DVD napaľovačka

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
myscho212
Amateur
Amateur

DVD napaľovačka

Príspevok od používateľa myscho212 »

Zdravím...mám dvd napaľovačku, na ktorej som doteraz bezproblémov napaľoval...až teraz zrazu nejde napaľovad dvd-čka...obyčajné cd napáli, ale dvd nie...napíše, že "nedá sa uskutočniť zakončenie Disc At Once " a zápis zlyhal...môže to byť tým, že som predtým skušal napaľovať na DVD-RAM a to moja napalovačka nepodporuje? mohlo to sposobit nejaku chybu, alebo kde je chyba? :cry: Za odpovede diki mooc
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mozno je chybny HW mozno SW.. ale urcite by som zacal SW.. cize zmen napalovaci program
ground-tm
Expert
Expert

Re: DVD napaľovačka

Príspevok od používateľa ground-tm »

myscho212 napísal:napíše, že "nedá sa uskutočniť zakončenie Disc At Once " a zápis zlyhal
ja by som skor povedal ze to bude HW kedze cd mu ide a to pouziva iny laser. ale z tvojho textu dedukujem ze ta zrusi az pri Lead-out takze data by tam logicky mali byt( co vyvracia moju povodnu teoriu o HW :D ) a na tych nulach na konci az tak nezalezi... kazdopadne skus iny program(nero/alkohol) potom mozes aj vycistit optiku ( nahoda je svina ), podotlacat kable, trosku potriast,pobuchat a ak sa dostanes az sem tak reklamuj/vyhod ( podla dlzky vlastnenia )
myscho212
Amateur
Amateur

praveže dáta tam nie sú žiadne...lebo to ešte ani nezačne napaľovať, a už napíše tu chybu...pred napaľovaním ešte...tak skúsim ešte ten alkohol použiť...ale ja si myslím že bude niečo s tým laserom, ked hovoris že dvd používa iný ako na napaľovanie cd...a ten laser mohlo poškodiť to dvd-ram ktore som skusal napalovat, lebo od vtedy nejde :( btw ako sa napaľujú dvd cez alkohol? :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

cez alcohol napalis jedine image...
pouzi napriklad Roxio Easy CD creator..
alebo bezny windows napalovaci prog...
inak.. lead out sa robi az ked finalizuje CD/DVD.. cize na konci.. na zaciatku je lead in.. takze nwm preco ti hodi tu chybu na zaciatku
myscho212
Amateur
Amateur

a kde nájdem ten napaľovací program windows? mám ho po anglicky a nevyznám sa až tak v tom
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ked si vlozis prazdne CD... (musis mat zapnute zapisovanie na CD.. vo vlastnostiach cdromky)
a tam si potrebujes skopcit veci ktore chces napalit.. a potom das napalit
Prílohy
Schránka01.jpg
emil33
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa emil33 »

Mozno by ti pomohlo prepalit firmware :)
Napísať odpoveď