Dovolenka 2010 až 2025
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dovolenka 2010
Dair: dobre ti tak :3
K téme: Hoci som a budem bez peňazí, povedal som si, že nejakých 600 naškriabem a pôjdem pekne niekam na juh, preč odtiaľto z tejto upršanej krajiny. Je mi to v podstate jedno, kam, hlavne, aby som sa vošiel do rozpočtu, aby tam bolo teplo, slnečno, pláže a niečo na fotenie (okrem pláží, samozrejme). Tak minimálne na 10 nocí, prípadne si konečne splním sen a pôjdem na Madeiru (dúfam, že už stihli odpratať bahno :3)
K téme: Hoci som a budem bez peňazí, povedal som si, že nejakých 600 naškriabem a pôjdem pekne niekam na juh, preč odtiaľto z tejto upršanej krajiny. Je mi to v podstate jedno, kam, hlavne, aby som sa vošiel do rozpočtu, aby tam bolo teplo, slnečno, pláže a niečo na fotenie (okrem pláží, samozrejme). Tak minimálne na 10 nocí, prípadne si konečne splním sen a pôjdem na Madeiru (dúfam, že už stihli odpratať bahno :3)
-
Fabo
Hardcore addict
Madeira urcite, tam je krasne. Tiez by som tam rad zasiel...
-
seth82
Darca
ano ano, ale nie príliš krásne je momentálne mojej peňaženke :3 Od nedele som bez roboty (dobrovoľne som ten blázinec opustil) a ešte potrebujem cvaknúť za posledný rok školy a za rok ubytovania atď...ajajjaajj, veľa proste. Ale uvidí sa, závisí od toho, za koľko to budem schopný zohnať. Na menej ako 7 nocí proste odmietam, ja potrebujem celkovú rekonštrukciu, regeneráciu hlavy, tak 8-12 nocí ideál. Práve som pozeral na LowCostHolidays.com, 10 nocí na Madeire vo Funchale v *** hoteli, bed and breakfast, vyjde iba na necelých 400 libier, čo je úplne úžasné. Lety su z Londýna, čo mi nevadí, tam sa dostanem za pár libier a dokonca sú aj v celkom slušných časoch, žiadne bláznivé neskoro večer, alebo tak, takže tá Madeira sa začína asi ostrejšie rysovať...
-
hojko
Site Admin
Pozna niekto destinaciu na spobom Francuzskej polynezie (u vela ludi oznacovana ako Tahiti), kde je ubytovanie v luxusnych plneklimatizovanych vodnych bungalovoch, vid. foto???
-
chlapec10
Addict
mam pocit ze na Bali, ale nie som si istyhojko napísal:Pozna niekto destinaciu na spobom Francuzskej polynezie (u vela ludi oznacovana ako Tahiti), kde je ubytovanie v luxusnych plneklimatizovanych vodnych bungalovoch, vid. foto???
Ešte napríklad Malé Divy, Seychely či Fidži.
jednoznacne turecko, nikde inde sa mi tak nepaci ako tam 
-
jin
VIP
Tento rok budem dosť rozlietaný:
Rím - na weekend
Seychelles & Dubaj - Honeymoon
New York - bonus od CK ku zájazdu o riadok vyššie.
Na to padne veškerá dovolenka, takže tento rok budú pre mňa vianočné sviatky a silvester viac menej pracovné...
Rozmýšľal som aj nad dovolenkou na Slovensku, ak mi to situácia v práci dovolí, rád by sme vypadli do našej obľúbenej zimnej/letnej destinácie - Liptovská Teplička
Rím - na weekend
Seychelles & Dubaj - Honeymoon
New York - bonus od CK ku zájazdu o riadok vyššie.
Na to padne veškerá dovolenka, takže tento rok budú pre mňa vianočné sviatky a silvester viac menej pracovné...
Rozmýšľal som aj nad dovolenkou na Slovensku, ak mi to situácia v práci dovolí, rád by sme vypadli do našej obľúbenej zimnej/letnej destinácie - Liptovská Teplička
-
Dahome
Medium Star
Niečo podobné je aj na Kiribati, konkrétne napr. ostrovy Bairiki, Betio Island, Ambo Island, Tabiteuea, Butaritari, Lagúnové ostrovy, Vianočný ostrov...hojko napísal:Pozna niekto destinaciu na spobom Francuzskej polynezie (u vela ludi oznacovana ako Tahiti), kde je ubytovanie v luxusnych plneklimatizovanych vodnych bungalovoch, vid. foto???
Je tam božský kľud, málo turistov, dobré ceny, treba vízum a niečo proti moskytom (výskyt horúčky dengue), je tam nádherné potápanie, tony ovocia,
pekné baby a neuveriteľne prívetiví ľudia.
