Dvaja v tom

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
JV
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JV »

lol teda kosil som sa riadne a nastastie mario neni az taky bu*ik jak sa prezentuje na nautiku aj hovoril ze to hra ale ten paviel nooo dpc :D to je valentino vieke kto je to valentin?? :D alebo jak sa tam mejkapoval to bolo namna moc nedopozeral som to isiel som radsej wowko hrat :D
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

JV napísal:lol teda kosil som sa riadne a nastastie mario neni az taky bu*ik jak sa prezentuje na nautiku
A nie je to škoda čo s ním Markíza porobila? Už na konkurzoch k Slovensko má talent sa krotil, a ja som sa tak tešil čo tam povystrája :D
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Wuuuuuuu, toto je na mňa silná káva keď sú v telke dvaja kkti a dokonca aj priteplený ešte, na toto sa nechytá naozaj nič. Rochniak keď sa prechádza po uliciach vyzerá jak žena a očividne si to ani neuvedomuje...A ten Mário neni síce taký ako na nautiku, ale má mierne sklony k hrejivým predpokladom...inými slovami Markíza robí relácie pre staršie publikum a HC skupinky :roll:
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

este som to nemal cas pozerat a dufam, ze ho tak skoro mat nebudem. pozerat sa na dvoch pripalenych ako dehonestuju pracu obycajnych ludi.ti nevideli robotu ani z vrtulnika.
myslel som ze ma markiza uz nedokaze prekvapit od ery mojsejovcov, ale evidentne som ich produkciu podcenil.
ked uz tak by sa tam mohol aspon ukazat sascha baron cohen v roli bruna :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak teraz to je krute :lol:
Su strasni, ale da sa na tom vyborne bavit :hehe: Co tam hadzu za hlasky...to je neskutocne.
Oproti Pavielovi vyzera Mario ako uplne normalny clovek...
//No Paviel ma tazku psychicku poruchu, on je totalny keket, ale totalny, takeho som snad este ani nezazil :D A hadka na konci nemala chybu, pekne sa ukazal. Len skoda, ze si to on neuvedomuje a neodide naspat na Ukrajinu.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

hm a tam su mrtvoly ??
kavičku 2 cukre a mliečko prosim

V Pavielovom podaní je to tak smiešne ako akýkoľvek vtip :D čistý cock
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

ona co sa zobudila nie zo spravnej nohy? :lol:

inac ja toto neviem pochopit ze ako moze byt niekto taky tupy
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

viper1993 napísal:inac ja toto neviem pochopit ze ako moze byt niekto taky tupy
a pozerat tu stupidnu relaciu :roll:
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

ten paviel je uz aka sliepka :D
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

nevidel som tu kravinu ale jedno viem urcite.. markiza vieako si zvysit sledovanost...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Da sa na tom zabavit, a to velmi dobre. Smutne je ze sa nezabavate na pravom humore ale na tom aky je paviel neskutocny imbecil.

A musim priznat ze Mario je mi skoro az sympaticky. Ked som videl tie videa z nautiku tak by som ho aj ukrizoval ale tu ukazal ze to bolo len kvoli show a vskutocnosti drbnuty rozhodne nieje. Vlastne niekedy povie aj nieco naozaj inteligentne, sprava sa normalne (relativne samozrejme), praca mu nesmrdi a aj vtip sa mu sem-tam podari.

