Drobné opravy svojho auta / motorky
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Drobné opravy svojho auta / motorky
S najvyssou pravdepodobnostou ano.
-
guess.whoo
Redeemer
ja som tiez nemal ziadne znamky vody v oleji..za 3-4 mesiace som dolial dobrych 5-6 litrov a nemal som ani mlacky. proste ako to presakovalo tak sa to rovno aj vyparovalo lebo mi to prepustalo len pri vyssich otackach a zohriatom motore
Tym padom, ale ten druhy problem s trhanim motora za studena pri rozbehovani je asi uplne nieco ine?
Servis uvidim az po novom roku, kedze uz je to nemozne.
Servis uvidim az po novom roku, kedze uz je to nemozne.
To sa mi zda alebo nejak casto menis olej?guess.whoo napísal:palivak menim pri kazdej druhej vymene oleja. takze zhruba 23000km
-
guess.whoo
Redeemer
no zhruba kazdych 12-13k ako kedy, podla nalady
predpisanych je 15k, ale menim vacsinou na troch autach naraz a objednavam vsetko kvoli lepsej cene
-
tacosi
Moderátor
Podla s.i. davam longlife,ale kvoli tomu ze uz nejazdim dlhe trasy,tak ho menim kazdych 10-12 000.Nieje na skodu ho menit castejsie,a tych 70€ na vymenu ma nezabije.
neviem ci to patri tu, ale vcera som si vsimol, ze ak zapnem vyhrievanie spätnych zrkadiel, tak prave sa rozmrzne celkom rychlo, no lavemu to trva omnoho dlhsie (aj 15 minut). Myslite ze je to nejaka zavazna chyba za ktoru zacvakam alebo len nejaky kontakt alebo nieco?
pri tvojich zrkadlach je dost pravdepodobne, ze to prave sklicko si mal menene nedavno a to lave tam je este od vyroby.. ak chces, aby aj lave rozmrzalo rychlo, tak kupit nove sklicko s vyhrevom a mas vymalovane 
Tak, tak. Ak je tam to zatmavene s rozmrazovanim, tak pocitaj tak 50 eur. Obycajne ciste bez stoja 10-15 eur.
nebolo menene nic, zrkadla su tam od vyroby, to viem urcite
tak vymen oba.. samostmievacie nebudu urcite a ak budes kupovat sklicka s vyhrevom asfericke, tak cena oboch spolu bude cca 30€, s tym, ze si ich vymenis doma sam...
Na ake auto stoja asfericke sklicka 30 eur za obe?
to som dal cenu len orientacne... na mouju S3 8L, s vyhrevom tonovane do modra, vypukle 12,1€ jedno v mojom nakupe
asfericke, biele s vyhrevom na moje auto 9,16€ moj nakup
preto som tam pisal cca..
chces screen?
asfericke, biele s vyhrevom na moje auto 9,16€ moj nakup
preto som tam pisal cca..
chces screen?
Nemusis, pozriem si to sam na Gafe, v Elite alebo Autokelly. Zda sa mi to az moc lacne, na A6 bola cena okolo 45 eur v Elite v nakupe, Superb bola podobna cena - vyhrievane, zalomene na konci a zatmievacie.
zatmievacie je kusok ina kategoria, ale schvalne to idem mrknut na A6 kolko mam v nakupe
Od 10 do 22 eur su na Elite. Ale pozriem presny OEM kod, mam to poznacene v notebooku.
postni sem ten kod... ja zatmavovacie pre A6 nemozem najst, alebo neviem najst
8T0857535L bolo na A8 pre kamarata a 4F0857535A bolo pre A6. Kod 4F0857535 by malo byt ploche a 4F0857535A by malo byt zahnute. Malo by to ist aj na Octaviu a cenu tam mam v nakupe 59 eur, je to zahnute, vyhrievane a automaticky stmavovacie sklicko zrkadla.
na gafe to ani nenajde, cez IC 68€ OEM Skoda diel , ostatne sklicka max 40€ ale nie je pri nich pisane pri ziadnom, ze su samostmievacie.
a nasiel som nakoniec. BLIC 29€ moj nakup podla OEM cisla: 4F0857535AJ alebo 3T0857521A alebo 4F0857535AF
a nasiel som nakoniec. BLIC 29€ moj nakup podla OEM cisla: 4F0857535AJ alebo 3T0857521A alebo 4F0857535AF
4F0857535AJ je ine. Ja som pisal jasne, ze ide o 4F0857535A. S koncovkou AF je ine sklicko. Ale to je jedno, ake kupi, take bude mat. Nech kupi aj tie po 15 eur/kus, ak budu pasovat, nerozlepia sa a budu take ako potrebuje.