DOTA 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

DOTA 2

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Tak toto som našiel dnes na sectore

Kód: Vybrať všetko

Valve si zaregistrovalo ochrannú známku DOTA.
Takže remake populárneho módu Defense of the Ancients je už na dosah. Tento týždeň potvrdil hru aj dabingový herec Jon St. John (Duke Nukema hlas), ktorý sa práve vrátil z nahrávania.
Pikolik
Star
Star

Re: DOTA (od Valve)

Príspevok od používateľa Pikolik »

moj nazor je, ze dota nepotrebuje remake. Je dobra taka aka je, sice ju nehravam uz ale predsa.
Ale tak Valve moze prekvapit, no uvidime.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

dota neni zdaleka dobra taka aka je, ma plno chyb, nedostatkov a obmedzeni z w3 ... preto teraz vznikli hry ako Heroes of Newerth a League of Legends, ale stale to nie je ono. Ale ak na tom naozaj bude pracovat valve tak to bude pecka. Je velmi vela veci v com sa tento (podla mna novy) zaner da posunut dopredu.
Padu
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Padu »

Je to trapne od Valve a IceFroga. Dalsi remake ktory len nalaka pod zastitou originalnosti a povodnych ludi.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

vobec to nie je trapne, prave naopak, jedna sa vpodstate o experiment. keby chceli za kazdu cenu zarobit tak vytvoria dalsiu lacnu strielacku na source engine a uspech je zaruceny
Padu
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Padu »

O experiment coho ? Milujem ked sa vyjadruju ludia co do toho absolutne nevidia.
Naco je komu dalsi remake DOTY ?
Je tu originalna DOTA na w3, HoN ako kompetitivny klon DOTY, fun zalezitost v podobe LoL.

Naviac S2 je seriozna firma co spristupnila klienta pre 3 platformy, udrzuje komunitu, dala jej nastroje na tvorbu hrdinov a naviac vikendy su free pre kazdeho. Ponukne toto VALVE ?
Zbytocne rozbiju komunitu a snahu ludi z HoN a LoL. Je to najvacsi trapas v ramci toho ze icefrog povolil toto kopirovanie pre HoN a LoL (?).
ropman
Medium Professional
Medium Professional

no vidno ze ty do toho evidentne vidis...
Naco je komu dalsi remake DOTY ?
Odkial si prisiel na to ze to bude remake doty ? To ze sa to bude volat dota neznamena ze to bude uplna kopia ako HoN. V systeme doty je toho tolko co sa da vylepsit / upravit / zmenit ze je to az neskutocne (a tym nemyslim trivialne veci ako novy herovia a predmety ale celkovy system hry). Ked to bude dalsia kopia tak to bude samozrejme onicom, ale ak prinesie nejake inovacie do systemu (comu verim, od firmy ako valve sa to da ocakavat) tak to minimalne zaner ako taky dost obohati.
Naviac S2 je seriozna firma co spristupnila klienta pre 3 platformy, udrzuje komunitu, dala jej nastroje na tvorbu hrdinov a naviac vikendy su free pre kazdeho. Ponukne toto VALVE ?
valve je ovela vacsia firma ma za sebou podstatne viac uspesnych hier a jej prijmy len zo steamu su take o ktorych S2 nemoze ani snivat. teda urcite nie z HoNu. tak si na to odpovedz sam. a tie free vikendy su skor smiesne. to ako clovek co by si chcel kupit HoN ale najprv by si to rad vyskusal ma cakat na free vikend ? Dovtedy na to zabudne, alebo sa rovno vykasle na sledovanie casu kedy planuju dat free vikend. Nehovoriac o zlozitosti hry pre novych hracov. S takto nastavenym systemom sa neda ocakavat ze hra zacne trhat rekordy v predajnosti. Uvidime dokedy HoN bude schopny na seba zarobit. A to hovorim ako fanusik projektov co maju nieco spolocne s dotou a sam mam HoN acc...

