Momentalne som už v denerime a mám a svojej strane všetky rasy. No už teraz viem že to ihned po dokončeni zahrám znova, krista serie ma že po ziskani blood magic som hru preinstalovaval a neviem preco sice save co som si vtedy nechal mi idu, ale blood magia sa vymazala a demon už bol fuč... škoda že v hre nieje viac DMG zameraní na mága, tajemný bojovník je nič pre mňa a měnič podob je docela oničom...
Pozrel by som ti to, keby ju mam .. poviem len tolko ze vola zo silveritu, poskytovala bonus k poskodeniu ohnom (mne sa zide) a este nejake bonusy. Poskodenie na dialku mala spomedzi vsetkych palic najvyssie, dala sa kupit, len uz si nepamatam kde. Na vykonnejsiu som sice uz narazil, ale cez 120 zlatych proste nemam. Ale skorej sa mi jednalo o ten bonus poskodenia ohnom, kedze na ohen som zamerany.
Tak, dnes dorazila originalka (limited edicia) a som mierne sklamany... mal som dostat privesok draka no namiesto toho tam bola "klucenka" na krk...
Inak tricko a manual je uplne super, takisto aj hra )
H@wk napísal:Tak, dnes dorazila originalka (limited edicia) a som mierne sklamany... mal som dostat privesok draka no namiesto toho tam bola "klucenka" na krk...
Inak tricko a manual je uplne super, takisto aj hra )
hru som nainstaloval aj opatchoval. ale sa mi zda ze to ma nejaku strasnu grafiku.. taku z roku 2003 bezd etailov. cim to je? v nastaveni toho vela nieje iba rozliseie textury a AA. Diky vopred.
gm4n napísal:hru som nainstaloval aj opatchoval. ale sa mi zda ze to ma nejaku strasnu grafiku.. taku z roku 2003 bezd etailov. cim to je? v nastaveni toho vela nieje iba rozliseie textury a AA. Diky vopred.
je to asi blbá otázka, ale je lepšie hrať za mužskú postavu, alebo za ženskú? sú tam nejak rozdiely v príbehu, alebo nejaké výhody, či nevýhody v tomto smere?
pri vsetkych rpg co som hral, som zatial vzdy volil chlapa, najlepsie silaka co vsetkych roztrieska z blizka (resp na dialku)
ale pri tejto hre som sa rozhodol, ze si zvolim krehku zenu (elf) co bude kuzlit
ak si nevies vybrat tak skus hrat takym stylom akym nehravas, minimalne budes o to viac prezivat pribeh