ceny.A kombo aj gytaru nemam lacnu, skor kvalitnejsiu tak by som chcel aj s ako tak dobrym mne dostupnym efektom hrat:)...ale dakujem za typy moc ste mi pomohli .K+
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

1. je to gitara a nie gytara
2. aku mas gitaru a kombo?
3. co planujes hrat? aky zaner? ake pesnicky?
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

gitaru s gytarou si stale mylim pardon :D...planujem hrat grunge,rock,metal
Mam Epiphone LP SPECIAL-II Ebony a marshall kombo 15 watove(to mam doma ,v skusobni mame ine ale newiem presne ake )
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

nekupuj žiadne krabičky, žiadny distortion... su to vyhodene peniaze (pri tom ampe čo máš).
Našpor si 10litrov, a kúp dake ojazdene lampove kombo. Ak bude mať skresleny kanal málo gainu (skreslenia) pekne ho dokrmíš dakou overdrive/tube screamer krabičkou a možeš hrat aj doom metal... A zvuk bude milionkrat krajši než trandak čo máš teraz.

Tym že do tvojho mrskneš distortion, spravíš z toho akurat šumitko. A mulťákom sa vyhni velkym oblukom :)

A všeobecne sú distortiony zbytočnosť, je to akurát pre začiatočníkov ktory hraju do veže a chcú zvuk ala rammstein :) :)
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

taktiez suhlasim zisti este co mas za amp v skusobni ale jednoznacne by som siel do nejakej lampovej hlavy a boxom
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

dakujem za radu :) budem sa nou riadit, radsej budem mat kvalitny zvuk, 300 eur nie je tak moc.dik moc
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

peterxxx napísal:dakujem za radu :) budem sa nou riadit, radsej budem mat kvalitny zvuk, 300 eur nie je tak moc.dik moc
ked pre teba nie je 300eur moc tak to uz je potom samozrejme ine, jednoznacne lampa...a co sa tyka tych lacnych multakov, ten zoom G2 mam a pre mna ostane vzdy v srdci "prvy" :D a pomer cena/vykon je uneho jednoznacne na strane vykonu a nedam na neho dopustit ani teraz ked hram cez lampac(aj ked snim samozrejme nehram, ale niekedy je sranda ho pichnut do tej lampy a zabavat sa a sledovat co to robi)
Napísať odpoveď