Zdravím...mám dvd napaľovačku, na ktorej som doteraz bezproblémov napaľoval...až teraz zrazu nejde napaľovad dvd-čka...obyčajné cd napáli, ale dvd nie...napíše, že "nedá sa uskutočniť zakončenie Disc At Once " a zápis zlyhal...môže to byť tým, že som predtým skušal napaľovať na DVD-RAM a to moja napalovačka nepodporuje? mohlo to sposobit nejaku chybu, alebo kde je chyba? Za odpovede diki mooc
myscho212 napísal:napíše, že "nedá sa uskutočniť zakončenie Disc At Once " a zápis zlyhal
ja by som skor povedal ze to bude HW kedze cd mu ide a to pouziva iny laser. ale z tvojho textu dedukujem ze ta zrusi az pri Lead-out takze data by tam logicky mali byt( co vyvracia moju povodnu teoriu o HW ) a na tych nulach na konci az tak nezalezi... kazdopadne skus iny program(nero/alkohol) potom mozes aj vycistit optiku ( nahoda je svina ), podotlacat kable, trosku potriast,pobuchat a ak sa dostanes az sem tak reklamuj/vyhod ( podla dlzky vlastnenia )
praveže dáta tam nie sú žiadne...lebo to ešte ani nezačne napaľovať, a už napíše tu chybu...pred napaľovaním ešte...tak skúsim ešte ten alkohol použiť...ale ja si myslím že bude niečo s tým laserom, ked hovoris že dvd používa iný ako na napaľovanie cd...a ten laser mohlo poškodiť to dvd-ram ktore som skusal napalovat, lebo od vtedy nejde btw ako sa napaľujú dvd cez alkohol?
cez alcohol napalis jedine image...
pouzi napriklad Roxio Easy CD creator..
alebo bezny windows napalovaci prog...
inak.. lead out sa robi az ked finalizuje CD/DVD.. cize na konci.. na zaciatku je lead in.. takze nwm preco ti hodi tu chybu na zaciatku
ked si vlozis prazdne CD... (musis mat zapnute zapisovanie na CD.. vo vlastnostiach cdromky)
a tam si potrebujes skopcit veci ktore chces napalit.. a potom das napalit