Dragon Age: Origins

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

eeder napísal:Guczmann:
No, to ma tiež napadlo, ale na mapke nieje nič. Dokonca som tam mal oblasť Shale, čo sa týka nejakého iného DLC-čka s golemami. Bol som tam, nejaký chlapík mi zadal quest a dal mi nejakú vec pre golemov, či čo. Keď som z tej lokácie odišiel, tak zmizla z mapky, tak ja už fakt neviem, že jak som si to rozhádzal.
zmizla, ale na juhu mapy by sa ti mala objaviť dedinka Honnleat a tam by si sa mal vypraviť.
Sard
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Sard »

Neviete ako na úkol Strážce Pouta ? tam mi nejako uniká pointa vyvolávania aj naspodu máte popísané vyvolanie troch ale štrvtého nie

Inak aké kombinácie specializácií a dovedností používate ja na mágovi mám tajomní bojovník a Krvavá mágia vdaka tomu neprídem o manu čiže kúzla chrlím jeden za druhím
Guczmann
Star
Star

Re: Dragon Age: Origins

Príspevok od používateľa Guczmann »

Včera som si zahral to nové DLC Return to Ostagar.

Pár minút killenia, pozbierania kralovskej zbroje na ktoru sa na konci môžme akurát tak pozerať a hotovo.

Ale zase treba brať ohlad že to je DLC a nie datáč.

Btw: super video od jedného človeka čo pripravuje vlastné DLC robené cez DAO Toolkit. Tá morrigan :smt044 Nemala byť taká odmeraná :D Sledujťe až do konca je tam jedna perlička :D

:arrow: :arrow:
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Re:

Príspevok od používateľa MIRV »

Sard napísal:Neviete ako na úkol Strážce Pouta ? tam mi nejako uniká pointa vyvolávania aj naspodu máte popísané vyvolanie troch ale štrvtého nie

Inak aké kombinácie specializácií a dovedností používate ja na mágovi mám tajomní bojovník a Krvavá mágia vdaka tomu neprídem o manu čiže kúzla chrlím jeden za druhím
to je to v tej veži mágov keď klikáš na sochy? prvú klikneš tú čo drží misku, potom tú s mečom hore, s mečom dole (tie tri sú v jednej miestnosti) a nakoniec tú so štítom v inej miestnosti, tej čo je v strede budovy. potom zídeš dole schodmi až na prvé poschodie tam kde sú dvere do suterénu...na tie klikneš a mal by sa zjaviť neďaleko jeden boss démon (shah wyrd). zabiješ ho a dá ti meč yusaris + nejaké veci.
Krolyno
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Krolyno »

ja veim ze pisem trochu od veci ale ako sa dostanem ktym specializaciam vyhadzuje my tam ze mam 1 ale odkliknut si to nemozem ?proc??dik za odpoved
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

http://www.hojko.com/post1335478.html#p1335478 - na predoslej strane som to rozpisal - sice pre maga, ale v principe to rovnako funguje aj u lotra, ci bojovnika - len ta to niekto musi naucit...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Potrbujem pomoc s questom Anvil of the void
Dostal som sa ba cairidin crosroads a neviem kam dalej mapku mam uz celu odhalenu ... pridam screen mapy.
Prílohy
Untitled1.png
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

miki690 napísal:Potrbujem pomoc s questom Anvil of the void
Dostal som sa ba cairidin crosroads a neviem kam dalej mapku mam uz celu odhalenu ... pridam screen mapy.
snáď pomôže http://dragonage.wikia.com/wiki/A_Paragon_of_Her_Kind
KoCi
Darca
Darca

Mas tam jeden vchod (tusim sever?) a dva vychody. Tusim len ten juzny ti na mape spristupni dalsiu lokalitu.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Vyriešené diki. obidvom k+
Krolyno
Amateur
Amateur

Eal emon vylecenie

Príspevok od používateľa Krolyno »

newiete my poradit kde najdem ten liek prenho ? a potom akom leweli ste dali dole toho bossa z chapadlami u trpaslikov ja som zatial 15 mag stale ho newim dat alebo poradit niaku strategiu nanho mam 2 na blisko a 2 na dialku dik
Markoff
Light Professional
Light Professional

Re: Eal emon vylecenie

Príspevok od používateľa Markoff »

