ak si skusil novsie ovladace, preinstalovat hru samotnu, alebo loadnut starsi save, tak sa este mozes skusit pohrat s nastaveniami hry (aj ked ma nenapada co by na tejto graficky nenarocnej hre mohlo robit problemy). Ak mas problem s crackom, tak odporucam kontaktovat uploadera
Dragon Age: Origins
Mozno ti chyba ta spravna viera, inspiruj sa: http://www.hojko.com/boh-nabozenstva-re ... 19486.html 
ak si skusil novsie ovladace, preinstalovat hru samotnu, alebo loadnut starsi save, tak sa este mozes skusit pohrat s nastaveniami hry (aj ked ma nenapada co by na tejto graficky nenarocnej hre mohlo robit problemy). Ak mas problem s crackom, tak odporucam kontaktovat uploadera
Tiez mam taky problem, zaujimalo by ma, ci si to presiel, ja to uz asi idem aj odinstalovat, lebo ti zombici tam furt lozia, a nebavi ma ich polhodky v kuse zabijat...fakt neviem ako tu pasaz prejst....gm4n napísal:potrebujem pomoc.. v 13% v hre ked pomaham zabijat chodiace mrtvoly tak ich tam chodi strasne vela... niekolko krat som to opakoval a nedarilo sa. mam to na lahkej obtiaznosti. neviete co s tim? ako to spravit
tie "drahe" kamene sa daju len predat (teda ak sa nahodou v hre nevyskytne nejaky quest kde niekto bude pozadovat nejaky z kamenov, co si teraz nevybavim). Rozmyslam, ci za podobnym ucelom tam nie su aj tie kadejake misky, vazy a ja neviem co, co sa honosi nejakym privlastkom. Len mi to zabera miesto v inventari a cakam ci naaahodou nenajdem nejake vyuzitie 
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
zdravim mam taky problem, som v casti ked darkspawn oblieha mesto a uz tam sme vsetci akoze zautocili, sme prelomili brany atd a tam vnutri uz ovladam len moju postavu, ostatnych ovlada AI, problem je ze som tam vyzabijal vsetko co sa dalo a neviem co dalej, tam dalej je brana ktora by ma mala preniest na dalsiu mapu ale pise mi "you cant use" akoby tam bolo este treba urobit nieco na tej mape ale vazne vsetky prisery som vyzabijal, pre istotu som celu mapu presiel niekolkokrat, skusal som rozpravat s mojimi partakmi ale nic nove nehovoria takisto ten Grey warden stary sa s nim ani neda hovorit len furt hovori "push forward" tak fakt uz neviem ako dalej 
ak je to to co myslim, tak po vyzabijani som si s niekym pohovoril, povedal mi ze je cas ist dalej, som si vybral 2 kt isli so mnou a 3ja zostali tam. este taktozmyslam, neni tam niekde nejaky posol? viem ze v tom mieste som musel poslat psla s nejakou spravou
tak skus prehovorit este raz s kazdym co tam je
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
obehal som to cele uz najmenej 10 krat, okrem mojich kumpanov a vojakov tam je uz len ten velitel ale ten nechce rozpravatBihoA napísal:ak je to to co myslim, tak po vyzabijani som si s niekym pohovoril, povedal mi ze je cas ist dalej, som si vybral 2 kt isli so mnou a 3ja zostali tam. este taktozmyslam, neni tam niekde nejaky posol? viem ze v tom mieste som musel poslat psla s nejakou spravou
tak potom neviem sorry, uz je to nejaky mesiac co som tam bol 
chcel by som sa spytat na nejake podobne RPG, nieco s peknou grafikou, prepracovanymi tahmi(kuzla, boje, atd) a hlavne by som uvital keby to nebolo za kazdu rasu rovnake
velmi ma mrzi ze to viac neprepracovali, jedine v com sa to lisi je ten zaciatok, to som vcera presiel za jeden den, vsetky mozne zaciatky
este mozno ked sa budem nudit tak si to zahram ako dalsky elf
edit: ak hovorim blbost -> RPG a rozne deje tak mi odpusste
chcel by som sa spytat na nejake podobne RPG, nieco s peknou grafikou, prepracovanymi tahmi(kuzla, boje, atd) a hlavne by som uvital keby to nebolo za kazdu rasu rovnake
velmi ma mrzi ze to viac neprepracovali, jedine v com sa to lisi je ten zaciatok, to som vcera presiel za jeden den, vsetky mozne zaciatky
este mozno ked sa budem nudit tak si to zahram ako dalsky elf
edit: ak hovorim blbost -> RPG a rozne deje tak mi odpusste
to matt: svojich zverencov hladat nemusis, ale mozes. oni sa potom k tebe pripoja ked budes bojovat s demonom (ak ich zachranis)
musis prejst vsetky tie ostrovceky, hladat (neviem ako to nazvat) postavy kt ti daju svoju moc, prva je mys, potom mas este ducha co moze prechadzat neviditelnymi dverami(tie co vidis aj nevidis ale nemozes do nich vojst), dalej musis mat kammeneho golema, a horiaceho muza.
