Dopler BA
skus si pozret foto na ich stranke,mozno ti to pomoze http://www.dopler.sk/new/root/
V Prahe bude mat pravdepodobne az o rok, lebo naposledy mal rozdiel medzi vystupeniami 2 roky. Ale v Prahe to bola halovka, toto je klub a to je dost rozdielSiS napísal:Hm o to by ani tak nešlo len som chcel vedieť aké je tam prostredie. Išiel by som aj do Prahy, ale tam neviem kedy má vystúpenie.
No a k nizsiemu veku: vstupne je dost vysoke na to, aby sa to trochu preriedilo a navyse ked tam budes s frajerkou, tak by to nemalo nijak zvlast vadit.
1C3: ano, v Prahe boli tiez mladsi, lebo na rozdiel od Sensation Tiesto nemal vstup obmedzeny od 18 rokov, no mne to nevadilo, isiel som na pokojne miestecko na tribune odkial som mal pekny vyhlad a nikto do mna nenarazal
-
Plexxak
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ano hemzi sa to tam nizsimi vekovymi kategoriami-teda minimum je 15 rokov, ale pochybujem ze je to to iste ako v kazdy piatok... Na Tiesta je totiz vstup dost drahy a nato maloktori clovek da tolko penazi, samozrejme moze si vypytat od rodicov, ale hovorim urcite tam bude menej mladistvych ako po ostatne piatky...
Minule napr. na Progress Your Mind neboli takmer ziadny pod 18, resp. bolo ich malo
Cize na taketo akcie je dopler super, ale ostatne "bezne" akcie tam za moc nestoja
tot moj nazor