divny t mobile
Re: divny t mobile
vôbec to nie je svinstvo, skôr si myslím, že je to lamerstvo od teba. Takým ako ty by som nedal ani kalkulačku do ruky. Stláčať všetko možné a potom písať do lampárne, že mi posielajú "divné" faktúry. Len tak z brucha si ťa nevytipovali a neposlali ti faktúru, omg.
Tiež si ale myslím, že sa hral s mobilom, ponastavoval niečo, o čom vie prd, zabudol to vrátiť a teraz keď mu oznámili, že má za to zaplatiť, tak za to nemôže.
Neviem o nikom, že by mu spravilo to isté, čo tebe.
Neviem o nikom, že by mu spravilo to isté, čo tebe.
by som rad videl toho co spravi to co vy tu tvrdite a to:
mam wifi, ale predsa len kaslem na nu a pojdem na plateny t mobile internet
uplne si uhadol chlapce
fakturu este nemam, prisla mi sms o bla bla..
vobec sa nemozem povazovat za lamu, by som nastavoval neviem co nie?
proste chlapci co vam poviem..
by ma zaujimalo odkial si prisiel na to ze som "stlacal kadeco"...to svedci o tvojej inteligencii
a pisal som ze som si vzdy pozrel na co ma pripojilo, bolo tam moje meno a priezvisko tak ako mam nastavenu wifinu..
ale dik za mudre potrehy:) aj lamy musia vyjadrit svoj nazor..
jednoducho su ludia ktory vedia poradit, vid prva strana..a su ludia dementny ktory len pisu bludy zrejme za ucelom zaujimavosti
takze poprosim tych co o tom nic nevedia aby nepisali svoje dohady a teorie ako som asi co kde postlacal..je to smiesne a absolutne ma to nezaujima
ešte väčšia lama si a to dokazuješ každým ďalším postom. je* sa ty na facebook a ušetríš aj mňa zbytočných postov.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Je to len a len chyba v tvojom mobile alebo OS, ze ho nevies pouzivat. Neviem si ani predstavit, akoby to bolo technicke mozne, aby ta oni umelo presmerovali a vybrali si prave teba za objekt svojej sikany 
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
A ešte k tým nastaveniam , asi máš nejaký starý android alebo čo , skús update na novší , a tam tie nastavenia na 100% budu ..
mam android 2.1
t mobile mi znovu potvrdil ze to je zrusene, takze uz len wifi a co sa stalo presetria..
a kto tu neveri tomu co som napisal tak nech sem ani nepise do temy nie som zvedavy..vid pinco a rados
t mobile mi znovu potvrdil ze to je zrusene, takze uz len wifi a co sa stalo presetria..
a kto tu neveri tomu co som napisal tak nech sem ani nepise do temy nie som zvedavy..vid pinco a rados