Za to paviel, to je nieco neskutocne. Bez akejkolvek nadsazky a s vedomim ze je to dost silny vyrok, som v celom mojom zivote nevidel vacsieho kok*ta ako je ten clovek. Neverim tomu ze ma nejakych skutocnych priatelov, lebo s tak sprostym a moralne skazenym clovekom nemoze nikdo skutocne vychadzat. Nemohol by som ho vystat ani na dve minuty. A ako si moze tak mlady clovek cesanim zarobit tak obrovske peniaze je pre mna zahadou a skutocne pochybujem ze je to tak ako to on prezentuje. Kazdopadne ten clovek je tupa hyena, skutocny odpad spolocnosti. Ak by som chcel niekomu ukazat priklad hluposti, rozmaznanosti a arogancie, neviem si predstavit lepsiu osobu na to urcenu. Obskakuje ho sluzka, peniaze vyhadzuje do vzduchu, vsetkym sa musi patricne pochvalit, nevie poriadne ani sklonovat natoz este vymysliet poriadny slovosled, je neskutocne ale vazeni (hlavne ti co to nevideli) N-E-S-K-U-T-O-C-N-E sprosty a na vsetkych co nemaju take peniaze ako on sa pozera ako na odpad. Hnus.

A este dodavam ze podla mna sa to pozerat da, ak to neberiete vazne.

Na zaver pre tych co to este nevideli sem postupne pohadzem nejake pavielove stupidne hlasky (ano len kvoli tomu si to pozriem druhy krat, take perly sem proste musim dat ale vsetko si to nepamatam). Upozornujem ze su to presne citacie (od slova do slova):

(Opisuje svoj sucasny majetok: ) "Ale si myslím že toto... čo ja, mám je naozaj ten minimum."

(V obchode predvadza svoju anglictinu: ) "Oh haló, would you, would you would like to buy something bag or shoe(r) or something." [upozornujem, ze sa chcel spytat kde to kupi on]

(Pojednava o nejaky teniskach: ) "Šak vieš, 350 eur alebo aj tých 300 eur, tak vieš akože šak to je, to je nič. Šak to je úplne... raz-dva. Šak to je jak zadarmo."

(Pyta sa na seno v konskej stajni: ) "Aj oščané?" - "Jasnačka, a to čo ste..." - "Jeeeeeee" [wtf?!]

(Pcha konovi pod nos jeho hovno: ) "Alé, nech vie jak bez poriadky robiť. No. Nemože isť tam len v tom boku sa... urobiť á, dovidenia?"

(Opisuje svoje dojmy z druzstva: ) "Ja sa bojím strašne koní. Ááá! Pretože tieto koň... Oni su strašne veľké tieto koni, á, a ja sa strašne bojím že ma kopnú tak preto. Ale inač tu je akože ľahká práca a veľmi príjemná ja si myslím. Á proste aj tá specifif... specifická taká vôňa, ták tó človek može aj odpadnúť niekedy z toho. Ale ja som sa držal."

(Pyta sa asi dvanastrocneho dievcata: ) "Prečo ona nemala podprsenku? Tá teta? :shock: "

(Snazi sa zbalit kombajnistu: ) "Náš štát potrebuje len takých jak vy. Jasné. Ja som sa tak... neviem. Rozhodol. Hihihihi!"

(Dalsia fobia, tentokrat z krav: ) "Tó sú veľmi agresívni tieto... kravičky. ...pozri sa na týchto gigantov jak behajú. Šak to sú, uh... tieto... zabijaci. Bože oni s... oni sú strašne agresívni!"

(Pyta sa druzstevnika co vari psi gulas: ) "A prečo, a prečo tu na dedine uh... všetci nemajú zuby?"

(Utociac na Maria sa snazi hrat na skromneho a empatickeho [rec je o 313 sk rocne]: ) "No ale pre dôchodcov to je veľa. Keď si tam v tej nočnej relácii zarábaš milióny tak kto za to môže?" [ROFL evidentne si v hlave prehodil navzajom ich zarobky]

(Pyta sa zeny co viaze pohrebne vence: ) "A oni potom akože keď zomrú tak oni potom aj sa narodia?"

(Cita odkaz Mariovi ktory napisal na stuzku venca: ) "S láskou. Choď do kosmosu. Kiss kiss kiss baby!" [V tejto chvíli uz som zvracal.]

(Na cintorine sa bojazlivo pyta: ) "Naozaj tu ľudia zakopané?"

