Dopler BA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
SiS
Light Star
Light Star

Dopler BA

Príspevok od používateľa SiS »

Ahojte. Chcem sa opýtať na tento klub alebo ako to nazvať. Chcel by som tam ísť s priateľkou na Tiesta, ale potreboval by som vedieť, či je tam nejaké to kultúrne prostredie. Hlavne čo za ľudí tam chodí.
Ďakujem.
Jelko4
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jelko4 »

no ak kupis este listky tak odporucam.A este ti chcem povedat aby si nebol prekvapeny ze on tam bude hrat len 2 hodiny
SiS
Light Star
Light Star

Hm o to by ani tak nešlo len som chcel vedieť aké je tam prostredie. Išiel by som aj do Prahy, ale tam neviem kedy má vystúpenie.
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

skus si pozret foto na ich stranke,mozno ti to pomoze http://www.dopler.sk/new/root/
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ja som pocul ze sa to tam hemzi nizsimi vekovymi kategoriami, ale radsej nech sa vyjadria domaci, a byt tebou radsej idem do prahy ;)
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

pershing napísal:ja som pocul ze sa to tam hemzi nizsimi vekovymi kategoriami, ale radsej nech sa vyjadria domaci, a byt tebou radsej idem do prahy ;)
Tamto tiez mozno nieje ziadna vyhra..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

SiS napísal:Hm o to by ani tak nešlo len som chcel vedieť aké je tam prostredie. Išiel by som aj do Prahy, ale tam neviem kedy má vystúpenie.
V Prahe bude mat pravdepodobne az o rok, lebo naposledy mal rozdiel medzi vystupeniami 2 roky. Ale v Prahe to bola halovka, toto je klub a to je dost rozdiel :)
No a k nizsiemu veku: vstupne je dost vysoke na to, aby sa to trochu preriedilo a navyse ked tam budes s frajerkou, tak by to nemalo nijak zvlast vadit.
1C3: ano, v Prahe boli tiez mladsi, lebo na rozdiel od Sensation Tiesto nemal vstup obmedzeny od 18 rokov, no mne to nevadilo, isiel som na pokojne miestecko na tribune odkial som mal pekny vyhlad a nikto do mna nenarazal :salala:
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Ano hemzi sa to tam nizsimi vekovymi kategoriami-teda minimum je 15 rokov, ale pochybujem ze je to to iste ako v kazdy piatok... Na Tiesta je totiz vstup dost drahy a nato maloktori clovek da tolko penazi, samozrejme moze si vypytat od rodicov, ale hovorim urcite tam bude menej mladistvych ako po ostatne piatky... :) Minule napr. na Progress Your Mind neboli takmer ziadny pod 18, resp. bolo ich malo :) Cize na taketo akcie je dopler super, ale ostatne "bezne" akcie tam za moc nestoja :) tot moj nazor
SiS
Light Star
Light Star

dík za názory.
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

Ja osobne nemám moc rád Dopler. Celý ten systém z hodinkami, a mnoho trotlov okolo. Ale výskyt somárov a mladistvých je ako bolo spomenuté ovplyvnené akciou. Čím väčšia a drahšia akcia, tým menej deciek.

btw. pozor na biletárov radi si udrú..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

na tento koncert Tiesta v dopleri je limitovany pocet listkov, aby sa zarucila exkluzivita a stoji 1600, cize sa moze stat, ze uz aj nebudu :wink:
Napísať odpoveď