Koncept doty je velmi dobry ale na to aby sa z nej stala mainstreamova hra za ktoru budu ludia ochotni platit aspon na urovni porovnatelnej s FPS hrami (ako cs, team fortress, l4d atd) potrebuje vyrazne zmeny systemu. A preto hovorim ze je to skor experiment a keby chceli ist na istotu tak sa radsej pustia do dalsej strielacky...
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Padu napísal: Naviac S2 je seriozna firma co spristupnila klienta pre 3 platformy, udrzuje komunitu, dala jej nastroje na tvorbu hrdinov a naviac vikendy su free pre kazdeho. Ponukne toto VALVE ?
:D Áno ponúkne. A to v oveľa väčšej miere. Dobre som sa pobavil na tvojom príspevku :)

A čo sa týka hry, tak od Valve môžeme čakať zase len niečo geniálne. Každopádne to nebude len remeake.
Qerten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Qerten »

Podla mna to bude remake ale s ovela lepsim pristupom ako HoN, myslim tym ze nazvy hrdinov/itemov sa budu minimalne z casti zhodovat, grafika urcite musi byt (a aj urcite bude) prehladna, nie ako v HoNe alebo LoL co zarucuje progaming a snazenia sa ostatnych hracov priblizit sa k tym pro hracom takze dota ako taka na w3 bude stale vychadzat ako to bolo doteraz (asi nie vsetci budu mat prachy na novu dotu). Len dufam ze valve nespravi chybu ze bude hrdinov predavat osobitne, chceme predsa kompletnu hru naraz.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Pravdepodobne to kupim len kvoli tomu ze tam bude hlas Duke Nukema (Jon St John). Tento zaner mna moc nezaujima.
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

nehorááááázne sa na to teším, to preloadnem hneď jak bude na steame ! http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=117775
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Zmen si nazov temy :smt006
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Nitran95
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Nitran95 »

*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: DOTA 2

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

no kua, uz sa na to tesim od prvej zmienky, ze nejaka dota od Valve vobec bude. som uz hotovy z tych prvych Wallpaperov :D dufam, ze sa to uchyti aj ako ProGamingova hra

zaujimalo by ma, ci maju s tvorcami doty nejaku dohodu ..
Qerten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Qerten »

*****HERO***** napísal:no kua, uz sa na to tesim od prvej zmienky, ze nejaka dota od Valve vobec bude. som uz hotovy z tych prvych Wallpaperov :D dufam, ze sa to uchyti aj ako ProGamingova hra

zaujimalo by ma, ci maju s tvorcami doty nejaku dohodu ..
oO samotný hlavný tvorca doty na tom osobne maká..
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Velmi sa na to tesim a som zvedavy ako to dopadnem ale s Padu-ovim prispevkom sa neda nesuhlasit, zbytocne sa zas rozbija uz ustalena komunita. A skutocne si nemyslim ze tato vec od Valve dokaze ponuknut tolko komunitnych nastrojov a sluzieb ako HoN, kedze HoN uz ma doslova vsetko.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

nuz ja som hral HoN v bete, a momentalne mi dost vyhovuje.. jedina skoda ze odstranili moznost Kick hraca z hry (ale vraj sa to moc zneuzivalo)...
..kazdopadne k teme
Osobne sa na dalsiu 'verziu' doty tesim, nuz uz teraz je sice kopec roznych konkurentov v 'dota style' hrach .. no gamesky od Valve su vzdy dobre, tak tomu drzim palce..

a tie obrazky herov su uzasnee.. slintam ;) skoda ze neukazali nejaky ultra-mega-alfa obrazok z hry
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Kick z hry sa LEN zneuzival lebo ked si mal dementa v teame tak ti to protivnici neschvalili aby ich mal kto feednut a ked mal niekdo team debilov a hral najlepsie tak ho kickli za to ze do nich pic*je a protivnici to schvalili s radostou. Kick mal ostat s tym ze sa hlasuje vylucne v teame, nie oba teamy. Vtedy by to malo zmysel, vo vtedajsej forme rozhodne nie.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

sorry za troska offtopic..
aha, no dufam ze to este zmenia.. vcera som narazil na debila, ktory zacal feedovat od takej 5-10minuty, proste siel sa nechat zabit, potom zacal druhemu teamu rozpravat, ze kde sme, kam ideme, proste prezradzat info, a popritom nadalej feedoval.. proste otras..

LoL som raz skusal, ale graficky sa mi to nepacilo, a ani herne, HoN mi pasuje vo vsetkom, strasne sa mi paci ze je Multiplatformovy a to som nerad, ze DOTA sa planuje iba Windows :(
esteze mam Bootcamp..
Napísať odpoveď