Do coho strielate
potkana 1 strela zo vzduchovky nezabije
Iba ak je presna do hlavy. Tak naco po nich strielas? Len ich postrelis a ziju dalej s bolestou. Nema starky psa ?Lebo u nas sa o to stara pes skoro ziadny potkan nevinde a ked vinde tak hned ujde ak stihne. A ak je to uz take kriticke tak siahnite radsej po dakej otrave. A nie srielat a iba ich tyrat... stale tam aj tak budu chodit.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
to vladov: hovadina.. patkana ket strelis aj ket to nahodou prezije (to sa fakt casto nestava slavie su dobre pecky) o par dni je kaput.. otrava olovom.. jedna diabolka zabudnuta dokaze otravit a zabit psa a to je vlastna skusenost.. kamaratov vlciak mal v nohe.. a krival.. ale potom mu bolo zle nezral a ket dosli do veterinara tak diagnoza otrava olovom, keby prisli neskoro pes zdochne
-
erytrocyt
VIP
Ono netreba všetko zovšeobecňovať a moralizovať. Nestrelil by si na nič živé? No ja ti prezradím svoju zábavu. Sadnem si u starých rodičov na dvor, popíjam kávu, vyhrievam sa na slnku a zo vzduchovkou čakám na myšy a potkany. A tie strieľam ak sa niečo ukáže. Na toto mi čo napíšeš?vojtk napísal:V zivote by som nemohol vystrelit na nic zive. Snat len vetdy keby mi priamo islo o zivot. Nechapem tuto temu(alebo skôr niektore prispevky). Chvalit sa tym ze strielame na vtaciky alebo macky alebo ja neviem co? UBOHE.
Že je to trápenie zvierat. Lebo nie vždy hneď zomrú.erytrocyt napísal:Ono netreba všetko zovšeobecňovať a moralizovať. Nestrelil by si na nič živé? No ja ti prezradím svoju zábavu. Sadnem si u starých rodičov na dvor, popíjam kávu, vyhrievam sa na slnku a zo vzduchovkou čakám na myšy a potkany. A tie strieľam ak sa niečo ukáže. Na toto mi čo napíšeš?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
kazda vzduchovka je rovnaka, bud ma tolko J kolko povoluje zakon (16) alebo cca 7 - 8 J, takze absolutne nezalezi ci to je slavia, hatsan alebo gamo ... ide skor o kvalitu, v ktorej samozrejme vyhrava slaviaskenner napísal:to vladov: hovadina.. patkana ket strelis aj ket to nahodou prezije (to sa fakt casto nestava slavie su dobre pecky) o par dni je kaput.. otrava olovom.. jedna diabolka zabudnuta dokaze otravit a zabit psa a to je vlastna skusenost.. kamaratov vlciak mal v nohe.. a krival.. ale potom mu bolo zle nezral a ket dosli do veterinara tak diagnoza otrava olovom, keby prisli neskoro pes zdochne
terc je nuda. Ked sa nudis, kup si AirSoftku a has po kamošoch, oni budu hasiť po tebe-ver, že toto bude ta prava zabava. inak so vzduchovkou sa cez zimu dobre u nás na pôjde loví na myši, len to chce poriadnu davku trpezlivosti, strnulo, ako kus nabytku, stat aj 10 minut.
a potom pohnes hlavnou prilis rychlo a cakaj dalsich 15...
na vtaky nestrielat, to je blbosť a svinstvo... aj ked priznam sa, ze raz som na chate zabil jedneho, ale to mi bolo strašne ľúto potom. Sesternica tam stala so mnou a, že: "ha, ale toho vtaka netrafíš" a ja neviem, prečo, som len tak rýchlo namieril, hned vystrelil. prosto iba tak trhol vzduchovkou tým smerom, potiahol spúšť, ako ked strielate z otočky alebo ako...a milý vtáčik už padal z konára
to mi je fakt ľúto, lebo som jednoznačne proti strieĺaniu po vtákoch, len takto, zo zábavy, je to hlúpe...
na vtaky nestrielat, to je blbosť a svinstvo... aj ked priznam sa, ze raz som na chate zabil jedneho, ale to mi bolo strašne ľúto potom. Sesternica tam stala so mnou a, že: "ha, ale toho vtaka netrafíš" a ja neviem, prečo, som len tak rýchlo namieril, hned vystrelil. prosto iba tak trhol vzduchovkou tým smerom, potiahol spúšť, ako ked strielate z otočky alebo ako...a milý vtáčik už padal z konára
to mi je fakt ľúto, lebo som jednoznačne proti strieĺaniu po vtákoch, len takto, zo zábavy, je to hlúpe...
-
Dante3000
Medium Expert
Ja som robil test na CDcka,som mal vzduchovu pistol za 400 sk a skusal som aka je tvrda verbatimka,benq,atd. to bola sranda, vraj ze ked pekne trafis cd tak sa rozleti na milion kuskov a ze to pekne vyzera,takisto som strielal do vrchnakov od piva, btw. som skusal dat petardu do jablka-to je sranda jak exploduje
no to co si napisal ty a fikus-kukis je fakt lepsie lenze ked ces nieco zive tak vrabcov ale to nestrielam tak casto ale rozumnejsie je trafat puky a ine veci ako brat zivot vtakom aj ked som uz 5 dal ale uz to robit nebudembolek napísal:Do živého určite nie (myslím tým zvieratá), jedine do terča, prípadne do stoniek buriny, rastlín a podobných vecí, čo rastú popri dome
-
midnight_man
Guru
-
dexter7007
Zablokovaný