DVD Napaľovačka LG GSA-H12N

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
JohnFrusciante
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

DVD Napaľovačka LG GSA-H12N

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

mam napalovacku ktora mi na CD-cko, DVD-cko spravi napis aky chcem. neviete aky program mam na to pouzit?
myslel som ze mi to nebude treba ale ovela lepsie to vyzera ked je to urobene napalovackou ako napisane fixou.
poradte prosim. ake ma niekto taku napalovacku tak mi poradte program aj mi vysvetlite ako to mam spravit
MOC DIK
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pokiaľ máš H12N, tak na nápisy zabudni, pretože toto podporuje iba H12L.

A ak náhodou máš tú H12L, tak potrebuješ ovládač na LightScribe (tak sa volá tá technológia), ktorý nájdeš na www.lightscribe.com a zároveň špeciálne CD/DVD médium s podporou LightScribe (čo tiež nie je lacná záležitosť)..
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

brm napísal:Pokiaľ máš H12N, tak na nápisy zabudni, pretože toto podporuje iba H12L.

A ak náhodou máš tú H12L, tak potrebuješ ovládač na LightScribe (tak sa volá tá technológia), ktorý nájdeš na www.lightscribe.com a zároveň špeciálne CD/DVD médium s podporou LightScribe (čo tiež nie je lacná záležitosť)..
a kurna fras. teraz neviem ci taku mam abo ne. skusim daco. s mediom problem nebude stoji to iba o par korun viac ako klasicke CD/DVD. skusim nieco s tym porobit dufam ze mam L.
diky moc
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Si spusti Správcu zariadení (Device Manager) cez Ľavý click Tento počítač -> Vlastnosti -> Hardware -> Spravca zariadeni a tam nájdi svoju CD/DVD zariadenie.. a uvidíš, či máš N/L..
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ak mas lightscibe napalovacku... tak by si to mal mat aj na nej napisane... alebo pokial mas krabicu tak na krabici... a ked mas krabicu tak by si mal mat aj program na lightscribe :wink:
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Šu-Do napísal:ak mas lightscibe napalovacku... tak by si to mal mat aj na nej napisane... alebo pokial mas krabicu tak na krabici... a ked mas krabicu tak by si mal mat aj program na lightscribe :wink:
Presne. Mám LG s LightScribe a je to napísané na prednom panely tej napaľovačky.
Napísať odpoveď