Dovolenka 2010 až 2025
Re: Dovolenka 2010 až 2014
Tento rok frčia Kanárske - napríklad taká Fuerteventura je veľmi pekná, krásne pláže, zaujímavé vnútrozemie, kde hory nie sú klasické stromové ako u nás, ale iba také vyprahnuté kopce.
Alebo Tenerife - kde sú lávové čierne pláže, ale i dva krásne parky - Loro park a Siam Park. Dokonale sa zabavíte.
Prečítajte si zopár článkov o týchto ostrovoch tu:
http://www.belindagency.sk/prispevky-ce ... e-ostrovy/
Alebo Tenerife - kde sú lávové čierne pláže, ale i dva krásne parky - Loro park a Siam Park. Dokonale sa zabavíte.
Prečítajte si zopár článkov o týchto ostrovoch tu:
http://www.belindagency.sk/prispevky-ce ... e-ostrovy/
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dovolenka 2010, 2011
Tie kanarske som pozeral aj ja... z BA sa da kupit cez Ryanair obojsmerna letenka za 130 eur vratane poplatkov, ked je akcia este menej.
Ale ja prave presviedcam frajerku a kamaratov na Los Angeles + okolie. za +- 1000 USD na tyzden sa tam daju prenajat brutalne byty(rozumej vlastny bazen a pod
) pre 4 az 6 ludi, a ked sa to rozpocita na osobu je to absolutne skvela cena, podla mna
Ale ja prave presviedcam frajerku a kamaratov na Los Angeles + okolie. za +- 1000 USD na tyzden sa tam daju prenajat brutalne byty(rozumej vlastny bazen a pod
-
p4ra
Redeemer
Ale na Kanarskych vraj dost fuka, tak neviem. Aj my sme ich pozerali s priatelkou.
-
zuzana.kravcova
Novice
plány na leto
Ahoj, kam sa chystáte na dovolenku tento rok? Ja som sa ešte nejak nerozhodla, tak budem vďačná za akúkoľvek inšpiráciu 
//témy zlúčené. jin
//témy zlúčené. jin
ahojte neviete aka je situacia v tunisku??ci je to bezpecne tam ist??hladal som na googli ale vsetky info su stare najnovsi som nasiel 14feb.
-
maciatko99
Medium Star
Tak už mám predčasnú letnu dovolenku za sebou. Bola som v Taliansku.
-
Mr.Cumel
Medium Expert
Ako bolo ?
My s kolegami zvažujeme Chorvátsko. Ešte sa mi nenaskytla príležitosť navštíviť tento kút sveta a ževraj je tam celkom pekne. Takže ak pán boh dá 
http://www.ubytovanie-chorvatsko.com/
Možnosti ubytovania sú velmi zaujímavé a určite si prídu na svoje všetky vekové aj finančné kategórie ľudí
+ Estetyka niektorých apartmánov vyzerá byť v skutku pozoruhodná 
http://www.ubytovanie-chorvatsko.com/
Možnosti ubytovania sú velmi zaujímavé a určite si prídu na svoje všetky vekové aj finančné kategórie ľudí
-
t0m4s3
Admin
Boli sme sa pozriet na Rhodose, priatelka odfajkla dalsi grecky ostrov. Ja na pamiatky nie som, tak som sa aspon zrelaxoval za volantom auta ked sme po tych zaujimavostiach jazdili.
Asi Tatry ako každý rok
ale celkom prča.A už chcem konečne na rysy.
-
jin
VIP
Dnes sme si akurát boli objednať dovolenku. Síce až 31.08, ale teším sa na zaslúžený oddych po pernom lete...
Okrem toho možno plánujeme ešte nejakú víkendovku v Tatrách...
Okrem toho možno plánujeme ešte nejakú víkendovku v Tatrách...
bubo je na poznavacky super.. bol som s nimi v keni a planovali sme aj kubu (no cukol som pri cene. cca 5 000€ pre dvoch sa mi uz zdalo trochu dost:)
.
takze cento rok sa ide na maltu
.
takze cento rok sa ide na maltu
Spoiler
uz len 5 dniiii 
-
hojko
Site Admin
V nedelu sa vratil kamarat z Egypta, kde uz par rokov pracuje ako delegat jednej cestovky. Kedze je momentalne menej prace, teda nie su planovane prilety, poslali ho domov s tym, ze mozno sa tam o 2-3 tri tyzdne este na priblizne mesiac vrati, ak bude zaujem o zajazdy. Par pikosiek z jeho dnesneho rozpravania pri pive:
- Staznost na delegata a cestovnu kancelariu z dovodu, ze cestujuca mala zaplateny All inclusive dovolenku, ale na letisku ju nepustili z duty free obchodu bez platenia. Pozadovala vratenie penazi, pretoze ak si plati all inclusive dovolenku, tak ma mat vsetko jedlo a alkohol zadarmo uz aj na letisku.