(Ukazuje na jeden nahrobny kamen: ) "A to keď takto krížik tu, všade krížik, tak tuto všetci zomreli hej? A oni všetci tu na jednom mieste?" [Tu som sa skoro od smiechu udusil.]

(Zhnuseny zapachom mrtveho tela vravi: ) "Ja nebudem smrdieť lebo dam si, zapísať akožé... celú voňavku Dolce Gabana na mňa a nechcem smrdieť, nebudem smrdieť." [Myslel to uplne vazne.]

(Riaditela krematoria sa pyta: ) "Vy ste taký kľudný... Vám sa tu páči? A vy máte depresie?"

(Opat sa pyta riaditela: ) "A vám sa stalo také že, niekto prišiel sem a potom sa zobudil? A vám sa páčia mŕtve ľudí?" [Nepochopitelna debilita.]

(Hada sa s Mariom: ) "Ja som na inej úrovni troška ako ty!" [V tej chvili by som mu najradsej taku zavesil ze by sa hned ocitol na urovni chodnika.]

(Po tom co sa rozplace komentuje Maria: ) "A čo on vobec v tomto živote dokázal on žiadne umenia nerobí. Pre mňa to je nula bodov proste." [Umenia? Huh?]

Inak naozaj nebude dalsia epizoda? Vecna skoda :D
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Gangy zabudol si na: "ona co sa zobudila nie zo spravnej nohy?"
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nezabudol, nieje to taka zabavna hlaska, len priklad ze nevie skladat slovosled.
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

rochnyak mi totalne lezie na nervy, kebyze byvam v BA a stretnem ho na ulici tak ho oplujem a kopnem niekam. Tak ako sa on sprava a smeje obycajnym ludom do oci tak to nema obdoby. haj.zel jeden vychcany. markiza nie je normalna. tych dvoch pupusov davat v TV je nehorazna volovina. by ma zaujimalo ci napad to bol ? zeby pani Drobovej ? markiza u mna klesla
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Katastrofa. Ešte dokonca aj ten trápny Toráč sa mi zdal "normálny" oproti Rochniakovi. Ani sa nečudujem, že to tak rýchlo skončilo. Ale tá hláška na tom cintoríne:"Tie tri krížiky, to akože všetci traja zomreli? A to zomreli tu?" Tak to už nie je v poriadku... :roll:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

To uz akoze ked sa pohadali, tak skoncila relacia? lol...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Toráč odmietol spolupracovať s PR, takže hej. Ale ktovie, či to bude v tom...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

No akurát som si pozrel archív poslednej, teda druhej časti ak sa nemýlim a neviem, mám z toho divný pocit... dobre beriem, môže byť ten byt za 8 mega, ale neverím, že ten kúsok syru a šunky ho stál 950,- to je veľa aj na africký ementál z kambodžských detí...
Ale tá hláška od toho druhého buze**** sa mi páčila : " No ja som hviezda, tak čakajte na mňa, no choď do pi*i....:D s prepáčením "
Každopádne čistý kreténsky zliepanec pohlaví, ktorého by som nemohol cítiť na kilometre.
Čo ale v živote nepochopím, prečo takíto ko*ot ti majú najviac bubákov
// nuž tak som si prezrel aj tú prvú a musím dať klobúk dole pred Máriou, nie mnoho ľudí do z detského domova dotiahne až do TV (samozrejme nieje to prima time, ale nato sa vysrať) a ten blonďavý úchyl, to je sila
trend
Expert
Expert

Príspevok od používateľa trend »

ja som ot nevidel o com to je je to dobre??
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

:twisted: Tento serial tu velmo chybal. Konecne sa da na niecom poriadne zasmiat bez toho, aby to bolo hrane, oni su totiz srandovny sami o sebe aj nazivo :lol: Uz tu boli spomenute rochnyakove hlasky, ale najviac sa mi paci ta v ostatnom diely "No ja by som nechcel byť pochovaný v zemi. To tam potom nehnije?" :lol: :lol:
Napísať odpoveď