Dovod na rozchod?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Dovod na rozchod?

Príspevok od používateľa Romanko »

Co je podla vas dovodom na rozchod??
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Má ineho ?
Zmena tvojho vyzoru ?
Zistila ti niečo ?
Stahuje sa ?
Chce byt stebou len kamaratka ?

..viac ma nenapadá..
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

Vsetko a nic!
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Zazil som rozchod kôli vieroviznaniu :cry: . A najcudnejsi rozchod som zazil cez SMS :cry: .
No co uz niektore holky su... :?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Noo dovodov na rozchod sa da najst strasne vela ked ma baba dobru fantaziu..ale take tie zakladne asi : Ma ineho? Zistila o tebe daco co si jej nepoevdal? Podviedol si ju s niakou inou? Zmenil si sa(povahovo)? Nudis ju? Nechce s tebou stracat cas? To je asi vsetko co ma napadlo...(zatial)
maxik
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Zamyslenie...

Príspevok od používateľa maxik »

Dovod ... dovod vlastne nikdy nie je... dovod si najde ten, kto xce... a ak sa tak stane, thak to nema dalej zmysel... lebo v takom vztahu je stale potom jeden len nasilu :? Radsej sa zmierit s rozxodom cho najskor ako lutovat neskor :(
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

www.hojko.com :D , ženske si už dačo vymyslia, ono aj tak budeš väčšinou prekvapeni--su strašne ale strašne vynaliezave čo sa týka vyhovoriek a presadzovaní svojho :) Ta moja kraska sa tiež vie riadne dobre vyhovorit ked treba.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tak prave dnes mam jeden za sebou najskor.. Co sa mna tyka, je to uzavreta kapitola, zvedavy som na nu..
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

No ja som dostal kopacky a doteraz neviem ani preco :?
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Odpor14 napísal:No ja som dostal kopacky a doteraz neviem ani preco :?
aj si ja jej opytal,ze preco?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Odpor14 napísal:No ja som dostal kopacky a doteraz neviem ani preco :?
podobne..bolo to uz davno a uz si sem-tam napiseme na icq,ale ked sa jej na to opytam,bud chce menit temu,alebo napise ze "to bolo davno,kto by si to pamatal?" :roll:
"zeny su zeny,pochopis ich?" toto povedal kamarat ked sa x-ty krat rozisiel s babou...bol ozraty,a ani nevedel aku mudrost povedal :lol:
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

canopus napísal:aj si ja jej opytal,ze preco?
no jeden vecer mi napisala ze je koniec (napisala mi sms) a dost ma to sklamalo...ani nie to ze na nechala ale to ze mi to napisala a nepovedala den pred tym kde sme boli spolu a ked som jej potom volal tak mi nadvihala telefon a asi na 5 krat mi to zdvihla a ked som sa opytal ci to mysli vazne a ze aby mi aspon dovod povedala tak sa ozvalo " naco by ti bol dovod? aj tak sa to nezmeni je koniec" a zlozila mi telefon...a odvtedy som sa jej neozval a ani nemam chut sa ozvat....
a naozaj neviem preco nechapem tomu doteraz a ani kamarati nevedia pretoze nic zle som nespravil :( a ak sa jej nieco nepacilo mohla mi to povedat ale nie toto...kolega ma pravdu ked tu napsial zeny su zeny pochopis ich?
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

no, mozno si nasla ineho a nevedela ti to povedat. Alebo ta nechcela zranit. Predsa len - je jednoduchsie prijat od baby nieco take, ako "je koniec, lebo ta uz nelubim a nechcem ta tahat zbytocne za nos", oproti niecomu ako "podviedla som ta s inym" alebo "nasla som si ineho chalana". Predsa len - chlapska pycha.....
vilko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vilko »

canopus napísal:aj si ja jej opytal,ze preco?
to sa necuduj,, stare porekadlo hovori, ze aj zeny chcu len to jedno,, na rozdiel od muzov vsak nevedia,co to je :D :D
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

nenechaj niekoho koho milujes pre niekoho kto sa ti paci, pretoze ten, kto sa ti paci ta necha pre toho, koho miluje!
millo
Star
Star

Re: Rozchod

Príspevok od používateľa millo »

Romanko napísal:Co je podla vas dovodom na rozchod??
ako to myslíš? dôvod može byť fakt všelijaký. od závažného (podvod,odluka..) až po vyložené kraviny (často partner len tápa že čo dať ako dôvod, aj tak už chce byť s iným človekom)...
sweetrose
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sweetrose »

Dovodov moze byt vela, ale len zopar pravdivých.....len malo dievcat povie pravdu priamo do ocí, bud to poslu po niekom alebo to napísu do SMS....je to pre nich laksie :P necitia sa az tak vinne....ale napokon to je aj tak hrozne... :cry:
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: Rozchod

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Romanko napísal:Co je podla vas dovodom na rozchod??
Nezhody kvoli rozdielnosti povah, nazorov, zaujmov partnerov, zavislost, opakovana nevera...
sweetrose napísal:bud to poslu po niekom alebo to napísu do SMS....je to pre nich laksie :P necitia sa az tak vinne....ale napokon to je aj tak hrozne... :cry:
No tak take infantilne bojazlivky, ci uz lenivky, ci ako ich mam nazvat dost odsudzujem. Nedozrete.. Nadarmo si deriem prsty na klavesnici....
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aaliyah »

sweetrose napísal:Dovodov moze byt vela, ale len zopar pravdivých.....len malo dievcat povie pravdu priamo do ocí, bud to poslu po niekom alebo to napísu do SMS....je to pre nich laksie :P necitia sa az tak vinne....ale napokon to je aj tak hrozne... :cry:
hm, no neviem, ci len dievcata toto robia, bo ja mam zas taketo skusenosti prave s chalanmi...tiez som dostala kopacky cez sms...ono vlastne ani v tej sms nestalo, ze je to rozchod..skor som to brala ako nejake nedorozumenie, ktore sa vyriesi, ale nestalo sa tak...nemal nejak cas to so mnou riesit a o mesiac mi napisal, ze napriek tomu, ze nam to nevyslo, chce zostat so mnou kamarat...ale priamo mi to predtym nepovedal, ze je koniec...
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

aaliyah napísal:hm, no neviem, ci len dievcata toto robia, bo ja mam zas taketo skusenosti prave s chalanmi...tiez som dostala kopacky cez sms...ono vlastne ani v tej sms nestalo, ze je to rozchod..skor som to brala ako nejake nedorozumenie, ktore sa vyriesi, ale nestalo sa tak...nemal nejak cas to so mnou riesit a o mesiac mi napisal, ze napriek tomu, ze nam to nevyslo, chce zostat so mnou kamarat...ale priamo mi to predtym nepovedal, ze je koniec...
Robia to aj chalani urcite, len s tym zatial nemam osobnu skusenost (ziadna ironia, myslim to vazne).. Myslim si, ze zijeme vo svete ľudí a nie vo svete mužov a žien a tak od pohlavia toho v dneštnej dobe toho až tak veľa nezávisí (česť moslimským krajinám, alebo skôr nečesť...)...
Napísať odpoveď