- Klient podal reklamaciu, pretoze hotel v prospektoch uvadzal, ze na recepcii je internet bezplatny, pritom bol spoplatneny sumou 6 eur (alebo dolarov) na hodinu.
- Prve otazky klientov pred piatimi sezonami boli, ze ake je jedlo, aka je izba, ci ide klima, kam je mozne ist na zajazdy. Dnesna dve otazky: Internet je zadarmo??? A nie je blokovany Facebook???
- Staznost na delegata a cestovnu kancelariu z dovodu, ze cestujuca mala zaplateny All inclusive dovolenku, ale na letisku ju nepustili z duty free obchodu bez platenia. Pozadovala vratenie penazi, pretoze ak si plati all inclusive dovolenku, tak ma mat vsetko jedlo a alkohol zadarmo uz aj na letisku.
- Klient podal reklamaciu, pretoze hotel v prospektoch uvadzal, ze na recepcii je internet bezplatny, pritom bol spoplatneny sumou 6 eur (alebo dolarov) na hodinu.
- Prve otazky klientov pred piatimi sezonami boli, ze ake je jedlo, aka je izba, ci ide klima, kam je mozne ist na zajazdy. Dnesna dve otazky: Internet je zadarmo??? A nie je blokovany Facebook???
-
p4ra
Redeemer
Ja mam tento rok za sebou 2 dovolenky. Jedna v Grecku, druhu v Tunisku (Djerba). Obidve lokacie boli pre mna uplne niecim novym. Musim povedat, ze boli naozaj vydarene obidve. Samozrejme bol medzi nimi obrovsky rozdiel. Ci uz lokalitou alebo kulturou. Bol som velmi proti Egyptu (tam aj tak nechcem nikdy ist), Turecku, ci Tunisku, ale vidim, ze v Tunisku som sa zmylil. Definitivne by som odporucil kazdemu, aby isiel a pozrel sa. Nebude lutovat.
Veci, ako internet som neriesil ani v Grecku, ani v Tunisku. Ako ist na dovolenku k moru a kupat sa v bazene, internetovat. To je cista retardacia.
Veci, ako internet som neriesil ani v Grecku, ani v Tunisku. Ako ist na dovolenku k moru a kupat sa v bazene, internetovat. To je cista retardacia.
-
seth82
Darca
Trochu to tu oživím. V marci sa chystám na Madeiru a pravdepodobne tam budem v lete písať dizertačku - bol tam niekto, má niekto nejaké tipy? Ubytovanie budem mať súkromné, teda pravdepodobne byt vybavený od známeho, avšak nejaké rady by sa okrem mnou prečítaných turistických sprievodcov zišli (to, že Angličtina tam veľmi populárna nie je, som sa už dozvedel, preto sa snažím pracovať na mojej Portugalčine)...
Mate niekto skusenosti so Zanzibarom? Hodili by sa nejake tipy a triky (plaze/ubytovanie/vhodne obdobie na cestu)
.
cestu uz mame premyslenu (vieden - daar es salaam a odtial lokalnymi aerolinkami na zanzibar. je to omnoho lacnejsie ako priamo vieden-zanzibar)
.
cestu uz mame premyslenu (vieden - daar es salaam a odtial lokalnymi aerolinkami na zanzibar. je to omnoho lacnejsie ako priamo vieden-zanzibar)
Zdravim,chceme ist tento rok do Chorvatska autom...nema niekto kontakt priamo na nejakeho majitela?ubytovanie na sukromi.dik
-
Blackangel
Light Star
Re: Dovolenka 2010, 2011, 2012
Bol niekto uz v thajsku oblast phuket?? alebo Vietnam Nha trang? neviete ako to tam je? chcel by som tam ist toto leto ale trochen sa bojim 
-
Hellboy248
Guru wannabe
nejaky tip na privat/hotel a lokalitu v taliansku pre partiu mladych degustatorov alkoholu a nocnych akcii? 
My ideme v Aprili do Talianska, mame prespavat par km od Rima. Kedze poznam nasu skolu bude to lacnejsi hotel. Meno nanestastie neviem, ked sa vratim mozem ti zreferovat
Chorvátsko, Tatry a ešte nejake iné pohorie v SVK