Krolyno napísal:newiete my poradit kde najdem ten liek prenho ? a potom akom leweli ste dali dole toho bossa z chapadlami u trpaslikov ja som zatial 15 mag stale ho newim dat alebo poradit niaku strategiu nanho mam 2 na blisko a 2 na dialku dik
ja som ho dal tesne, 2 mi zomreli ked mal asi 50% (morrigan, shale), ale sa mi nejak zazracne podarilo dat s alistairom a mnou (two hand warrior), a lvl nvm aky som mal ale ked ho nevies dat tak rob q za ine rasy aby si ziskal exp a nejake brnenie
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Keď si kúpim originál dajú sa savy prehodiť z cracknutej verzie na originál? A aké možnosti ponúka hra po pripojení na internet
KoCi
Darca
Darca

Stiahnu sa ti DLC po prihlaseni sa do social.bioware.com (pokial uz mas ucet, ak nie, tak si musis vytvorit). Nevidim dovod, preco by nefungovali sejvy, nakolko ich lokalita sa nemeni. Dalsie moznosti - v accounte vidis ty a tvoji priatelia dosiahnute uspechy v hre, screenshoty z hry (robia sa automaticky, pri nejakom dejovom zvrate napr.)
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Takže sa oplatí kupiť si originál?
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Neviem prečo, ale mňa to veľmi nechytilo a to som som veľký fanúšik RPGčiek, najmä takýchto fantasy. Všade je písané o "duchovnom nástupcovi Baldurs Gate" a pritom sa až na grafiku, väčšej možnosti rozhodovania a pár maličkostí všetky ostatné aspekty zhoršili. Neskutočne ma tam serie, že môžem mať v parte len 4 postavy a viac-menej len 3 povolania a 3 rasy. Družina nepotrebuje klerikov, paladinov ani druidov, všetko zvládne jeden nabušený mág, ktorému sa mana a kúzla dopňujú rýchlosťou 1 ohnivá guľa za každých 10 sekúnd. Hádaniek je málo a sú nelogické (ako mám doparoma vedieť, že čo mám robiť s kalichom, studňou a neviem čo to tam ešte bolo), málokedy sa dá problém vyriešiť bez boja. Je tam 100000 vecí a kníh, všetko, čo však z nich dostanene je ich 1-2 vetový opis. Kde sú celé strany textu, aké boli v starých dobrých hrách od Bioware? Každá somarina sa tam dala naštudovať podrobne. NPC sú síce fajn spracované a vcelku zaujímavé, ale kam sa hrabú na takého Minsca alebo Jana Jansena? :nono: No úplne najviac mi celkový dojem z hry pokazil systém liečeni. Kto to kedy videl aby po tom, čo mi troch zo štyroch členov družiny rozšliapal drak všetci traja vyskočili na nohy s natiahnutou šlachou alebo otrasom mozgu? :smt081
No i tak netvrdím, že je to vyslovene zlá hra, ale nebyť týchto :censored: , to mohlo byť ďaleko lepšie.
KoCi
Darca
Darca

mARILYN mANSON napísal:Takže sa oplatí kupiť si originál?
Inak sa na to pozri - oplati sa ti hrat hru, ktora nestoji za kupu?
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Pravda, to radšej niečo z multiplayerom. Ja som skôr zástanca takých RPG ako je fallout 3 stalker, borderlands, proste také s FPS ale DAO ma príjemne prekvapilo, kedže niesom taký fanušik RPG ako je muffy možno tie chyby nevidím. Ale DAO je určite kvalitná hra nie možno najlepšia ale mňa určite zaujala.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Manson, vidim ze si zle pochopil co KoCi napisal. :D
matt12
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matt12 »

mam taky problem, nainstaloval som si patch do hry ktory bol povodne pre DA datadisk a potom mi nehccelo zapnut hru,tak som ju znovu crackol ale teraz mam taky problem,normalne pokracujem v misii,ale neda sa mi bojovat,ked si moji bojovnici vsimnu nepriatela tak len zastanu/inokedy sami od seba sa rozbehli/ a nepriatel takisto vobec nebojuje,sem tam lukostrelci vystriela aj to sa nikdy netrafia,a magy neberu ani kusok z ich zivota,co stym mam spravit?
Napísať odpoveď