Do coho strielate

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Vlado6230
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

potkana 1 strela zo vzduchovky nezabije :!: Iba ak je presna do hlavy. Tak naco po nich strielas? Len ich postrelis a ziju dalej s bolestou. Nema starky psa ?Lebo u nas sa o to stara pes skoro ziadny potkan nevinde a ked vinde tak hned ujde ak stihne. A ak je to uz take kriticke tak siahnite radsej po dakej otrave. A nie srielat a iba ich tyrat... stale tam aj tak budu chodit.
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

nema pas on uz je dost stary ale sak som mu vravel ze oniaj tak nezmiznu a on na to ze ked bol on mlady tak po nich strielali a zmizli
Vlado6230
Star
Star

Neviem ci usli. Ked nema psa tak skus daku otravu. Alebo nieco take. Ta vzduchovka nic nespravi a budu chodit stale. A macky nema ?
puccik
Star
Star

ee macky nema ale skusim pohladat niaku na ceste a odnesiem mu ju tam
Vlado6230
Star
Star

:lol: Ved ale macka aj tak odide stade domov. Skor zozen dake male maciatko a treba ho chovat trocha a ostane u starkeho a ked trocha vyrastie bude ono uradovat.
puccik
Star
Star

No dobre ak bude chciet tak nieco zriesim
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

kedze strielam sportovo, jedine na terce, som schopny z 20 metrov nasikovat broky do kruhu o priemere 1 cm, takze jablcka ma nejako nehecuju
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

strielam vacsinou do kadejakych priser a zombikov...pripadne nejake zvery...v CS dokonca aj na ludi.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

to vladov: hovadina.. patkana ket strelis aj ket to nahodou prezije (to sa fakt casto nestava slavie su dobre pecky) o par dni je kaput.. otrava olovom.. jedna diabolka zabudnuta dokaze otravit a zabit psa a to je vlastna skusenost.. kamaratov vlciak mal v nohe.. a krival.. ale potom mu bolo zle nezral a ket dosli do veterinara tak diagnoza otrava olovom, keby prisli neskoro pes zdochne
Vlado6230
Star
Star

No s tym olovom neviem mozno. Ale ja mam zas skusenost ze potkan sa vylize zo vselicoho u starkeho sme burali taku ako drevaren ale bolo tam hocico aj potkany potkan dostal lopatou a usiel akoby nic, a medzi nimi som videl aj potkana bez nohy a vyzeral ze mu to nevadi. :?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

vojtk napísal:V zivote by som nemohol vystrelit na nic zive. Snat len vetdy keby mi priamo islo o zivot. Nechapem tuto temu(alebo skôr niektore prispevky). Chvalit sa tym ze strielame na vtaciky alebo macky alebo ja neviem co? UBOHE.
Ono netreba všetko zovšeobecňovať a moralizovať. Nestrelil by si na nič živé? No ja ti prezradím svoju zábavu. Sadnem si u starých rodičov na dvor, popíjam kávu, vyhrievam sa na slnku a zo vzduchovkou čakám na myšy a potkany. A tie strieľam ak sa niečo ukáže. Na toto mi čo napíšeš?
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

erytrocyt napísal:Ono netreba všetko zovšeobecňovať a moralizovať. Nestrelil by si na nič živé? No ja ti prezradím svoju zábavu. Sadnem si u starých rodičov na dvor, popíjam kávu, vyhrievam sa na slnku a zo vzduchovkou čakám na myšy a potkany. A tie strieľam ak sa niečo ukáže. Na toto mi čo napíšeš?
Že je to trápenie zvierat. Lebo nie vždy hneď zomrú.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

skenner napísal:to vladov: hovadina.. patkana ket strelis aj ket to nahodou prezije (to sa fakt casto nestava slavie su dobre pecky) o par dni je kaput.. otrava olovom.. jedna diabolka zabudnuta dokaze otravit a zabit psa a to je vlastna skusenost.. kamaratov vlciak mal v nohe.. a krival.. ale potom mu bolo zle nezral a ket dosli do veterinara tak diagnoza otrava olovom, keby prisli neskoro pes zdochne
kazda vzduchovka je rovnaka, bud ma tolko J kolko povoluje zakon (16) alebo cca 7 - 8 J, takze absolutne nezalezi ci to je slavia, hatsan alebo gamo ... ide skor o kvalitu, v ktorej samozrejme vyhrava slavia :)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

terc je nuda. Ked sa nudis, kup si AirSoftku a has po kamošoch, oni budu hasiť po tebe-ver, že toto bude ta prava zabava. inak so vzduchovkou sa cez zimu dobre u nás na pôjde loví na myši, len to chce poriadnu davku trpezlivosti, strnulo, ako kus nabytku, stat aj 10 minut. :) a potom pohnes hlavnou prilis rychlo a cakaj dalsich 15...
na vtaky nestrielat, to je blbosť a svinstvo... aj ked priznam sa, ze raz som na chate zabil jedneho, ale to mi bolo strašne ľúto potom. Sesternica tam stala so mnou a, že: "ha, ale toho vtaka netrafíš" a ja neviem, prečo, som len tak rýchlo namieril, hned vystrelil. prosto iba tak trhol vzduchovkou tým smerom, potiahol spúšť, ako ked strielate z otočky alebo ako...a milý vtáčik už padal z konára :cry:
to mi je fakt ľúto, lebo som jednoznačne proti strieĺaniu po vtákoch, len takto, zo zábavy, je to hlúpe...
Dante3000
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Dante3000 »

Ja som robil test na CDcka,som mal vzduchovu pistol za 400 sk a skusal som aka je tvrda verbatimka,benq,atd. to bola sranda, vraj ze ked pekne trafis cd tak sa rozleti na milion kuskov a ze to pekne vyzera,takisto som strielal do vrchnakov od piva, btw. som skusal dat petardu do jablka-to je sranda jak exploduje
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

bolek napísal:Do živého určite nie (myslím tým zvieratá), jedine do terča, prípadne do stoniek buriny, rastlín a podobných vecí, čo rastú popri dome :wink:
no to co si napisal ty a fikus-kukis je fakt lepsie lenze ked ces nieco zive tak vrabcov ale to nestrielam tak casto ale rozumnejsie je trafat puky a ine veci ako brat zivot vtakom aj ked som uz 5 dal ale uz to robit nebudem
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ja CD testujem s airsoftkou ked tam je zakladna spruzina, potom silnejsia :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

do susedovej macky :D ked nam beha po dvore :roll:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Dexter, vtipné bude, keď ti nastrieľam týždeň basy za spamovanie. Aj moja trpezlivosť má svoje hranice
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

erytrocyt napísal:Dexter, vtipné bude, keď ti nastrieľam týždeň basy za spamovanie. Aj moja trpezlivosť má svoje hranice
aj moja......ale tak ja za to nemozem........sak som napisal ze strrielam do debilov.......a de je spam???
Napísať odpoveď