koniec je tusim tam kde si zacinal, tam su hned tie priehladne dvere, zmenis sa v ducha, prejdes cez ne, zabijes demona.
snad je to dost zrozumitelne
ja som 2x pri tom chytal nervy, hotove bludisko
musis prejst vsetky tie ostrovceky, hladat (neviem ako to nazvat) postavy kt ti daju svoju moc, prva je mys, potom mas este ducha co moze prechadzat neviditelnymi dverami(tie co vidis aj nevidis ale nemozes do nich vojst), dalej musis mat kammeneho golema, a horiaceho muza.
koniec je tusim tam kde si zacinal, tam su hned tie priehladne dvere, zmenis sa v ducha, prejdes cez ne, zabijes demona.
ja mam uz vsetky postavy,ducha,mys,golema,aj toho ohniveho,takze mi uz staci prejst cez niake dvere?..alebo ja neviem ja som stoho uz debil,nervy nato uz mamBihoA napísal:to matt: svojich zverencov hladat nemusis, ale mozes. oni sa potom k tebe pripoja ked budes bojovat s demonom (ak ich zachranis)
este otazka s tym duchom ako vidim tie dvere? su nato niake cary alebo ich vidi sam od seba?
-
Rosssoneri
Medium Expert
HMLO
Pls som len zaciatocnik a chcel by som sa opytat kedy si budem mohol vybrat tiee specializacie ze krvavy mag lecitel adt..... a co najviac podrobnosti o tom ..............
siedmy a strnasty level dostanes bod pre specializaciu. Na to aby si ten bod vedel priradit specializacii, musis sa ju najprv naucit.
SPOILER:
Za maga mas na vyber:
menic podoby - nauci ta morrigan, alebo si kupis knihu .. tusim v brecilianskom lese u elfov?
duchovny liecitel - nauci ta wynne, alebo si kupis knihu mam pocit ze v denerime - divy thedasu
krvavy mag - nauci ta jedine demon uniku, pri zachranovani connora v rudoskali
tajomny bojovnik - naucis sa to z esencie, ktoru najdes kdesi v tom schatralom elfskom chrame - breciliansky les
SPOILER:
Za maga mas na vyber:
menic podoby - nauci ta morrigan, alebo si kupis knihu .. tusim v brecilianskom lese u elfov?
duchovny liecitel - nauci ta wynne, alebo si kupis knihu mam pocit ze v denerime - divy thedasu
krvavy mag - nauci ta jedine demon uniku, pri zachranovani connora v rudoskali
tajomny bojovnik - naucis sa to z esencie, ktoru najdes kdesi v tom schatralom elfskom chrame - breciliansky les
Chcel by som poprosiť o pomoc čo sa týka DLC-čiek. Stiahol som si ich všetky, priznávam že nie celkom legálne a nainštaloval. Hra sa tvári,že je všetko jak má byť, v inventári mi naskočí to dračie brnenie, všetko je v pohode, ale keď chcem začať nejaký z tých doplnkových questov, napríklad Warden's Keep, ktorí sa aktivuje tým, že nejaký človek v tábore mi ponúkne, že ma tam vezme, tak mu poviem, že fajn a on že pome a potom sa nič nestane. Dialóg sa skončí zatmievačkou, akoby som sa naozaj presúval do inej lokácie, ale ostanem stále v tábore, človek si spokojne stojí s výkričníkom nad hlavou, akoby sa nič nestalo a ja si môžem dialóg zopakovať koľkokrát chcem a stane sa to isté. Možno je to len tým,že som si to stiahol z netu, lebo som skúpy držgroš pirátsky,ale ak má niekto podobný problém aj s riešením,tak budem rád.
Guczmann:
No, to ma tiež napadlo, ale na mapke nieje nič. Dokonca som tam mal oblasť Shale, čo sa týka nejakého iného DLC-čka s golemami. Bol som tam, nejaký chlapík mi zadal quest a dal mi nejakú vec pre golemov, či čo. Keď som z tej lokácie odišiel, tak zmizla z mapky, tak ja už fakt neviem, že jak som si to rozhádzal.
No, to ma tiež napadlo, ale na mapke nieje nič. Dokonca som tam mal oblasť Shale, čo sa týka nejakého iného DLC-čka s golemami. Bol som tam, nejaký chlapík mi zadal quest a dal mi nejakú vec pre golemov, či čo. Keď som z tej lokácie odišiel, tak zmizla z mapky, tak ja už fakt neviem, že jak som si to rozhádzal.