Disortion pedal-rada
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Disortion pedal-rada
Zdravim,potreboval by som poradit ohladom disortion pedalu, chcel by som sa spytat podla coho sa da zistit jeho kvalita alebo popripade aky je dobry v cene okolo 60-70 eur.A este mam otazku ci sa da akykolvek disortion pedal pripojit na akekolvek kombo ?Vopred dakujem a K+ napomocnym
-
tomasito13
Star
predpokladam ze ide o gitarovy distortion v tom pripade by som siel po znacke Boss, popripade Marshall do efektov od Behringeru by som nesiel su sice lacne no tak aj funguju a ostatne znacky tiez nie su zle ale tieto dve su osvedcene, u Bossu toho mas vela DS-1, DS-2, MT-1 a vela inych od Marshallu mam doma Jh-1 a je tam pekny overdrive, mas tam aj rpepnutie na distortion cize mas 2v1 a ci mozes napojit efekt na hociktore kombo, ano mozes!
tiez sa pripajam, boss DS-1 je klasika, a marshall jackhammer, pripadne guvenorr(GV-2)...iked ja osobne by som sa za tie peniaze pozrel o nejakom lacnom multiefekte-napriklad zoom G2, ta najnizsia rada, za take site prachy mas omnoho viac muziky a na zaciatok ta to nauci nastavovat si veci a subjektivne to znie omnoho lepsie s lacnejsou gitarkou a lacnejsim kombom, ako single efekt, to je podla mna zbitocna kupa na zaciatok
-
peterxxx
Star
Tomasito:ano ide o gytarovy, na youtube som pozeral DS-1 a DS-2 a pozdaali sa mi najskor zvolim jeden z nich.Overdrive nepotrebujem pretoze ten mam v kombe a je celkom dobry.
Coldrain:tie lacne multiefekty sa mi nepozdavaju ,kamarat si jeden kupil a myslim ze pomer cena kvalita bol jasne na stranu ceny.A kombo aj gytaru nemam lacnu, skor kvalitnejsiu tak by som chcel aj s ako tak dobrym mne dostupnym efektom hrat:)...ale dakujem za typy moc ste mi pomohli .K+
Coldrain:tie lacne multiefekty sa mi nepozdavaju ,kamarat si jeden kupil a myslim ze pomer cena kvalita bol jasne na stranu ceny.A kombo aj gytaru nemam lacnu, skor kvalitnejsiu tak by som chcel aj s ako tak dobrym mne dostupnym efektom hrat:)...ale dakujem za typy moc ste mi pomohli .K+
-
tomasito13
Star
nekupuj žiadne krabičky, žiadny distortion... su to vyhodene peniaze (pri tom ampe čo máš).
Našpor si 10litrov, a kúp dake ojazdene lampove kombo. Ak bude mať skresleny kanal málo gainu (skreslenia) pekne ho dokrmíš dakou overdrive/tube screamer krabičkou a možeš hrat aj doom metal... A zvuk bude milionkrat krajši než trandak čo máš teraz.
Tym že do tvojho mrskneš distortion, spravíš z toho akurat šumitko. A mulťákom sa vyhni velkym oblukom
A všeobecne sú distortiony zbytočnosť, je to akurát pre začiatočníkov ktory hraju do veže a chcú zvuk ala rammstein

Našpor si 10litrov, a kúp dake ojazdene lampove kombo. Ak bude mať skresleny kanal málo gainu (skreslenia) pekne ho dokrmíš dakou overdrive/tube screamer krabičkou a možeš hrat aj doom metal... A zvuk bude milionkrat krajši než trandak čo máš teraz.
Tym že do tvojho mrskneš distortion, spravíš z toho akurat šumitko. A mulťákom sa vyhni velkym oblukom
A všeobecne sú distortiony zbytočnosť, je to akurát pre začiatočníkov ktory hraju do veže a chcú zvuk ala rammstein
-
tomasito13
Star
ked pre teba nie je 300eur moc tak to uz je potom samozrejme ine, jednoznacne lampa...a co sa tyka tych lacnych multakov, ten zoom G2 mam a pre mna ostane vzdy v srdci "prvy"peterxxx napísal:dakujem za radubudem sa nou riadit, radsej budem mat kvalitny zvuk, 300 eur nie je tak moc.dik moc