e-shop: www.sportsdirect.com
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
-no ono mi to pise nieco v tom zmysle,ze banka nepotvrdila platbu a aby som skusil inu kreditku
neviem si s tym poradit...len neviem aky je tam problem kedze v banke mozem ist 1000e do minusu takze s peniazmi by problem nemal byt / skusim zajtra zavolat na info. priamo do sporitelni ci mozem vlastne takuto platbu do zahranicia previest
//edit: takze som zistil,ze v sporitelni nebol aktivovany denny limit na taku ciastku
snad to uz pojde
neviem si s tym poradit...len neviem aky je tam problem kedze v banke mozem ist 1000e do minusu takze s peniazmi by problem nemal byt / skusim zajtra zavolat na info. priamo do sporitelni ci mozem vlastne takuto platbu do zahranicia previest
//edit: takze som zistil,ze v sporitelni nebol aktivovany denny limit na taku ciastku
snad to uz pojde
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nooo to presne robilo aj mne. nemas tam dost penazi. do minusu ta nepusti. aspon mna nie. mal som platit asi 415e a mal som na ucte len 410e. tak mi pisalo ze banka nepotvrdila platbu
-
Mek
Addict
Banka nepotvrdi platbu aj vtedy, ked nemas povolenu elektronicku platbu kartou (co defaultne povolene nie je, z bezpecnostnych dovodov). Treba skocit do banky a nechat si to povolit.
malo by to byť hneď, totiž oni sťahujú sumu len zato čo odoslalihojko napísal:Ako dlho to asi trva??? Su to uz viac ako dva tyzdne...
-
guess.whoo
Redeemer
veru tak..aj mne to tak spravili..este pred odoslanim mi poslali mail a v nom bolo co mi neposlu..ak si nic take nedostal a nedostal si veci, ktore si si objednal, tak im skus napisat mail
Aby som to teda upresnil:
Stáva sa, že po potvrdení objednávky a odčítaní peňazí z vášho účtu Vám dodatočne príde mail, v ktorom Vás upozornia, na to, že od zaplatenia objednávky po jej vyexpedovanie došlo v objednávke k zmene. Väčšinou ide o to, že objednaný tovar sa medzitým minul. V tomto prípade Vám za nedoručený tovar vrátia peniaze. Mne kým spätne pripísali peniaze za nedodané veci na môj účet tak to trvalo týždeň.
Stáva sa, že po potvrdení objednávky a odčítaní peňazí z vášho účtu Vám dodatočne príde mail, v ktorom Vás upozornia, na to, že od zaplatenia objednávky po jej vyexpedovanie došlo v objednávke k zmene. Väčšinou ide o to, že objednaný tovar sa medzitým minul. V tomto prípade Vám za nedoručený tovar vrátia peniaze. Mne kým spätne pripísali peniaze za nedodané veci na môj účet tak to trvalo týždeň.
-
zeto750
Medium Star
Ako dlho trvalo kym vam objednavka zmenila status z NEW ORDER na odoslanu? ja som objednal v pondelok vecer a stale mam NEW ORDER...
Pokaždé, čo som odtiaľ objednával (už asi 10 objednávok) tak mi to vždy prišlo do 5 pracovných dní. Väčšinou objednávam vo štvrtok a v utorok - stredu mi zvoní kuriér.
objednávku z 27.4.2010 mám ako New Order, tj oni to neprepisujú, kontroluj si mail, naňho ti príde upozornenie že objednávka odoslaná
-
skillcropper
Novice
Čaute , ak by niekto v blízkej dobe robil objednávku a bol by mi to ochotný potom poslať dobierkou tak sa rád k nemu pripojím, len mi dajte vedieť SS.Vďaka vopred 
-
hojko
Site Admin
skillcropper: Pochybujem, ze niekto zaplati veci a potom ti ich posle na dobierku. V tomto pripade plati, ze treba poslat peniaze vopred.
-
skillcropper
Novice
hojko: Jasne , to beriem ako samozrejmosť
nie som hlupák aby som si myslel že niekto mi pošle veci len tak ...a ešte dodám že z mojej strany nejde o velkú objednávku niečo okolo 50 libier .
ahoj,
moja objednavka zo 4.1 , 6.1 odoslana a dnes 10.1 doma
)
100% spokojnost , mozem len odporucit tento shop + dostal som darek poriadny hrncek s logom sd.com
//akurat som sklamany zo sluchatiek airwalk pekne imidžovky..ale zvuk naozaj na prd:/
http://www.sportsdirect.com/Products/De ... 5043330000
moja objednavka zo 4.1 , 6.1 odoslana a dnes 10.1 doma
100% spokojnost , mozem len odporucit tento shop + dostal som darek poriadny hrncek s logom sd.com
//akurat som sklamany zo sluchatiek airwalk pekne imidžovky..ale zvuk naozaj na prd:/
-
guess.whoo
Redeemer
hej, ked som tam bol v lete tak ich mali za 8 libier v akcii. ale tiez som ich skusil a potom som ich vratil
-
zeto750
Medium Star
detto vsetko OK len velkosti som mohol zobrat ine nie vsetko sedi uplne... ale inak spokojnostdyzo napísal:ahoj,
moja objednavka zo 4.1 , 6.1 odoslana a dnes 10.1 doma)
niekto z MT a okolie ? ak by mal zaujem tak nech je lacnejšie poštovne
ahojte. z tohto obchodu som objednávala už viackrát. občas niečo pohnoja, poslali mi iný vzor tenisiek, kamoške namiesto čižiem poltopanky a najnovšie mi v jednej krabici poslali dve rôzne čísla topánok. to ma už naštvalo. to ich môžem rovno zahodiť. má niekto skúsenosti s REKLAMACIOU? vraj sa treba s nimi najskôr nejak dohodnúť, že budú platiť poštovné, lebo to poštovné dosť stojí a je to ich chyba.
-
Peter_Retep
VIP
nejde niekto objednavat? pridal by som sa
-
guess.whoo
Redeemer
dnes bola odoslana objednavka za skoro 1000e..uvidim kolko veci pomelu
Chcel by som sa spýtať ako je to s veľkosťami.... Keď tu mam veci trička, polokošele a pod. L tak si mam kupovať veci Mkové???