Práve som videl upútavku, takže v pondelok to bude o 21:10piton napísal:To uz akoze ked sa pohadali, tak skoncila relacia? lol...
Dvaja v tom
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
No to som zvedavy, ona je svojou prezentaciou v mediach zenskym ekvivalentom PavielaGangy napísal:A po tej epizode tam bude namiesto Maria uz len Jana Minarikova
Ale na druhej strane si myslim, ze ked tam budu tito dvaja, tak to nebude ono, lepsie je, ked ma do Paviela kto pi*ov***, potom sa aspon prejavi
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
stetka pre bohatych, alias fajci kare za dolareGangy napísal:A ako si moze tak mlady clovek cesanim zarobit tak obrovske peniaze je pre mna zahadou a skutocne pochybujem ze je to tak ako to on prezentuje.
//autoeditácia príspevku ( 08 Dec 2008, 21:20 )
kokos teraz! ja byt soferom tej 1203ky tak brzda na podlahu a ubijem ho tam na tej sedacke, precedim ho cez potahy
Paviel: Vy mate frajerku?
sofer: Nie
Paviel: A preco? ste naruseny?
ale nandal mu to, ked ho oznacil za kadernicku, na to sa urazil
//autoeditácia príspevku ( 08 Dec 2008, 21:49 )
kokoooooos, tie tri matohy ale doriadili
a ta priteplena gangsterska poza na kapote tej embecky
-
Kibo
Hardcore addict
ok, kedze velkost mojej nohy je vacsia ako sucet IQ tych dvoch individuii, a to ze mam velku nohu, tak musim skonstatovat okrem toho, ze ma to viac k telke vobec netaha, ze povodny zamer relacie zabili. okrem toho, ze to je vykradnuty simple life od hiltonky, tak sa asi spoliehali na to, ze si mario s pavielom budu liezt do vlasov, co si aj, aleto ze si tieto dve aktualne stetky sadnu ako vrana k vrane asi necakali... mna zo dva krat naplo a nemam potrebu sa doryhat, takze schluss damit 
all
Zabúdate na jednu podstatnú vec, čo je najzábavnejšie? No predsa ľudská hlúposť, a tej je tu požehnane. Ja si Aha - dvaja v tom pozriem vždy rád a teším sa lebo takéto veci nevidím každý deň
. Mr. Rochnyak má niekedy 100% hlášky, aj keď väčšinu z nich myslí bohužiaľ smrteľne vážne 
-
Mek
Addict
Ja som toto, o com tu diskutujete, ani nevidel, ale aspon viem, comu sa mam vyhnut, keby som sa naaaaahodou pomylil a sadol za obrazovku TV namiesto obrazovky PC 
Ale viem si to zivo predstavit, predsa len TV narkoza dava stale vacsi odpad, len, aby si zvysila sledovanost. A kym jej ovecky na to skocia, tak sa to nezmeni
Ale viem si to zivo predstavit, predsa len TV narkoza dava stale vacsi odpad, len, aby si zvysila sledovanost. A kym jej ovecky na to skocia, tak sa to nezmeni
Debil, rozleje niekoho moc tak tam nachcije svoj. Chcem vidiet vyraz toho decka ked mu na obed pridu oznamit ze ma ojedinelu DNA mutaciu a v skutocnosti je hermafrodit.
//Pan doktor mozte mi to tu takto zaviazat do dierky? "Mna teraz berie kamera ja nemozem nic do dierky." ROFL strasne som sa smial.
A to som si vravel ze si to uz nikdy nepozriem...
//Pan doktor mozte mi to tu takto zaviazat do dierky? "Mna teraz berie kamera ja nemozem nic do dierky." ROFL strasne som sa smial.
-
pryja
Darca
A kde sa realizoval v tejto casti?Gangy napísal:Debil, rozleje niekoho moc tak tam nachcije svoj. Chcem vidiet vyraz toho decka ked mu na obed pridu oznamit ze ma ojedinelu DNA mutaciu a v skutocnosti je hermafrodit.
aha dvaja v tom
neeviete ako sa vola ta blondina co bola v diely v nemocnici??