Dovod na rozchod?
-
Romanko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Dovod na rozchod?
Co je podla vas dovodom na rozchod??
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
-
Dead_Warrior
Professional
Zamyslenie...
Dovod ... dovod vlastne nikdy nie je... dovod si najde ten, kto xce... a ak sa tak stane, thak to nema dalej zmysel... lebo v takom vztahu je stale potom jeden len nasilu
Radsej sa zmierit s rozxodom cho najskor ako lutovat neskor 
www.hojko.com
, ženske si už dačo vymyslia, ono aj tak budeš väčšinou prekvapeni--su strašne ale strašne vynaliezave čo sa týka vyhovoriek a presadzovaní svojho
Ta moja kraska sa tiež vie riadne dobre vyhovorit ked treba.
podobne..bolo to uz davno a uz si sem-tam napiseme na icq,ale ked sa jej na to opytam,bud chce menit temu,alebo napise ze "to bolo davno,kto by si to pamatal?"Odpor14 napísal:No ja som dostal kopacky a doteraz neviem ani preco
"zeny su zeny,pochopis ich?" toto povedal kamarat ked sa x-ty krat rozisiel s babou...bol ozraty,a ani nevedel aku mudrost povedal
no jeden vecer mi napisala ze je koniec (napisala mi sms) a dost ma to sklamalo...ani nie to ze na nechala ale to ze mi to napisala a nepovedala den pred tym kde sme boli spolu a ked som jej potom volal tak mi nadvihala telefon a asi na 5 krat mi to zdvihla a ked som sa opytal ci to mysli vazne a ze aby mi aspon dovod povedala tak sa ozvalo " naco by ti bol dovod? aj tak sa to nezmeni je koniec" a zlozila mi telefon...a odvtedy som sa jej neozval a ani nemam chut sa ozvat....canopus napísal:aj si ja jej opytal,ze preco?
a naozaj neviem preco nechapem tomu doteraz a ani kamarati nevedia pretoze nic zle som nespravil
-
Grosay
Star
no, mozno si nasla ineho a nevedela ti to povedat. Alebo ta nechcela zranit. Predsa len - je jednoduchsie prijat od baby nieco take, ako "je koniec, lebo ta uz nelubim a nechcem ta tahat zbytocne za nos", oproti niecomu ako "podviedla som ta s inym" alebo "nasla som si ineho chalana". Predsa len - chlapska pycha.....
Re: Rozchod
ako to myslíš? dôvod može byť fakt všelijaký. od závažného (podvod,odluka..) až po vyložené kraviny (často partner len tápa že čo dať ako dôvod, aj tak už chce byť s iným človekom)...Romanko napísal:Co je podla vas dovodom na rozchod??
-
r4wMUnt34q
Star
Re: Rozchod
Nezhody kvoli rozdielnosti povah, nazorov, zaujmov partnerov, zavislost, opakovana nevera...Romanko napísal:Co je podla vas dovodom na rozchod??
No tak take infantilne bojazlivky, ci uz lenivky, ci ako ich mam nazvat dost odsudzujem. Nedozrete.. Nadarmo si deriem prsty na klavesnici....sweetrose napísal:bud to poslu po niekom alebo to napísu do SMS....je to pre nich laksienecitia sa az tak vinne....ale napokon to je aj tak hrozne...
hm, no neviem, ci len dievcata toto robia, bo ja mam zas taketo skusenosti prave s chalanmi...tiez som dostala kopacky cez sms...ono vlastne ani v tej sms nestalo, ze je to rozchod..skor som to brala ako nejake nedorozumenie, ktore sa vyriesi, ale nestalo sa tak...nemal nejak cas to so mnou riesit a o mesiac mi napisal, ze napriek tomu, ze nam to nevyslo, chce zostat so mnou kamarat...ale priamo mi to predtym nepovedal, ze je koniec...sweetrose napísal:Dovodov moze byt vela, ale len zopar pravdivých.....len malo dievcat povie pravdu priamo do ocí, bud to poslu po niekom alebo to napísu do SMS....je to pre nich laksienecitia sa az tak vinne....ale napokon to je aj tak hrozne...
-
r4wMUnt34q
Star
Robia to aj chalani urcite, len s tym zatial nemam osobnu skusenost (ziadna ironia, myslim to vazne).. Myslim si, ze zijeme vo svete ľudí a nie vo svete mužov a žien a tak od pohlavia toho v dneštnej dobe toho až tak veľa nezávisí (česť moslimským krajinám, alebo skôr nečesť...)...aaliyah napísal:hm, no neviem, ci len dievcata toto robia, bo ja mam zas taketo skusenosti prave s chalanmi...tiez som dostala kopacky cez sms...ono vlastne ani v tej sms nestalo, ze je to rozchod..skor som to brala ako nejake nedorozumenie, ktore sa vyriesi, ale nestalo sa tak...nemal nejak cas to so mnou riesit a o mesiac mi napisal, ze napriek tomu, ze nam to nevyslo, chce zostat so mnou kamarat...ale priamo mi to predtym nepovedal, ze je koniec...