Kód: Vybrať všetko
Valve si zaregistrovalo ochrannú známku DOTA.
Takže remake populárneho módu Defense of the Ancients je už na dosah. Tento týždeň potvrdil hru aj dabingový herec Jon St. John (Duke Nukema hlas), ktorý sa práve vrátil z nahrávania.
Kód: Vybrať všetko
Valve si zaregistrovalo ochrannú známku DOTA.
Takže remake populárneho módu Defense of the Ancients je už na dosah. Tento týždeň potvrdil hru aj dabingový herec Jon St. John (Duke Nukema hlas), ktorý sa práve vrátil z nahrávania.Odkial si prisiel na to ze to bude remake doty ? To ze sa to bude volat dota neznamena ze to bude uplna kopia ako HoN. V systeme doty je toho tolko co sa da vylepsit / upravit / zmenit ze je to az neskutocne (a tym nemyslim trivialne veci ako novy herovia a predmety ale celkovy system hry). Ked to bude dalsia kopia tak to bude samozrejme onicom, ale ak prinesie nejake inovacie do systemu (comu verim, od firmy ako valve sa to da ocakavat) tak to minimalne zaner ako taky dost obohati.Naco je komu dalsi remake DOTY ?
valve je ovela vacsia firma ma za sebou podstatne viac uspesnych hier a jej prijmy len zo steamu su take o ktorych S2 nemoze ani snivat. teda urcite nie z HoNu. tak si na to odpovedz sam. a tie free vikendy su skor smiesne. to ako clovek co by si chcel kupit HoN ale najprv by si to rad vyskusal ma cakat na free vikend ? Dovtedy na to zabudne, alebo sa rovno vykasle na sledovanie casu kedy planuju dat free vikend. Nehovoriac o zlozitosti hry pre novych hracov. S takto nastavenym systemom sa neda ocakavat ze hra zacne trhat rekordy v predajnosti. Uvidime dokedy HoN bude schopny na seba zarobit. A to hovorim ako fanusik projektov co maju nieco spolocne s dotou a sam mam HoN acc...Naviac S2 je seriozna firma co spristupnila klienta pre 3 platformy, udrzuje komunitu, dala jej nastroje na tvorbu hrdinov a naviac vikendy su free pre kazdeho. Ponukne toto VALVE ?
Padu napísal: Naviac S2 je seriozna firma co spristupnila klienta pre 3 platformy, udrzuje komunitu, dala jej nastroje na tvorbu hrdinov a naviac vikendy su free pre kazdeho. Ponukne toto VALVE ?
Najlepšia sprava dňa
oO samotný hlavný tvorca doty na tom osobne maká..*****HERO***** napísal:no kua, uz sa na to tesim od prvej zmienky, ze nejaka dota od Valve vobec bude. som uz hotovy z tych prvych Wallpaperovdufam, ze sa to uchyti aj ako ProGamingova hra
zaujimalo by ma, ci maju s tvorcami doty nejaku dohodu ..