divny t mobile

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: divny t mobile

Príspevok od používateľa pinco »

vôbec to nie je svinstvo, skôr si myslím, že je to lamerstvo od teba. Takým ako ty by som nedal ani kalkulačku do ruky. Stláčať všetko možné a potom písať do lampárne, že mi posielajú "divné" faktúry. Len tak z brucha si ťa nevytipovali a neposlali ti faktúru, omg.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Tiež si ale myslím, že sa hral s mobilom, ponastavoval niečo, o čom vie prd, zabudol to vrátiť a teraz keď mu oznámili, že má za to zaplatiť, tak za to nemôže.

Neviem o nikom, že by mu spravilo to isté, čo tebe.
kostickar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa kostickar »

:D
by som rad videl toho co spravi to co vy tu tvrdite a to:
mam wifi, ale predsa len kaslem na nu a pojdem na plateny t mobile internet
:D:D:D
uplne si uhadol chlapce
fakturu este nemam, prisla mi sms o bla bla..
vobec sa nemozem povazovat za lamu, by som nastavoval neviem co nie? :D a potom pisal do lamparne:D
proste chlapci co vam poviem..
by ma zaujimalo odkial si prisiel na to ze som "stlacal kadeco"...to svedci o tvojej inteligencii
a pisal som ze som si vzdy pozrel na co ma pripojilo, bolo tam moje meno a priezvisko tak ako mam nastavenu wifinu..
ale dik za mudre potrehy:) aj lamy musia vyjadrit svoj nazor..
jednoducho su ludia ktory vedia poradit, vid prva strana..a su ludia dementny ktory len pisu bludy zrejme za ucelom zaujimavosti
takze poprosim tych co o tom nic nevedia aby nepisali svoje dohady a teorie ako som asi co kde postlacal..je to smiesne a absolutne ma to nezaujima
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ešte väčšia lama si a to dokazuješ každým ďalším postom. je* sa ty na facebook a ušetríš aj mňa zbytočných postov.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Je to len a len chyba v tvojom mobile alebo OS, ze ho nevies pouzivat. Neviem si ani predstavit, akoby to bolo technicke mozne, aby ta oni umelo presmerovali a vybrali si prave teba za objekt svojej sikany :roll:
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

A ešte k tým nastaveniam , asi máš nejaký starý android alebo čo , skús update na novší , a tam tie nastavenia na 100% budu ..
kostickar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa kostickar »

mam android 2.1
t mobile mi znovu potvrdil ze to je zrusene, takze uz len wifi a co sa stalo presetria..
a kto tu neveri tomu co som napisal tak nech sem ani nepise do temy nie som zvedavy..vid pinco a rados
Napísať odpoveď