ja necvicim ziadne tazke vahy.. tak 150 klikov na vecer, s 20 kg cinkami jednoruckami klasika na bicak a ramena.. ale potreboval by som nabrat tak 8kg aspon.. ale nie zas cisteho tuku
Doplnky stravy - cvicenie
Doplnky stravy - cvicenie
Ake pouzivate doplnky stravy ? skor nejake protaky bielkoviny.. na lepsiu regeneraciu a rast svalov.. v pomere cena / kvalita nieco odporucit ?
ja necvicim ziadne tazke vahy.. tak 150 klikov na vecer, s 20 kg cinkami jednoruckami klasika na bicak a ramena.. ale potreboval by som nabrat tak 8kg aspon.. ale nie zas cisteho tuku
len nech zerem kolko zerem naberam velmi tazko.. asi rychly metabolizmus.. alebo nejaka rada co u vas zabralo ?
Re: Doplnky stravy - cvicenie
Obdobná téma tu už je: posilňovanie.
A stačí ti jesť proteín+kreatín, prípadne dopĺňať základné minerály a vitamíny, aspoň D3, zinok.
A stačí ti jesť proteín+kreatín, prípadne dopĺňať základné minerály a vitamíny, aspoň D3, zinok.
hughito napísal:Obdobná téma tu už je: posilňovanie.
kreatin asi nie... moj brat to uzival ked bol na gympli, svaly mal za 3 mesiace jak rambo 6 a spomalilo mu to rast + ked prestal uzivat isli svaly pa. je to svinstvo na metabolizmus a svaly z toho budu len pocas doby pouzivanie, tymto smerom by som nesiel
Netrep nezmysli. A vsetko toto sa riesilo a riesi v teme o posilnovani, netreba na to dalsiu temu.