Doplnky stravy - cvicenie

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
marek372
Amateur
Amateur

Doplnky stravy - cvicenie

Príspevok od používateľa marek372 »

Ake pouzivate doplnky stravy ? skor nejake protaky bielkoviny.. na lepsiu regeneraciu a rast svalov.. v pomere cena / kvalita nieco odporucit ?

ja necvicim ziadne tazke vahy.. tak 150 klikov na vecer, s 20 kg cinkami jednoruckami klasika na bicak a ramena.. ale potreboval by som nabrat tak 8kg aspon.. ale nie zas cisteho tuku :D len nech zerem kolko zerem naberam velmi tazko.. asi rychly metabolizmus.. alebo nejaka rada co u vas zabralo ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Doplnky stravy - cvicenie

Príspevok od používateľa hughito »

Obdobná téma tu už je: posilňovanie.

A stačí ti jesť proteín+kreatín, prípadne dopĺňať základné minerály a vitamíny, aspoň D3, zinok.
marek372
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa marek372 »

hughito napísal:Obdobná téma tu už je: posilňovanie.

A stačí ti jesť proteín+kreatín, prípadne dopĺňať základné minerály a vitamíny, aspoň D3, zinok.

kreatin asi nie... moj brat to uzival ked bol na gympli, svaly mal za 3 mesiace jak rambo 6 a spomalilo mu to rast + ked prestal uzivat isli svaly pa. je to svinstvo na metabolizmus a svaly z toho budu len pocas doby pouzivanie, tymto smerom by som nesiel :D a teda ak protein aky ? nejaka znacka ? stranka ?
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Netrep nezmysli. A vsetko toto sa riesilo a riesi v teme o posilnovani, netreba na to dalsiu temu.
Zamknuté