-
hojko
Site Admin
Dahome: Nemam zvysnych 4000 eur, aby som si mohol dovolit taku dovolenku. Chcel som to vediet skor zo zaujimavosti a mozno, ale fakt len mozno do buducnosti.
-
Dahome
Medium Star
hojko napísal:Dahome: Nemam zvysnych 4000 eur, aby som si mohol dovolit taku dovolenku. Chcel som to vediet skor zo zaujimavosti a mozno, ale fakt len mozno do buducnosti.
najviac samozrejme vyjde asi letenka, ale zmestil by si sa cca do 1300 - 1500 €
-
hojko
Site Admin
Dahome: A kde si nasiel taky zajazd v tej cene??? Pretoze co som pozeral, tak je to o dost drahsie, ceny zacinaju niekde na 2000 az 2500 eur. Vodny bungalov stoji sam o sebe dost, ak das za izbu 150 eur, tak ten vodny bungalov stoji o takych 70 eur viacej na noc.
-
Dahome
Medium Star
nenasiel, z vl. skúsenosti.... ale len tak orientacne: sp. letenka Praha - Sydney stojí cca 27 000,- CZK a za 200 - 300,- AU$ sa dá dostať zo Sydney alebo Brisbane na Bairiki...
Ale na druhej strane fakt je, že pokiaľ by si išiel s cestovkou, vyšlo by to pravdepodobne drahšie... Nás bolo 7, išli sme na vlastnú päsť a ubytovanie nás stálo 13,- AU$ na deň
s raňajkami
Samozrejme nebola to žiadne sieť Sheraton... ale vodné bunglaowy to boli...
Ale na druhej strane fakt je, že pokiaľ by si išiel s cestovkou, vyšlo by to pravdepodobne drahšie... Nás bolo 7, išli sme na vlastnú päsť a ubytovanie nás stálo 13,- AU$ na deň
s raňajkami
-
hojko
Site Admin
Ceny leteniek poznam, tie mam zmapovane. Ale nech divam ako divam, vsak vidim vodne ubytovanie v cene nad 200 dolarov, cez Vianoce to dokonca ide az ku 400 dolarov za noc.
http://www.budgettravel.com/bt-dyn/cont ... 01384.html
http://www.budgettravel.com/bt-dyn/cont ... 01384.html
-
Dahome
Medium Star
vegetili sme na Betio, tam nás vyšiel nocľah na 130 AU$ (so zľavou, ktorú nám poskytli, lebo sme tam boli viac ako týždeň a bolo nás viac ako 5).
Ale opakujem - samozrejme sa nedá porovnávať úroveň a servis ubytovania s Tahiti, Bora Bora, Fiji alebo Karibikom...
ďalších 10 dní sme spávali
na plachetnici, to bolo už drahšie...
Ale opakujem - samozrejme sa nedá porovnávať úroveň a servis ubytovania s Tahiti, Bora Bora, Fiji alebo Karibikom...
na plachetnici, to bolo už drahšie...
-
hojko
Site Admin
Dahome: V prispevku vyssie si pisal 13 dolarov, teraz pises 130, takze je to trochu rozdiel 
-
Dahome
Medium Star
hojko - čítaj pozornejšie - píšem, že sme mali zľavu, lebo sme tam boli viac ako týždeň.... a ´ďalších´ 10 dní na plachetnici, ergo sme tam spali 10 nocí
a 130:10=13
-
seth82
Darca
Hojko: ak by si obetoval nejaký lacný let do Británie, tak tunajšie cestovky ponúkajú vodné bungalovy na Maledivách na 7 nocí za 1500libier na osobu...Tá cena by sa dala ešte aj vyjednať, to som našiel iba tak zbežne, závisí od kancelárie... http://tinyurl.com/37t4tyf
kvitujem.. Croatia ist the besthughito napísal:Vyzerá to tak, že sa po rokoch opäť toto leto dostanem do Chorvátska, aj keď som tam už bol x krát, ale teším sa, milujem more.
-
chlapec10
Addict
hojko napísal:Dahome: Nemam zvysnych 4000 eur, aby som si mohol dovolit taku dovolenku. Chcel som to vediet skor zo zaujimavosti a mozno, ale fakt len mozno do buducnosti.
Tahiti-Papeete na 10 dni(1-10 Sept.)
pre 2 osoby,
najnizsia cena: 2500EUR za osobu(+80 ak bungalowy nad vodou), cena vratane letenky z VIE|
to je prva moznost co mi vyskocila, verim ze su aj nizsie