mam napalovacku ktora mi na CD-cko, DVD-cko spravi napis aky chcem. neviete aky program mam na to pouzit?
myslel som ze mi to nebude treba ale ovela lepsie to vyzera ked je to urobene napalovackou ako napisane fixou.
poradte prosim. ake ma niekto taku napalovacku tak mi poradte program aj mi vysvetlite ako to mam spravit
MOC DIK
DVD Napaľovačka LG GSA-H12N
-
JohnFrusciante
Star
Pokiaľ máš H12N, tak na nápisy zabudni, pretože toto podporuje iba H12L.
A ak náhodou máš tú H12L, tak potrebuješ ovládač na LightScribe (tak sa volá tá technológia), ktorý nájdeš na www.lightscribe.com a zároveň špeciálne CD/DVD médium s podporou LightScribe (čo tiež nie je lacná záležitosť)..
A ak náhodou máš tú H12L, tak potrebuješ ovládač na LightScribe (tak sa volá tá technológia), ktorý nájdeš na www.lightscribe.com a zároveň špeciálne CD/DVD médium s podporou LightScribe (čo tiež nie je lacná záležitosť)..
-
JohnFrusciante
Star
a kurna fras. teraz neviem ci taku mam abo ne. skusim daco. s mediom problem nebude stoji to iba o par korun viac ako klasicke CD/DVD. skusim nieco s tym porobit dufam ze mam L.brm napísal:Pokiaľ máš H12N, tak na nápisy zabudni, pretože toto podporuje iba H12L.
diky moc